reklama

Wrześniówkowe mamy

Donakt nie moge patrzec na Twój avatar :sorry2: jest taki jakis dziwny, ten kotek jakby był przejechany przez tira:szok:......... mam takie skojarzenie jak na niego patrzę:tak::sorry2::sorry2::sorry2:

Jaki kolorek tym razem????????????????

U nas się kibel zapchał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze, że u góry leci wszystko do innej dziury..:tak:......... inaczej pod krzaczkiem bysmy robili albo do wiadra.:wściekła/y: Jutro maja naprawić/przepchać:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
jestem wykończona umyłam wszystkie okna poprałam i powiesiłam firany skończyłam jakos po 18 a później jeszcze podłogi pomyłam i takie tam porządki....na dziś już mam dośc:shocked2:
Hruda super że relacje między Tobą a J się poprawiłi i to aż tak bardzo:tak:braliście udział we wszystkich konkursach a ile wygraliście?
Donkat jaki kolorek włosów?
Agulka dobrze że macie u góry ten drugi kibel;-):-D
a ja jutro jade z tym skierowaniem na staz z urzędu pracy żeby gościu napisał mi odmowę:nerd:

j
a ja jutro jade z tym skierowaniem na staz z urzędu pracy żeby gościu napisał mi odmowę:nerd:
a ja jadę jutro po ofertę pracy. Niestety chyba z młodym,bo teściowa nie zaoferowała się,że go weźmie do siebie. Mam nadzieję,że nie będzie gorąco i,że kolejka będzie krótsza niż ostatnio (po 2h stania pojechałam do domu)

Aulka,ale być tak blisko i nie wstąpić? Nie wybaczę:dry:

Ja okien nie myłam, tylko o tym myślę. Jak na razie skutecznie odwodzi mnie od tego myśl o przecinkach
no wiesz , ja bardzo namawiałam cały autobus bysmy wstapili na kawke do Ciebie, ale większośc była przeciw:-(:-(:-(:-(:-D:-D:-D:-D

a co do okien, to nie myśl, szkoda głowy brudem zasmiecać:-D:-D:-D

dziewczynk i wlasnie wrocialm z kina- bylam na epoce lodowcowej bardzo polecam:-)
wpadam tylko na chwile sie pożegnać za tydz sie odezwe
monia do niedzieli
papaap

Asia a jedziecie dzień czy w nocy?
edit. teraz sprawdziłam na Zumi że wy macie dużo bliżej do Kołobrzegu niż my więc pewnie jedziecie w dzień.Szerokiej drogi i słonecznego wypoczynku a w niedzielę się widzimy

Ostatnia edycja:
Melduję że moje dziecię padło o 21:10:-) także juto kontynujemy pobudkę po dwóch godzinkach spania:tak: z siostrą dogadałyśmy się z właścicielami tej knajpki zamykają dla nas ten ogródek z placem zabaw wszystko sami mamy sobie przynieśc oni tylko przyszykują nam stoliki a właściciel będzie nam grilował:tak: tylko browarek mamy u nich kupować;-) także jak dla mnie rewelacja:-)

Monia, Justa i Aneta a co Was na mycie okien wzięło................. może któraś u mnie umyje:sorry2::sorry2::sorry2: bo nie lubię tego robić:no::no:

Ja też nie lubię więc na mnie nie licz:zawstydzona/y: ale już świata nie było widać jak ciepło to kurz z ulicy leci a potem jak popada to zaraz mazy syfiate się robią:wściekła/y:

siedze z farba na glowie i zaraz lece plukac:-)
tym razem zmiana koloru;-)

niunka tez sie obudzila po niecalych 2godz i co z tego? marudzi od 19, ze jest spiaca a do tej pory nie spi, tylko jeczy. nie umie chyba juz tak wczesnie zasnac:baffled:

Fotki proszę:-);-):tak: moja całe popołudnie tryskała energią fakt przed 21 zaczęła jęczeć ale jak jej powiedziałam że ma iść do siebie i się zastanowić co chce to odwróciła się ruszyła do swojego pokoju poczym zawróciła i z poważną miną oznajmiła mama oć Nakalka aaa:-D więc poszłam przeczytałam jej bajkę przytuliłam i po chwili zasnęła :-) mam nadzieję że już jej tak zostanie:tak:

Witam pierwsza.

I jak tu sie nie wkurzyć.............. Adaś nocą się budził przez straszny katar............ i qrwa skąd..............
Maja prawdopodobnie ma ten kaszel alergiczny na piątek jestesmy umówione z dziećmi u lekarza, więc zobaczymy.........

Aneta super że Tuśka przestawia sie powoli, tfuu. tfuuu.............. i ładnie bryka do pokoiku aaaaaaaaaaa mój mały od szpitala nie może samodzielnie usnąc, muszę przy nim być.......... wczoraj czytając książeczką ,mówił: mamuś gaść ( głaszcz) i pokazywał na główkę.......
A jak mu tłumaczyłam, że adaś i Maja maja swoje łóżeczka i spią razem w pokoiku a nie z rodzicami, to zaczął ryczeć. i tylko mamus, mamuś..............

reklama
Spać....
AGulka,a kiedy na wymazy idziecie? A może macie w domu coś co je pobudza w chorobach? Mojej znajomej córka co chwilę chorowała,bo mieli pleśń w domu(wilgoś wychodziła) i dopiero jak zmienili mieszkanie to uspokoiło się.
Muszę kawę dasiurbać i zbieramy się do PUPu,a tak mi się chce,że szok:no:
Słonka przebija się przez chmury,bo o 5.30 obudziła mnie burza:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry