Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taka "gondolka" ma swoje zalety. Ja miałam taką i powiem Tobie,że jest w niej napewno cieplej,a na wiosnę i tak nie będziesz tego używała więc nie masz co się martwić,że mało w niej miejsca. Ogólnie ten wózek podoba mi się najbardziej. A z kupnem może jeszcze się wstrzymaj. Kto wie, może podwójny nie będzie potrzebny,bo starszy brat przez wakacje wydorośleje i wózkowi powie zdecydowane NIEDziękuję za opinie (a wiec tamten wozek odpada) i za pozwolenie na zanudzanie wozkami :-) To na dobry początek dnia:
*A*WÓZEK GRACO QUATTRO DUO KOL 2009 (675932648) - Aukcje internetowe Allegro
Już go wklejałam, ale dla przypomnienia. Bo jest okazja na allegro za pol ceny w sietnym stanie, tylko w Sochaczewie, a moj maz akurat jutro bedzie tam przejezdzal :-) Widzialam ten model na zywo wczoraj, pojezdzilam, jest zwrotny, sklada sie jedna ręką.
Z tą gondolką to jest tak, że tylne siedzonko rozkłada się na płasko i wtedy wsuwa się do niej takie nosidełko-gondolkę:
www_e-graco_pl GONDOLA NOSIDLO KOSYCOT GRACO (667046867) - Aukcje internetowe Allegro
Bez godolki sobie nie wybrazam, chociaz wiem ze w Usa i UK jezdza bez gondolek, tylko jakies wymyslne pościelki mają, cos w rodzaju spiworków. Taka gondolka to napewno nei to samo co zwykły przestronny wózek, to ja wiem, ale z drugiej strony nawet zwykle pojedyncze wozki wielofunkcyjne bardzo czesto dzialaja na tej zasadzie.
Ale z drugiej strony do terminu mam jeszcze 3 miesiace, warto juz teraz wozek kupowac?
http://www.allegro.pl/item667683986_wozek_implast_spider_comfort_kolory_2009_gratisy.html

U nas niestety na nizinach brak tego typu atrakcji:-(Ja mojemu globtroterowi planuje przejazdzke tramwajem wodnym - na Hel . W sierpniu - jak przyjaciolka krakuska do mnie przybedzie...ot taka namiastka transatlantykuf
albo po prostu "finezja";-)Pomyslow to mam zylion..ale chcialabym zeby byla to nazwa bardzo oryginalna ale nawiazujaca do tradycji zielarskich, piekna i luksusu...szukam jakis legend, mitow tak zeby moc opowiedziec np klientce skad taka nazwa...A ze objezdzajac pol Polski w poprzedniej pracy widzialam tyle nazw ze... Afrodyta, Wenus, Natura odpada w przebiegu...podoba mi sie Ceremonia Pekna, Passiflora, Jasminum(ale taki juz chyba w Gdansku jest)
Jesli znacie jakies legendy albo historie z ksiazek o boginiach piekna(bez mitologii greckiej i hinduskiej) to bede wdzieczna...:-):-):-)
Ciekawe czy Adaś bedzie sie bałMy w niedziele jedziemy na wycieczkę z zakładu pracy J , zaległa z Dnia Dziecka i zahaczamy o kolejkę wązkotorową w Wenecji, Biskupin i PArk DInozaurów, jedziemy autobusem
Adaś też ma szajbe na punkcie pociągów![]()

miejmy nadzieję że tym razem uda się bezboleśnie z tego wymigać;-)
mam nadzieję że nic tam się u nich nie stało
ma któraś nr do niej? Wyślijcie sms-ka tak żeby sprawdzić czy wszystko ok