reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć dziewczyny
Asia witaj!!!
Ja przez ostatnie parę dni odpadam dopiero dzisiaj jest troche chłodniej ...mam takie ciężkie nogi że ledwo co chodzę w dodatku dziecko uciska mi na jakiś nerw co nie ułatwia mi życia :dry:
mam straszną zagwozdkę z tym Zuzi przedszkolem a wlaściwie przedszkolami
nie możemy się z W zdecydować :baffled:
w pierwszym poszłaby do grupy dwulatków ok 12 dzieci mieliby osobną salę przedszkole bardzo ladne i blisko pracy W ale pani dyrektor jakoś nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia:sorry2:
w drugim przedszkolu jest tylko łącznie piętnaścioro dzieci jest do przedszkole montressori i bardzo mi sie tam podobało tyle że jest dalej no i dzieci są w różnym wieku
pomóżcie bo odpowieć miałam dać wczoraj a nie mam pojęcia co zrobić :baffled:
a ja bym wybrała to 1 przedszkole............... dzieci w takim wieku jak nasze potrzebują kontaktu z rówieśnikami...... a Pani Dyrektor chyba zajęć nie będzie prowadzic tylko inne wykwalifikowane przedszkolanki:sorry2:choć u nas dyrektorka czasami pomaga:sorry2:
czegos nie rozumiem:sorry2:, a skad byla ta radfosc i pewnosc, z ebedzie kredyt? to nie bylo jescze pewne?myslalam, ze taaak!
my też myśleliśmy że tak. ten cholerny doradca finansowy dawał 100% pewność, żę kredyt zostanie nam przyznany tylko mieliśmy papiery uporządkować związane z projektem, takie tam.......... i na początku sierpnia miał zacząc działać.............. no i tak się złozyło, że J wysłałąm wczoraj do innego banku by sprawdził ich ofertę a tam że w życiu z takimi dochodami nikt nam go nie udzieli, więc zadzwonilismy do tego doradcy i DUPA... nawet nie przeprosił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AsiaKC
witaj światowa kobitko:tak::tak::tak: naciesz się małżem jeszcze chilke i wracaj do nas na dłużej

Eggrrr :wściekła/y: napisalam posta i go zeżarło. obrazam się w związku z tym i nei smaruje od nowa.
AsiaKC - witaj coro marnotrawna!!!!!!

to sie obrazaj an kompa, ale na nas nie i pisz drugiego:-D:-D

w te sobote ammy zjazd rodzinny od strony mamy. taki, ktory organizujemy co roku od 4 lat. ciesze sie, bo lubie te imprezy:tak::-)

a w weekned 22-23 juz sie umowilam do kuzyna P do Lublina. wybieramy sie cale wkaacje i wybrac nie mozemy. wczesniej planowalam, ze sama z Jultika pojade do nich an kilka dni, ale P tez chce z nimi pogadac, wiec by musial nas zawozic, potem przywozic... totez skrocimy pobyt do 2 dni.
oni maja synka pol roku mlodszego od niunki, ciekawe jak sie beda bawic;-)

nio cieszyłam się i robiłam nawet zakupy w głowie:-D:-D:-D ale w najgorszym wypadku kredyt dostaniemy w marcu, wtedy J ma większą średnią, pensja 13 i 14, podwyżki itp, itd........ ale wiecie jak jakis palant narobił nadziei to człowiek już tym żył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie ma chyba nic gorszego jak mieć już nadzieje a nie idzie po mysli:-(

Cześć dziewczyny
Asia witaj!!!
Ja przez ostatnie parę dni odpadam dopiero dzisiaj jest troche chłodniej ...mam takie ciężkie nogi że ledwo co chodzę w dodatku dziecko uciska mi na jakiś nerw co nie ułatwia mi życia :dry:
w pierwszym poszłaby do grupy dwulatków ok 12 dzieci mieliby osobną salę przedszkole bardzo ladne i blisko pracy W ale pani dyrektor jakoś nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia:sorry2:
w drugim przedszkolu jest tylko łącznie piętnaścioro dzieci jest do przedszkole montressori i bardzo mi sie tam podobało tyle że jest dalej no i dzieci są w różnym wieku
Ja bym wybrała pierwsze; osobna sala; ten sam wiek maluszków; blisko któreś z rodziców i tak jak Agulka mówi, pani dyrektor nie jest przedszkolanką

witam!!!!!!!!!

czyli juz od 01.08 pracujesz na caly etat?
Donkat, najwyższa pora :szok:, bo miałam mieć cały etat już w czerwcu a umowę dostałam dopiero w lipcu i to od właśnie sierpnia.
Ale Mały dał rade i chyba w kość babci też. Poza tym stęsknione dziecko na czym świat stoi- nie odstępował mnie na krok a dzisiaj rano jak mu powiedziałam, że idę do pracy to " ne, ne ,ne". Ale plusem jest , ze nawet nie domagał sie mocno cyca- tzn szybko spasował sobie bo chwila płaczu była:sorry2:ale przekupiłam go moim obiadem:confused:

w te sobote ammy zjazd rodzinny od strony mamy. taki, ktory organizujemy co roku od 4 lat. ciesze sie, bo lubie te imprezy:tak::-)
Mam koleżanke, której rodzina ze strony ojca jest bardzo liczna i zawsze z cichązazdroscią przygladałam sie jak wiekszosc zjeżdzała siedo nich na jakieś okazje. JA niestety pochodze z mało licznej familii i na dokładke jakos mało zżytej ze sobą.

Wiatm i ja:-) pogoda sie u nas schrzaniła:wściekła/y: ale w sumie przyda się taki odpoczynek od upałów;-) młoda śpi ja zrobiłam obiad i ogarnęłam chałupkę i przyszłam wreszcie się przywitać:tak:

Cześć dziewczyny
Asia witaj!!!

Ja zdecydowanie wolałabym to pierwsze:-) same plusy tylko ta dyrektorka ale tak jak piszą dziewczyny ona się dziećmi nie zajmuje;-) a nie mogłabyś tam się jeszcze raz wybrać i poznać opiekunki które miały by się zająć Zuzią?Myślę że to pomogłoby Ci podjąć ostateczną decyzję:sorry2:

zakupki w prtacy?
jak u moje siostry: w trakcie pracy biegaja po bazarach:-D

Oj kochana Ty to szukasz dziury w całym:-p te zakupki na śniadanie dla gości na kolejny dzień;-):-p choć przyznaję bez bicia ze sobie do domu też robię w trakcie pracy:zawstydzona/y:;-)

czasami nawet za bardzo :baffled::baffled::baffled::baffled: a perukę to babcia jej kupiła, nie mogła sie oprzeć, teraz na tych piknikach stragany nasrane tymi perukami:tak:

O to może być rozwiązanie dla Tuśki;-) a raczej dla mnie skoro tak ciągle ubolewam nad jej skąpym owłosieniem;-):-D a wracając do tematu doradcy to chyba na Twoim miejscu bym dziada udusiła:wściekła/y: ale fakt jest taki że obecnie banki stawiają strasznie wysoko poprzeczkę udzielając jakiegokolwiek kredytu:baffled:

Witam się i ja :-)
Donkat piszesz o ząbkach Adasia, moja Wiki ma dopiero 12 :-( a trojek nawet nie widac. sie tym nie przejmuje.
Aleście mnie zaatakowały na tym zamknietym :-p co do wloskow Wiktorii:-D nawet nie wiecie jak jej jest wygodnie, tak była cały czas spocona i włoski jej się kleiły. A kucyków ani nic nie da sobie głowy dotknąć :dry: a na kuzyki ma jeszcze czas :-p nie obrażam sie absolutnie, cieszę się ze wogóle coś napisałyscie :happy2: pozdrawiam i napisze jeszcze jak doczytam reszte

reklama
Nie ma chyba nic gorszego jak mieć już nadzieje a nie idzie po mysli:-(
dokładnie........... ale.................;-)

Ja bym wybrała pierwsze; osobna sala; ten sam wiek maluszków; blisko któreś z rodziców i tak jak Agulka mówi, pani dyrektor nie jest przedszkolanką

Donkat, najwyższa pora :szok:, bo miałam mieć cały etat już w czerwcu a umowę dostałam dopiero w lipcu i to od właśnie sierpnia.
Ale Mały dał rade i chyba w kość babci też. Poza tym stęsknione dziecko na czym świat stoi- nie odstępował mnie na krok a dzisiaj rano jak mu powiedziałam, że idę do pracy to " ne, ne ,ne". Ale plusem jest , ze nawet nie domagał sie mocno cyca- tzn szybko spasował sobie bo chwila płaczu była:sorry2:ale przekupiłam go moim obiadem:confused:
gratuluję etatu:tak:całego oczywiście

Mam koleżanke, której rodzina ze strony ojca jest bardzo liczna i zawsze z cichązazdroscią przygladałam sie jak wiekszosc zjeżdzała siedo nich na jakieś okazje. JA niestety pochodze z mało licznej familii i na dokładke jakos mało zżytej ze sobą.
:-(:tak::tak::tak::-(:-(:-(:-(
Agulka, teraz spojrzalam na buzke zabkow Adasia. ma dopiero 13 zebow?
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: a wczoraj o tym myslałam, że trzeba popraić............. ale czasu zabrakło, mamy 16 ząbków:tak:
Wiatm i ja:-) pogoda sie u nas schrzaniła:wściekła/y: ale w sumie przyda się taki odpoczynek od upałów;-) młoda śpi ja zrobiłam obiad i ogarnęłam chałupkę i przyszłam wreszcie się przywitać:tak:
ufffffff przynajmniej mozna czyms oddychać

O to może być rozwiązanie dla Tuśki;-) a raczej dla mnie skoro tak ciągle ubolewam nad jej skąpym owłosieniem;-):-D a wracając do tematu doradcy to chyba na Twoim miejscu bym dziada udusiła:wściekła/y: ale fakt jest taki że obecnie banki stawiają strasznie wysoko poprzeczkę udzielając jakiegokolwiek kredytu:baffled:

pogadalismy wczoraj i dzis dośc intensywnie z rodzicami .............. i mogę dalej planować :-D:-D:-D:-D:-D:-D wykończenie naszego gniazdka:tak:

Aneta brakiem włosków się nie przejmuj, urosną w swoim czasie... :tak:
Agulka Maja to gwiazda normalnie, ja też widziąłam te peruki ale się odważyłam kupić Wiki :-p
rodzina nazywa ją aktorka:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry