Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majandra Naomi mieściła zdjęcia swojego synusia na NKurodził się 1 maja o 3.10 jest taki kochany
![]()
takiego lekarza z przychodni?...czy to nierealne przedsiewziecie i moze platne?

ja też chcę ja też...Podaj na Priva namiary na NK dla NAOMI ????

czyli od internetu jak mi dzisiaj nie podłączą to chyba mnie szlak trafi
u nas wszystko w porządku wczoraj byliśmy na spacerku i gofrach w Polanicy i stwierdzam że moje dziecko wdało sie w mamusię i nawet nie chciało skorzystać z atrakcji zwanych karuzelami;-) za to w parku był koncert i niuńka zrobiła szoł tańczyła i biła brawo a wszyscy zamiast patrzyć na scenę patrzyli na nią i bili brawo
Podaj na Priva namiary na NK dla NAOMI ????

Dobry wieczor...
...my juz w miescie, w domku...ale Stasio chory:-crazy:. Goraczka 39 stopni i zaczal okrutnie kaszlec ze az sie dusil...jutro z rana idziemy do lekarza - mam nadzieje ze bedzie wolny termin.
Czy mozna lekarza zamowic do domu do tak chorego dziecka?takiego lekarza z przychodni?...czy to nierealne przedsiewziecie i moze platne?
Ciekawe jak inne chorutki - Julitka i Adas:-(
i raz już korzystałam no i oczywiście jest to nieodpłatne
więc zadzwoń i zapytaj powinni się zgodzić zwłaszcza że to do dziecka

JMamy majówkę, jestem pierwszy raz od 3 lat wypita, mam pijacka czkawkę , dostała m sie do domu i idę lulu(po2piwach!!!!)

fiu, fiu, zaszalalas

witam się ja córa marnotrawna
Majandra Naomi mieściła zdjęcia swojego synusia na NKurodził się 1 maja o 3.10 jest taki kochany
![]()
Podaj na Priva namiary na NK dla NAOMI ????

Już mam obiad ugotowany tylko ziemniaki wstawić. Teściowa od rana na ogórdku sadzi fasolke szparagową. Przyniosła mi na śniadanko nasze pierwsze rzodkiewki hmmmm pychotka
Kuba chyba złamał Naszej Fifi łapke :-( ciągle za nią biega i ją kopie lub ciągnie za łapki. R musi z nią dziś pojechać do weterynaża.

A skad wiesz ze ja boli brzuszek? pokazuje? Ale dobrze ze uz nie wymiotuje.:-)dziekuje za troske o Julitke:-)milo jka pamietacie i pytacie;-)
moja gwiazda jeszcze do konca nie wydobrzala. nie wymiotuje od 2 dni, ale nie chce jesc i pobolewa ja brzuszek. przez to jest marudna i wiecznie tylko:mama, mama
chcialabym zeby juz zaczela jesc, bo moze i z glodu ten brzuszek boli![]()
Anetka to oby się dziś sprężyli z tym netem bo pusto tu bez Ciebie kiedy nadchodzi wieczór![]()
już szlak mnie trafia
nie wyobrażam sobie kolejnych dni bez netu
i bez Was:-);-) a jescze na złość komp w pracy mi padł zaraz po 11 i dopiero przed chwilą łaskawie zjawił msię informatyk i mi naprawił wiec teraz już do wieczora jestem