reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj zeby nie bylo...a kuchnie macie? bo chyba do obiadokolacji to pewnie jakis specjalnych pomieszczen kuchenych trzeba i...kucharki:baffled::sorry:

Niby mamy ale nie taką przystosowaną do ciepłych posiłków zezwolenie z sanepidu obejmuje przygotowanie śniadań z gotowych półproduktów tak czy siak żadna z nas nie da się wrobić w taką działalność:no: nie tak się z nim umawiałyśmy a poza tym nasze umowy nie obejmują charakteru takiej pracy więc wrazie czego będzie strajk:tak:

reklama
kopytka już ugotowane i prawie zjedzone:tak:muszę je gdzieś schowac bo jaj ak dalej pójdzie to D zamiast kopytek zobaczy pusta miskę:zawstydzona/y::eek:
Ola zadowolona zjadla ze smakiem a Matuś ani nie spróbowal:wściekła/y:

Anetasa, a jakiś catering mógłby być?

Stosujemy takie rozwiązanie ale przy grupach zorganizowanych a tym babom chodziło o to że np. ktoś przyjeżdża popołudniu i ma ochotę coś zjeść i jeśli zatrzymuje się u nas w pensjonacie to musi mieć taką możliwość :baffled: a przecież żadna firma kateringowa nie przywiezie nam 2 kotletów:sorry:

Stosujemy takie rozwiązanie ale przy grupach zorganizowanych a tym babom chodziło o to że np. ktoś przyjeżdża popołudniu i ma ochotę coś zjeść i jeśli zatrzymuje się u nas w pensjonacie to musi mieć taką możliwość :baffled: a przecież żadna firma kateringowa nie przywiezie nam 2 kotletów:sorry:

Może przywiezie. U nas są jakieś takie firmy i minimalne zamówienie to właśnie dwa dania :-):-):-D

Może przywiezie. U nas są jakieś takie firmy i minimalne zamówienie to właśnie dwa dania :-):-):-D

Tylko tu też problem się zaczyna bo najbliższą firmę cateringową mamy w Kłodzku więc złożenie takiego zamówienia i przywiezienie go do nas pewnie by trwało z godzinę:szok: a przecież nikt nie będzie tyle czekał:-(

Noooo dzisiaj też poszłyście jak burza;-) Samochód odstawiony, S ma jutro zadzwonić to powie,czy to tylko uszczelka pod głowicą poszła,czy głowica pękła:baffled: Dobrze,że z teściem wcześniej rozmawiałam,bo gadał ze mną jak z facetem. A skąd leci,a jak leci...A czy ja pod maską siedziałam podczas jazdy:szok:

Aneta i co z tego gotowania wyszło?????

U nas spoko, dobranoc bo spadam do J

Stanęło narazie na tym że kierowniczka ma iść dogadać sie z pobliską restauracją że będziemy mieć ich menu z którego goście będą mogli coś wybrac a my od nich będziemy zamawiała i tylko wykładały na półmiski. Ciekawe czy się to sprawdzi:baffled:

reklama
Dzień dobry :rofl2:

Widzę, że wczoraj forum z lekka ruszyło :happy: fajnie miałam co czytać wieczorem.

Anetko gratuluję zdanej komisji :tak: też tak myślę, że powinnaś teraz więcej zarabiać skoro Wasz ośrodek wszedł na wyższy poziom.

Justynka spoko z tą sukienką :sorry: ciekawam po co ją kupowała???

Hruda to również moje jedne z ulubinych zup :tak: szczawiowa, botwinka pycha!!!

Wczoraj normalka byłam u mamy :rofl2: i niespodziewanie dostałam wcześniej prezent na urodziny przepiękną bransoletkę i kolczyki :laugh2: ależ jestem zadowolona.

Carioca i jak wyszły ciasteczka????

Ale się wkurzyłam :crazy: dobry znajomy moich teściów zamieścił u siebie w galerii na NK zdjęcie z moim Kubusiem :wściekła/y: kiedy pracowałam bardzo często przyjeżdzali do Nas i chyba wtedy zrobił sobie to zdjęcie z moim dzieckiem. Wysłałam zaproszenie kiedy mnie zaakceptuje odpowiednio skomentuje to zdjęcie :crazy: wydaje mi się, że takie posunięcia powinno się obgadać z rodzicami dziecka a nie bezszczelnie zamieszczać tym bardziej, że to dla mnie i dla R nie jest rodzina.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry