tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
dobrze że nie jestem sama na forum, witam Atruviell, co do dzidziusiowych zakupów to zabrakło kasy na komplet nowej pościeli przewijak a potrzeba na to 200 zł ale na następny przelew to zamówię niech już pięknie będzie w domku.
zaraz jade po szymonka ale mnie będzie kochał nieodlepi sie chyba przez cały dzień od czwartku siedzi u babci
zaraz jade po szymonka ale mnie będzie kochał nieodlepi sie chyba przez cały dzień od czwartku siedzi u babci
Ja siary też jeszcze nie mam i piersi jakoś mocno mi się nie powiększyły, no może oprócz brodawek, które zrobiły się dużo ciemniejsze i większe. Są wrażliwe i czasem bolą przy dotyku.
:-) Mój mąż jak najbardziej jest Polakiem ma taką prace, że często przebywa za granicą, rok temu pracował w Londynie potem sie przeniósł do Dublina a ja sama byłam w Polsce a że nam sie zachciało dzidziusia to stwierdziłam, że rezygnuje z pracy w Polsce i przyjechałam do niego, jestem tu od niedawna bo od listopada a do pracy mnie przyjęli jak byłam w 2 miesiącu ciąży, więc troche mi głupio iść na zwolnienie tym bardziej ze dobrze sie czuje i nie musze (pomijając to że mi nikt tu nie da chorobowego bez powodu)
zaraz by mnie połamało i korzonki by mi pekły
nie martw sie, ani nie stresuj, zostaly nam trzy tygodnie wiec ma prawo juz pomalutku nas pobolewac...porod zbliza sie wielkimi krokami
A M. albo zaskoczy w koncu albo nie,jak narazie sporobuj odstawic zle mysli a dzieciatko zamiast tych wszystkich rzeczy ma najwaziejsza rzecz na swiecie wpaniala mamusie,reszte da sie nadrobic