Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wodę 0,5l jupik potrafi wypic całą na raz i nie zostwi na później wogóle nie odłoży butli gdy jest pełna a jak wypije to przychodzi i wciska mi do ręki że chce jeszcze
), teraz jest ok nawet zjadł pół kawałka chlebka i teraz gania i się bawi mam nadzieję że już będzie dobrze.ja mam tylko jutro wolne:-( i jedziemy na basena wieczorkiem wpadaja znajomi ale w piątek już do pracy
![]()
długo się nie nacieszyłam tymi luzami bo zaledwie 15min ale dobre i to:-)
czy wasze dzieci też tak dużo piją???Mati ciągle by chodził z butelka i obojętnie czy to woda,herbata czy sokwodę 0,5l jupik potrafi wypic całą na raz i nie zostwi na później wogóle nie odłoży butli gdy jest pełna a jak wypije to przychodzi i wciska mi do ręki że chce jeszcze
![]()
Nuska jestem i zajdam chipsy i popijamNie no sama tu tak będę siedział już z nudów zjadłam 9 (małych)pączków mniam mniam dobre były
EDIT: nie to nie;-) pa pa idę sobie
Anetasa hop hop jak remoncik ?
Oby juz Igorek nie haftował......
Maciuś tez pije mało. Daję mu owocową Sagę. Lubi też zieloną herbatę, rooibosa, czerwoną, ale daję mu tylko na spróbowanie, bo ponoć każda herbata ma teinę (prócz oczywiście owocowych). Soków żadnych nie lubi. W ogóle nie lubi słodkich napojów. Od wczoraj zauważyłam też, że nie sika do pieluchy. Do nocnika mało, za to z nawiązką do spodni i na podłogęStasiu chyba pije mało - max ok 0.75 litra picia dziennie, a zazwyczaj raczej 0.5 l a jak nie jest ciepło to i mniej. Podaję mu delikatne herbatki owocowe, rooibosa, wode z soczkiem swojej roboty albo lemoniadkę. Ale jakbym mu dawala te pyszne kupne soczki to pewnie wypijałby wiecej.