Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak zabek tzn dziaselko?
Widze ze bedziesz sie lansic w Tunezji - sztruksowa mini fiu fiu![]()

to fajnie macie z tą dodatkową kaską. U S w pracy nie ma nic. Umowy mają na najniższą krajową, okrojone wszystko co się da,a reszta w kopercieJustyna mój P nie potrafi wysiedziec nawet pół dnia w domu ciągle gdzieś by jeżdził a kasy tez nie mamy Bóg wie ileale tak 2 razy w roku jestesmy nad morzem i w górach.. ale wszytsko zasłógą takich kwater i premi lipcowej którą obydwoje dostajemy i dodatkowo dotacji na wakacje dla dziecka... generalnie praemia plus dotacja plus ekwiwalen za urlop to jakies 2200zl wiec mozan jechac...

pytań to pewnie dużo by było,ale one przyjdą same, w czasie naszych pogaduch;-)asiek1000 dzieki za komplement w imieniu synka
zaraz sie moje chłopaki ida kapać, wiec poźniej troche luzu bede miała i spróbuje troche poczytac Wasz temacik
trudno mi tak pisac narazie bo nie wiem co byscie chciały o nas wiedziec, wiec jak macie pytania to śmiało- postaram sie odpowiedzieć![]()
ale mi Was żal:-( Uroki i sraczki razem wzięte. Mam nadzieję,że uda Wam się wygrzebać z tego przed wakacjami,bo należą się Wamkurcze jeszcze tak źle nie było przy ząbkowaniu............... Adaś pokazuje że ucho, policzek i gardło go boli.....![]()

Mały ma 40 stopni gorączki, dzwoniłam do nowej Pni doktor i kazała dawać paracetamol i ibufen na przemian, i jak gorączka sie utrzyma to mamy rano przyjechac do niej do szpitala................ po telefonicznej diagnozie stawia na te cholerne zęby............. Dziąsło ma tak opuchnięte że szok, jeden wilki bąbel......
Nuska - specjalnie dla ciebie Kontrowersje wokół obchodów 4 czerwca - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
Agulka - tak mi zal Adasia
DbamKochana Hrudzia wiedziałam że gdzieś to musi być a mamusia super urodzona do pracy przed kamerą widać że była na "luzie" i ze swobodą odpowiadała na pytania super no i oczywiście perfekcyjny makijaż zero zmarszczek jak wy to robicie????? Czy to Ty dbasz o mamę????
:-) - co tydzien masaz, ampulka i maska peptydowa z zurawina. Ale poza tym to geny - moja babcia ma lat 85 a wyglada na 65. Licze ze gdzies i te geny we mnie kraza
:-)

spadał do 38 i teraz śpi z zimnym okładem na czole........... dzis nocka z namiBiedny Adaś kurcze 40 stopni przy ząbkach ???? To chyba troszkę duzo? Napisz czy chociaż spada mu ta gorączka po podaniu leków????