Mickel Jacson nie żyje

Jego piosenki to dyskografia mojego dziecinstwa i okresu dojzewania. Nagrywam sobie VH1, teraz puszczaja duzo jego piosenek.
Podjelam meska decyzje, jednak musze wyhaczyc na allegro x-landera z fotelikiem w dobrym stanie.
Agulka - Jak tam zdrowko dzieciakow?
Wlasnie z bolem serca (a raczej kieszeni) sie szykuje do zakupu wozka, bo wolalabym nie. Chodzi o to, ze wozek gleboki - normalnie gondolka, jest wciaz uzywana przez dziecko ktore juz chodzi, wiec wkladaja go tam w bucikach i mam opory zeby wlozyc tam potem noworodka. Jak pozyczalam to myslalam ze wykorzystaja zgodnie z przeznaczeniem - jakos przez pol roku, trochę jestem na nich zla, raczej na pozyczanie cokolwiek po Stasiu nie moga juz liczyc. Pozyczyłam im tez sporo ciuszkow po Stasiu, prawie nowki, bardzo dbałam, a wrocily do mnie poplamione, nie wspominając ze niektore nawet niewyprane... A fotelik to mielismu juz przechodzony i juz tez bym nie miala sumienia noworodka w nim wozic. Spacerowke mielismy niewygodna i schandlowalam ja juz dawno na allegro, Stasiu jezdzi teraz w takiej terenowej parasolce Chicco CT05, ale to zawsze jednak tylko parasolka.
Hruda - wymyslanie nazwy dla firmy to fajna sprawa

Ciesze sie, ze zakladasz gabinet, ja bede miala blisko :-) Powodzenia u terapeuty.
Anetasa - az jestem ciekawa jak sie akcja zakonczy, kierowniczka ma pewnie cieplutko. Szkoda tych gosci, pewnie sa na urlopie, a tu taka skucha. Na dlugo przyjechali? Moze jeszcze podczas pobytu zdaza im naprawic?