donkat
Fanka BB :)
witam!!!
moje dziecko znow sobie przestawilo spanie
jud drugi dzien wstaje po 6rano
, ale za to drzemie w dzien
pogoda sie chrzani, zimno sie robi
a deszczu jak nie bylo, tak nie ma:-(
moja mama mi rozpieszcza zabawowo niunke, nie dam sobie pozniej rady!!!po tej chorobie jest troche rozpuszczona, a po tygodniu z babcia to bedzie masakra
tak, pokazuje na brzuszek. czasem to myslimy, ze juz z przyzwyczajenia, choc nie watpie, ze pewnie jej jezdzi po brzuszku i dlatego.
dzis juz nawet wiecej zjadla. chyba sie ma ku lepszemu;-)
choc na razie mleka nie chce tknac
w sumie to Julitka nie brala zadnych lekow na ten brzuszek oprocz zastrzyku przeciwwymiotnego. myslicie, ze powinnam pojsc do lekarza po cos?
hruda, a dzis jak ze Stasiem?
ja to sie zawsze zastanawiam, ze wczasach takiej wielkeij konkurencji nie dbaja o klientow
kobietki, martwi mnie znow nieobecnosc Cariocy. Hrudzia, pyknelabys do niej sms?
ooo, to wam sie fajnie zlozylo. i Macious sie ma z kim pobawic i Ty masz z kim pogadac na poziomie;-) chyba humorek lepszy, nie?:-)

jeszcze skoczyl

Julitka w domu nie otwiera drzwi, ale wjesciowe juz opanowala (od srodka) i furtke tez otwiera-zrobilismy zabezpieczenie
musze ja z ciekawosci zmierzyc
bedziesz sie relaksowac pogaduchami z nami i bedzie ok
dziekujemy i rowzniez pozdrawiamy Naomi, chyba juz sa w PL, tak?
ojeje, biedny Igorek:-(po psiaku moze dlugo bolec, bo wlasnie one nie przecinaja skory i to boli jak stluczenie:-(
:-):-):-):-)
a ja nawet myslalam, czy cie nie wkurzaja nasze sms? ze przeszkadzamy?
odpocznijcie w domku, wyzdrowiejcie i dalej na dworek
a ja nie mam jej namiarow, ponownie prosze na PM
moje dziecko znow sobie przestawilo spanie
jud drugi dzien wstaje po 6rano
, ale za to drzemie w dzien
pogoda sie chrzani, zimno sie robi
a deszczu jak nie bylo, tak nie ma:-(moja mama mi rozpieszcza zabawowo niunke, nie dam sobie pozniej rady!!!po tej chorobie jest troche rozpuszczona, a po tygodniu z babcia to bedzie masakra

A skad wiesz ze ja boli brzuszek? pokazuje? Ale dobrze ze uz nie wymiotuje.:-)
.
tak, pokazuje na brzuszek. czasem to myslimy, ze juz z przyzwyczajenia, choc nie watpie, ze pewnie jej jezdzi po brzuszku i dlatego.
dzis juz nawet wiecej zjadla. chyba sie ma ku lepszemu;-)
choc na razie mleka nie chce tknac

w sumie to Julitka nie brala zadnych lekow na ten brzuszek oprocz zastrzyku przeciwwymiotnego. myslicie, ze powinnam pojsc do lekarza po cos?
hruda, a dzis jak ze Stasiem?
Właśnie wydzwaniam do tego dialogu i dodzwonić się nie mogęjuż szlak mnie trafia
nie wyobrażam sobie kolejnych dni bez netu
i bez Was:-);-)
ja to sie zawsze zastanawiam, ze wczasach takiej wielkeij konkurencji nie dbaja o klientow

kobietki, martwi mnie znow nieobecnosc Cariocy. Hrudzia, pyknelabys do niej sms?
Maciuś ma nową koleżankę, Amelkę, 8 miesięcy starszą ;-)Okazało się, że jej mama studiuje to samo co ja, na tej samej uczelni, tylko na 4 roku. I dopiero teraz się poznałyśmy na placu zabaw. A mieszkamy w tym samym bloku
![]()
ooo, to wam sie fajnie zlozylo. i Macious sie ma z kim pobawic i Ty masz z kim pogadac na poziomie;-) chyba humorek lepszy, nie?:-)
Kuba tak mi skoczył ze wzrostem, że musimy zamykać drzwi na zamek kiedy planujemy położyć go już spać na noc bo skubany dosięga klamki i sam sobie otwieraa klamke mamy dość wysoko.

jeszcze skoczyl

Julitka w domu nie otwiera drzwi, ale wjesciowe juz opanowala (od srodka) i furtke tez otwiera-zrobilismy zabezpieczenie
musze ja z ciekawosci zmierzyc

kolejny pracowity dzien za mną ale bardzo się cieszę bo odczuwam to pozytywne zmęczenie i czas szybciej w pracy leci jak jest co robic tylko jak pomyślę że teraz to już kilka takich pracowitych miesięcy przede mną to już mi ten humor trochę blednie
Wszystkim życzę dobrej nocy
i zdrówka dla dzieciaczków
![]()
bedziesz sie relaksowac pogaduchami z nami i bedzie ok

Dziewczyny przekazuję gorące pozdrowienia od Naomi
A wczoraj mojego Igorka ugryzł pies:-( tak lekko nawet krew mu nie poleciała ale jednak go chwycił
(pies kuzynki szczepiony) ale się zdenerwowałam wrrrr ręce mi latały a mały jak przestał płakać to znowu chciał iść do pieska ale piesek już do końca wizyty był zamknięty
![]()
dziekujemy i rowzniez pozdrawiamy Naomi, chyba juz sa w PL, tak?
ojeje, biedny Igorek:-(po psiaku moze dlugo bolec, bo wlasnie one nie przecinaja skory i to boli jak stluczenie:-(
Dziewczyny dziekuję, że smsy do spzitala, bardzo mi pomagały, bo na moja rdzinę czyt. brata + jego gromadę nie mogę nawet liczyć, żadnego zainteresowania, ach szkoda gadać....... ale za to Wy jesteście cudowne........... dziekjuę jeszcze raz, że jesteście.....
:-):-):-):-)
a ja nawet myslalam, czy cie nie wkurzaja nasze sms? ze przeszkadzamy?

odpocznijcie w domku, wyzdrowiejcie i dalej na dworek

Byłam na NK u Naomi... Zupełnie inaczej wyobrażałam ją sobie,że taka drobniutka blondyneczka,a tu baba aż miło![]()
a ja nie mam jej namiarow, ponownie prosze na PM

już szlak mnie trafia
nie wyobrażam sobie kolejnych dni bez netu
Okazało się, że jej mama studiuje to samo co ja, na tej samej uczelni, tylko na 4 roku. I dopiero teraz się poznałyśmy na placu zabaw. A mieszkamy w tym samym bloku
kolejny pracowity dzien za mną ale bardzo się cieszę bo odczuwam to pozytywne zmęczenie i czas szybciej w pracy leci jak jest co robic tylko jak pomyślę że teraz to już kilka takich pracowitych miesięcy przede mną to już mi ten humor trochę blednie