anetasa
Wrześniowe mamy`07
Wiecie aż wstyd, ale ja nawet nie wiem ile moje dziecko waży i mierzy![]()
To ja wstydzę się razem z Tobą
ostatnio Tuskę ważyłam i mierzyłam u lekarza na początku marca
może jutro spróbuję po domowemu tak z ciekawości;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie aż wstyd, ale ja nawet nie wiem ile moje dziecko waży i mierzy![]()
ostatnio Tuskę ważyłam i mierzyłam u lekarza na początku marca
może jutro spróbuję po domowemu tak z ciekawości;-)Uffff , nie jestem sama. My się mierzyliśmy w styczniuTo ja wstydzę się razem z Tobąostatnio Tuskę ważyłam i mierzyłam u lekarza na początku marca
może jutro spróbuję po domowemu tak z ciekawości;-)

ale jakoś nie mam ochoty iśc do przychodni wtedy kiedy przyjmują zdrowe dzieci bo już kiedyś Wam pisałam jak to wygląda do 12 chorzy a potem zdrowe dzieci i za nim zdrowe dzieci wyjdą to już następni chorzy czekają
to po co mam tam iść żeby coś przywlec do domu
jutro spróbuję ją zważyć tylko zawsze jak próbuję to ta mała łobuzica ucieka gdzie pieprz rośnie
chyba prawdziwa kobitka mi rośnie bo nie chce się przyznać publicznie ile waży

Stasio zauwazyl, stal jak zaczarowany i dopiero pozniej szepnal pod nosem :babiHruda, zapomnialm zapytac, jak Stas zareagowal na babcie w tv? bo chyba ogladal?
zawsze mnie intrygowalo, a teraz mam okazje sie dowiedziec;-): jak to jest z maikjazem, fryzura, strojem? czy wszystko we wlasnym zakresie, czy przed wejsciem na antene jakos chrakteryzuja?

mam nadzieję że jak się wyśpi to będzie w lepszym humorze bo jak nie to dziękuję i wychodzę z domu niech robi co chce
;-)
i będzie wiadomo co i jak i ile miejsc rezerwować. Zrobisz taką kochana
:-)
a kiedy i o której dokładnie to spotkanie tzn kiedy mamy trzymać kciuki?