justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no nie wierzę!! Nasza zguba:-) Co tam u was się dzieje, opowiadajCześć, cześć, cześć!!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie wierzę!! Nasza zguba:-) Co tam u was się dzieje, opowiadajCześć, cześć, cześć!!!![]()
i tyle ją widziałyśmyCześć, cześć, cześć!!!![]()

ciekawe kiedy padnie
woła

................................ załamka............:-
możesz przesłać poleconym za potw. odbioru;-);-)

a wtedy:-)

...wiekszosc rzezcy kupuje z neta
a nie wiem jak to kiedys sie firme otwieralo bez tego cudenka zwanym internet!!
ale za to dzień szybciutko mi zleciał
ale do śnaidań ubieram płaskie buciki bo nie podołałabym tak latać na tych szpilach
Nuśka, najdelikatniej mówiąc spadek formy poniżej ujemnej granicy absolutnejDZień dobry
Gagulec powiem Ci że zaciekawiła mnie Twoja wypowiedź ;-)zapraszam na zamknięty

Nie najgorzej. Już mam kilka paczek na jutro naszykowanych do wysłania. :-) Ja oferowałam siostrze ciotecznej ubranka podkreślając, że nie mam ich gdzie trzymać, obiecała, że je weźmie mimo że wtedy nie była jeszcze w ciąży i tak czekałam i czekałam aż w końcu się wkurzyłam i zaczęłam sprzedawać, za to ona się obudziła i ostatnio i się o nie upomniałaMajandra i jak sprzedaż ??ja już nie mam żadnych ciuszków po Igorku dałam wszystkie kuzynce

Zostało kilka sztuk noworodkowych, niech bierze 

Cześć, cześć, cześć!!!![]()
my chcemy kredyt z ta dotacją rządową "Rodzina na swoim" i zamiast ułatwić to robią problemy, żadnych poręczycieli w tym programie nie biorą pod uwagę:-(witam i zaraz spadam
majandra- a czemu nie zostawiasz sobie ubranek na znow ;-)
agulka- znajomi brali niedawno kredyt pod hipoteke i tez mieli ogromne problemy. w zadnym banku im nie chcieli dac bez poreczycieli mimo, ze zarobki mieli ok ale oboje pracowali na produkcji a u nas teraz strasznie zwalniaja z zakladow. pieniadze zalatwiali przez jakas agencje kredytowa i kredyt dostali ale ile prowizji zaplaca!!! w sumie dostali 150 000 a splaca po 30 latach 430 000. na dzien dzisiejszy ma sie rozumiec. do tego dochodza zmienne stopy procentowe, inflacja, wyzsza marza banku itp.

Po pierwsze, dziewczynce nie będzie do twarzy w chłopięcych ubrankach ;-)majandra- a czemu nie zostawiasz sobie ubranek na znow ;-)
Po drugie, nie mam gdzie trzymać
:-(