justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no wiesz...nie widzę ichJustyna, wyłażące się przerażają, a siedzące w ciele nie?![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiesz...nie widzę ichJustyna, wyłażące się przerażają, a siedzące w ciele nie?![]()

No to koniec;-) czytając ogólne objawy powinnam mieć w sobie zoo

Przestancie o tych robalach
Nuska - nie pochwale sie bo nie moge przesyłac tego logo bo musialabym licencje kupic![]()

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-Nuska - nie pochwale sie bo nie moge przesyłac tego logo bo musialabym licencje kupic![]()
To jest nas więcej ;-)No to koniec;-) czytając ogólne objawy powinnam mieć w sobie zoo![]()

. niby prawie codziennie, ale zaczyna mnie to denerwowac. cokoliwek zrobi schylajac sie, to od razu boli jak stara babke i chodze poprzeginana

jak dla mnie to szok, bo pije albo kolorowe herbaty i to gorzkie,,albo wode
Mam koleżanke, której rodzina ze strony ojca jest bardzo liczna i zawsze z cichązazdroscią przygladałam sie jak wiekszosc zjeżdzała siedo nich na jakieś okazje. JA niestety pochodze z mało licznej familii i na dokładke jakos mało zżytej ze sobą.
Oj kochana Ty to szukasz dziury w całymte zakupki na śniadanie dla gości na kolejny dzień;-)
choć przyznaję bez bicia ze sobie do domu też robię w trakcie pracy
;-)
Witam się i ja :-)
Donkat piszesz o ząbkach Adasia, moja Wiki ma dopiero 12 :-( a trojek nawet nie widac. sie tym nie przejmuje.

Wiecie co martwi mnie ostatnio moja pociecha kładę go do spania daje mu jego ukochanego pieska ma w łóżeczku przy nóżkach jeszcze dwa misie, włączam kołysanki i wychodzę po chwili ciszy słyszę "moje ....wystko jest moje moje"![]()
skąd taki pomysł ja tak nie mówię po czym wchodzę do pokoju a on już śpi i trzyma wszystkie misie a na nosie ma jeszcze pluszowego piska
widok słodki te małe rączki obejmujące cały ten "futrzany świat" no i było by miło gdyby nie to ...."wystko jest moje"
![]()

Siostry Wy Moje;-):-):-):-)To jest nas więcej ;-)![]()
Ale to moje robale - tylko moje, moje, moje![]()

aż mój mąż na mnie dziwnie spogląda