Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie i ja. Znowu calusienki wieczor spedzilam na ogladaniu wozkow podwojnych. Zla jestem, bo mialam mezowi pomoc przy zleconku, kolejny wieczor w plecy. Ale to tez wazne, prawda :-) Oto nowy faworyt:
CHICCO Wozek Dla Blizniat Twin Clik Clak +Gratis (672663541) - Aukcje internetowe Allegro

BRZYDAL ;-)GRACO TANGO IN THE TO BLIZNIACZY WOZEK DLA DWOJGA (651963085) - Aukcje internetowe Allegro
co sądzicie o kolorze tapicerki? nie jest obciachowy?
Obiecuje, ze juz bede tego typu dylematy w wątu o wózkach roztrząsać :-)

Ogólnie był bardzo grzeczny a teraz muszę wrócic do pracy.A mnie sie podoba...widzialam je na zywo i sie zakochalam - lubie takie odjechane (choc bardzo solidne) bajkowe rozwiazanie dla maluszkow. Choc wiem ze moze po roku sie opatrzec. Meblik tez ma ladne ale uwazam ze tez za drogie na to co przezentuje - 1700 za witryne????Ale żeby mieli taki kiepski gust?![]()

Ja mojemu globtroterowi planuje przejazdzke tramwajem wodnym - na Hel . W sierpniu - jak przyjaciolka krakuska do mnie przybedzie...ot taka namiastka transatlantykuWczoraj bylismy z moim Młodym na wycieczce...pociągiem. Ponieważ moje dziecko ma bzika na punkcie pociągów i samochodów, wiec zrobiłam mu wycieczkę tym pierwszym (autem jeździ do znudzenie). Oczka miał jak 5 zł z wrażenia i głowa latała na wszystkie strony świataOgólnie był bardzo grzeczny a teraz muszę wrócic do pracy.
pozdrawiam miłęgo dnia

jak dla mnie poprezdnie są o niebo lepsze. Moja znajoma miała taki,ale pojedyńczy narzekała na niego bardzo i te wszędobylskie plastiki, bleee To pytanie zadała już bodajże Hrudzia,a ja je powtórzę... Czy do tych wózków jest gondolka?? Urodzisz o takiej porze roku,że jest ona obowiązkowa przy noworodkuPewnie macie juz serdecznie dosc tego tematu, ale prosze popatrzcie jeszcze na ten wozek:
GRACO TANGO IN THE TO BLIZNIACZY WOZEK DLA DWOJGA (651963085) - Aukcje internetowe Allegro
co sądzicie o kolorze tapicerki? nie jest obciachowy?
Obiecuje, ze juz bede tego typu dylematy w wątu o wózkach roztrząsać :-)
dziś pewnie mała będzie mieć powtórkę do południa z babcią a popołudniu z tatusiem;-) chociaż te wczorajsze szaleństwa zakończyły się rozwaloną głową u Tuśki
:-( ale mam nadzieję że i tym razem zagoi się jak na psie
ja uwielbiam takie tematy a sama nie wiem czy na kolejne dzieciątko się zdecyduje kiedykolwiek
miejmy nadzieję że wreszcie coś się ruszy i Adaś przestanie Ci tak chorować bo szkoda mi strasznie biedaczka że tak się męczy:-(