reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

dobrze że są już razem,
Iza super blog stworzyłaś, oby tak dalej.
ja mam taki napór na spojenie i pipi że ledwo zmiieniam pozycje i chodze jak tasior.
boje się ze szybciej urodze a niechciałabym żeby nasza dzidzia lezała w inkubatorku i zresztą jedziemy w sobotę na ślub, a tak mi się nie chce że nie macie pojęcia jak ja mam tam usiedziec te parę godzin ale to brat męża i obecnoś obowiązkowa.

reklama
Ruda-iza bardzo podoba mi się pomysł z blogiem, też zakręciła mi się łezka, normalnie się rozczuliłam:-)
Nie mogę doczekać się wieści od Maraniko. Mam nadzieję, że to że był na OIOM-ie to tylko dlatego, że jest wcześniaczkiem i nic poważnego się z nim nie działo. Najważniejsze, że czują się dobrze i Maraniko będzie już miała go porzy sobie. Życzę dużo zdrówka, sił i szybkiego powrotu do domku:-) Buziaki

czyli majandra nasze dzieciaczki są gotowe do wyjścia i kwestia czasu jak szyjka póści i powoli zacznie się rozwierac, dodatkowo znajomi mnie już zaczynają wkurzac tekstami w stylku to ty jeszcze chodzisz, albo już myślałam że urodziłaś, ale masz wielki brzuch itp, też bym chciała już by po ale jeszcze niech te 2 tygodnie do 38 posiedzi co pozwoli uniknąc chocby nawed asekuracyjnego pobytu w inkubatorku.
w tym miesiącu będę miała z męzem ostre starcie bo jedna wyplata a ja chce kupic cos dla dziecka ( kosmetyki brakujące akcesoria) A ON MATERIAŁY BUDOWLANE ŻEBY OCIEPLIC DOM (STEROPIAN MAMY TYLKO ZABRAKŁO NAM NA KLEJE JAKIES KOŁKI I SIATKE)

My juz sie zrujnowalismy, wyprawka dla dziecka nas duzo kosztowala, choc wcale duzo nie kuplismy, nie zamierzamy wiecej, licze na rodzinke. Na szczescie te najdrozsze rzeczy jak wozek i lozeczko kupuja nasi rodzice:-)

reklama
Do góry