30Agulka
Wrześniowe mamy'07
a po trzecie to nie chce sie ubierać dwójki dzieci w te same ubrankaPo pierwsze, dziewczynce nie będzie do twarzy w chłopięcych ubrankach ;-)Po drugie, nie mam gdzie trzymać
:-(

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a po trzecie to nie chce sie ubierać dwójki dzieci w te same ubrankaPo pierwsze, dziewczynce nie będzie do twarzy w chłopięcych ubrankach ;-)Po drugie, nie mam gdzie trzymać

to powinna byc motywacja do szybkiego postarania sie o ta DZIEWCZYNKEPo pierwsze, dziewczynce nie będzie do twarzy w chłopięcych ubrankach ;-)Po drugie, nie mam gdzie trzymać
i dopiero potem sruuu!
dostałam ulgę na dzieci więc i teraz sie łudziłato powinna byc motywacja do szybkiego postarania sie o ta DZIEWCZYNKEi dopiero potem sruuu!
ja drugiego tez bede miala chlopczyka. dopiero trzecia bedzie dziewczynka.
agulka- zeby dostac cos od panstwa musisz byc bogata. taka jest niestety nasza rzeczywistosc. to samo jest z ulga na dzieci. jesli masz malo zaliczki do US odprowadzone to dostaniesz G.... a nie pieniadze.

nio cieszyłam się i robiłam nawet zakupy w głowieHrudzia,a tak Serwis regionalny Poznań
Agulka przykro mi,bo już tak się cieszyłaś. Kredyt można dostać szybko,ale w tych wszytskich Lukasach, Skokach i u innych oszukańców,a jak chcesz w porządnym banku to problemy robią![]()

ale w najgorszym wypadku kredyt dostaniemy w marcu, wtedy J ma większą średnią, pensja 13 i 14, podwyżki itp, itd........ ale wiecie jak jakis palant narobił nadziei to człowiek już tym żył

Izabela - tsssss... my dosalysmy cos od Panstwa.
agulka- zeby dostac cos od panstwa musisz byc bogata. taka jest niestety nasza rzeczywistosc. to samo jest z ulga na dzieci. jesli masz malo zaliczki do US odprowadzone to dostaniesz G.... a nie pieniadze.

...no i ja przynajmnej bogata nie jestem

:-(nad wodę było superdziadki naprawdę zajmowały się małą a ja miałam relaks
![]()
Witam i ja.
Moja gwiazda brała udzieł w konkursach..... itd, itp... fajnie było.......

My tez bylisy w sobote nad jeziorem i Stasiek jak Tusia caly chetny do pelnego zanurzenia - a ile w tym radosci i smiechu bylo.Tyle razy nurkowal, nawet dlawil sie - a on dalej w smiech
![]()

Witam i ja :-) dzisiaj trochę spokojniej w pracy;-) po śniadaniach już ogarnęłam ostatnie naczynia w zmywarce się myją jeszcze tylko zakupki na jutro i mogę odpoczywaćchoć znając moje szczęście to pewnie popołudniu zacznie się młyn
ale cóż przynajmniej czas szybciej zleci
![]()

Dzień dobry.
Oj mam dzisiaj aktywny początek tygodnia, ale jeszcze godzinka i do domu. Ciekawa jestem jak Mały się dzisiaj spisywał bo pierwszy raz jest tak długo bez mamy- musi się przyzwyczaić.
Cześć, cześć, cześć!!!![]()

Zapomniałam dodać, że żaden bank nie udzieli nam kredytu przy obecnych naszych dochodach................................ załamka............:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
, a skad byla ta radfosc i pewnosc, z ebedzie kredyt? to nie bylo jescze pewne?myslalam, ze taaak!mam straszną zagwozdkę z tym Zuzi przedszkolem a wlaściwie przedszkolami
nie możemy się z W zdecydować
w pierwszym poszłaby do grupy dwulatków ok 12 dzieci mieliby osobną salę przedszkole bardzo ladne i blisko pracy W ale pani dyrektor jakoś nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia
w drugim przedszkolu jest tylko łącznie piętnaścioro dzieci jest do przedszkole montressori i bardzo mi sie tam podobało tyle że jest dalej no i dzieci są w różnym wieku
pomóżcie bo odpowieć miałam dać wczoraj a nie mam pojęcia co zrobić![]()
. jesli dowoz tez nie ebdzie sprawial klopotu to czemu nie