30Agulka
Wrześniowe mamy'07
a ja też kawkę i ciasteczkaKawkę popijam i chińszczyznę mamy wcinam.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja też kawkę i ciasteczkaKawkę popijam i chińszczyznę mamy wcinam.

a ja też kawkę i ciasteczka![]()

przywozi Nam pod dom jajeczka i chlebek 

bedziesz miała kolejny wolny czas
i dodatkowo spacerek.
zepsuła Nam się zastawka do pieca i teraz trzeba samemu zastawiać kiedy woda wrze
ale nie nie grzeje w domu tylko na bojler, aby była cieplutka woda.
Rany zjadła bym drożdżówkę z serem, od wczoraj za mną chodzi. Tak mnie na słodkie przestawiło w tej ciąży, ze strach pomyśleć ile przytyję
I popsuła mi się cera, dziewczyny mówię Wam tym razem będzie dziewunia. Jak się tylko dowiem, ze to dziewczynka to wystawiam Staśkowe małe ciuszki chłopięce na allegro i zaczynam różowe szaleństwo. Jak ja zazdroszczę mamom dziewczynek tych spineczek, kucyków, falbanek. Chociaż kupiłam wczoraj Stasiowi okulary przeciwsłoneczne i chodzi nawet po domu dumny Belmondo, mamy nieziemski ubaw z niego. Niestety okularki nieco za duże, ale radość jest.
To będzie parka:-)
jakbym spała z młodym to posądziłabym go o jakiś napad na mnie,a tak się boję,czy jakaś ropa mi się tam nie zbiera,bo to po stronie gdzie mam zęba raczej do wyrwania

już nie wiem co mam z nią począć. doradźcie coś, próbowałam nie reagować, krzyczeć, tłumaczyć że nie wolno... i nic. albo tak będzie mieć przez jakiś czas albo nie wiem, oszaleję. nigdy taka nie była...

jak szczawiowa, botwinkowa, czy jakas tam... jaki to ma smak wogóle, chyba jestem jakaś nie wiem