reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mały ma 40 stopni gorączki, dzwoniłam do nowej Pni doktor i kazała dawać paracetamol i ibufen na przemian, i jak gorączka sie utrzyma to mamy rano przyjechac do niej do szpitala................ po telefonicznej diagnozie stawia na te cholerne zęby............. Dziąsło ma tak opuchnięte że szok, jeden wilki bąbel......

:-( dobrze, że gorączka spadła, ale to ząbkowanie nie oszczędza Adasia :-(

Dbam:tak::-) - co tydzien masaz, ampulka i maska peptydowa z zurawina. Ale poza tym to geny - moja babcia ma lat 85 a wyglada na 65. Licze ze gdzies i te geny we mnie kraza:-p:-)

...kucze jutro napisze do Carioci...napisalabym teraz ale to chyba zupelnie nierozsadny pomysl:baffled::zawstydzona/y:

Hruda, ale Twoja mama laseczka!!!! Ty robiłaś jej makeup?? To prawda jesteś bardzo do mamy podobna :tak::cool2: A mama strasznie mi zainponowała dr WOW!!!!!

itam, wvzo doczytalam wszystko ale juz nie mialam ochoty na pisanie :-)
A wiec hrudzia mama madra ratulujemy, fajna kobitka :-)
A my sobie mieszkmy szkole juz za tydzien koncze i jakos smutno sie robi z tg powodu

A u nas trzecia noc z rzedu pobudek i nie wiem co jest Hani, w dzien normalna pogodne, w nocy co jakis czas (przynajmniej 4-5 razy) sie budzi z placzem panika, wierci sie w lozku nie da sie dotknac wypluwa smoczk, spi przez to z nami, po chwili sie uspakaja najczesciej gdy tata ja wezmie i przytuli i zasypia
Nie wiem co jej jest czy cos jej se sni czy cos ja boli nie mam pojecia

Witam
my na nogach od 6, wiec standard ;)

30Agulka zdrówka dla Twojego synka, niech szybko zębole wychodza.

Dzis u nas pogoda do bani wiec chyba ze znajoma zabierzemy dzieciaki na sale zabaw, moze troche sie soba zajma:-D

narazie

witam :-)
Mateusz jeszcze śpi:szok::szok::-):-)więc mama na BB;-)
wczoraj nie mieliśmy co chwilę prądu i stąd moja nieobecność. Popoludniu mieliśmy taką burzę, wichurę że wszystko po placu fruwalo:szok:no a jak o 17 wylączyli prąd to niewiem nawet o której dali bo o 22 poszliśmy spać a pradu jeszcze nie bylo:no:
my w tym roku też pierwszy raz chcemy wybrać się nad może i wczoraj wlaśnie kombinowaliśmy nad terminem bo braliśmy pod uwagęspotkanie mamusiek:tak:no i zdecydowaliśmy że 11 wyruszamy w rejs najpierw spotkanie a później morze:tak::-)pozostalo nam jeszcze znasleźć jakiś tani i wolny pensjonacik tak myślimy że w Grzybowie(Asia to 3km od KoŁobrzegu;-))
Agulka jak dziś Adaś?
Klavell ja myślę żespokojnie możesz jej podać tą herbatkę:tak:
Hurdzia ja niestety za późno wczoraj wlączylamDDTVN i juz bylo po wszystkim ale zaraz to nadrobię:tak:
Majandra takiego grzecznego i milutkiego Maciusia to teraz chciala byśmieć pewnie codziennie:-D
Witam nową mamusię za ŚLĄSKA:tak::-)

reklama
Witam się i ja o poranku tradycyjnie z kawką w ręce :-) u nas pogoda dalej do :wściekła/y: mam nadzieję że im się prognozy sprawdzą i popołudniu już wyjdzie słonko:tak:

A i zapomnialam napisać Ola znowu nie dostala się do przedszkola:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co jest przyczyną? Coś Ci powiedzieli? Chociaż w sumie u nas z tego co się orientuję jeżeli jedno z rodziców jest w domu to też nie przyjmują :baffled:

Klavell a może Hani idą jakieś kolejne ząbki?:sorry2: Tuśka przy zębach też nam takie miłe noce fundowała:baffled:

Do góry