• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

dobrze że są już razem,
Iza super blog stworzyłaś, oby tak dalej.
ja mam taki napór na spojenie i pipi że ledwo zmiieniam pozycje i chodze jak tasior.
boje się ze szybciej urodze a niechciałabym żeby nasza dzidzia lezała w inkubatorku i zresztą jedziemy w sobotę na ślub, a tak mi się nie chce że nie macie pojęcia jak ja mam tam usiedziec te parę godzin ale to brat męża i obecnoś obowiązkowa.

reklama
Ruda-iza bardzo podoba mi się pomysł z blogiem, też zakręciła mi się łezka, normalnie się rozczuliłam:-)
Nie mogę doczekać się wieści od Maraniko. Mam nadzieję, że to że był na OIOM-ie to tylko dlatego, że jest wcześniaczkiem i nic poważnego się z nim nie działo. Najważniejsze, że czują się dobrze i Maraniko będzie już miała go porzy sobie. Życzę dużo zdrówka, sił i szybkiego powrotu do domku:-) Buziaki

czyli majandra nasze dzieciaczki są gotowe do wyjścia i kwestia czasu jak szyjka póści i powoli zacznie się rozwierac, dodatkowo znajomi mnie już zaczynają wkurzac tekstami w stylku to ty jeszcze chodzisz, albo już myślałam że urodziłaś, ale masz wielki brzuch itp, też bym chciała już by po ale jeszcze niech te 2 tygodnie do 38 posiedzi co pozwoli uniknąc chocby nawed asekuracyjnego pobytu w inkubatorku.
w tym miesiącu będę miała z męzem ostre starcie bo jedna wyplata a ja chce kupic cos dla dziecka ( kosmetyki brakujące akcesoria) A ON MATERIAŁY BUDOWLANE ŻEBY OCIEPLIC DOM (STEROPIAN MAMY TYLKO ZABRAKŁO NAM NA KLEJE JAKIES KOŁKI I SIATKE)

My juz sie zrujnowalismy, wyprawka dla dziecka nas duzo kosztowala, choc wcale duzo nie kuplismy, nie zamierzamy wiecej, licze na rodzinke. Na szczescie te najdrozsze rzeczy jak wozek i lozeczko kupuja nasi rodzice:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry