Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mateusza niektóre zęby rozwaliły na łopatki.
tylko z perspektywy czasu zastanawiam się czy bardziej Tuśkę rozwalały czy nas
a jak pomyślę że to jeszcze nie koniec to
wolę nie mówić
Zbilismy do 36,8 gorączkę, ufffffffffffff spadamy spac bo niewiadomo jak póxniej będzie, miejmy nadzijeę, że oki.
i życzę w miarę spokojnej nocy
trzymaj się kochana:-)Mały ma 40 stopni gorączki, dzwoniłam do nowej Pni doktor i kazała dawać paracetamol i ibufen na przemian, i jak gorączka sie utrzyma to mamy rano przyjechac do niej do szpitala................ po telefonicznej diagnozie stawia na te cholerne zęby............. Dziąsło ma tak opuchnięte że szok, jeden wilki bąbel......
Nuska - specjalnie dla ciebie Kontrowersje wokół obchodów 4 czerwca - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
Agulka - tak mi zal Adasia
Dbam:-) - co tydzien masaz, ampulka i maska peptydowa z zurawina. Ale poza tym to geny - moja babcia ma lat 85 a wyglada na 65. Licze ze gdzies i te geny we mnie kraza
:-)
...kucze jutro napisze do Carioci...napisalabym teraz ale to chyba zupelnie nierozsadny pomysl![]()

A mama strasznie mi zainponowała dr WOW!!!!!
:-):-)więc mama na BB;-)
no a jak o 17 wylączyli prąd to niewiem nawet o której dali bo o 22 poszliśmy spać a pradu jeszcze nie bylo
no i zdecydowaliśmy że 11 wyruszamy w rejs najpierw spotkanie a później morze
:-)pozostalo nam jeszcze znasleźć jakiś tani i wolny pensjonacik tak myślimy że w Grzybowie(Asia to 3km od KoŁobrzegu;-))

:-)
mam nadzieję że im się prognozy sprawdzą i popołudniu już wyjdzie słonko
A i zapomnialam napisać Ola znowu nie dostala się do przedszkola![]()

Tuśka przy zębach też nam takie miłe noce fundowała