reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć, cześć, cześć!!! :-D
i tyle ją widziałyśmy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam wieczorową porą:tak::tak::tak:

Adaś właśnie się drze i chce mamusi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ciekawe kiedy padnie:baffled:
Mamin synek się zrobił straszny............... Mamus prosię choć. i tak w kółko:wściekła/y: woła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień minął jako tako, mama była aż do obiadu bo od dziś ma urlop... więc czasu nie miałam by zajrzeć:sorry2:

Mai wypadał pierwszy ząbek, tzn ja mu dopomogłam wyjśc, teraz mała spi z zębem pod poduszka bo liczy na Zębową Wróżkę , ale dzis niestety nie przyjdzie bo mamusia nie miałakiedy skoczyć do sklepu cos kupić:confused::confused::confused:

Zapomniałam dodać, że żaden bank nie udzieli nam kredytu przy obecnych naszych dochodach:no::no::no::no:................................ załamka............:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
DZień dobry

Justyna
to "Twoi faceci" są teraz sławni :-)

Agulka
zdjęcie Majki na NK jest rewelacyjne taka słodziutka mała dama biorę ją do siebie na wakacje :tak::tak:możesz przesłać poleconym za potw. odbioru;-);-)

Gagulec
powiem Ci że zaciekawiła mnie Twoja wypowiedź ;-)zapraszam na zamknięty

AsiaKC witamy .........ale się rozpisałaś:szok::cool2::sorry2:

Majandra i jak sprzedaż ??ja już nie mam żadnych ciuszków po Igorku dałam wszystkie kuzynce

Anetasa
jak w pracy??? Buty na obcasie ubrane ;-)?

Hrudzia
jak mebelki zakupione??? Wszystko tak jak chciałaś ???

Lecę bo prasowanie na mnie patrzy włączyłam żelazko i tylko tu na chwilunie .................tak jasne juz pół godziny zleciało....:nerd:

AsiaKC - wracaj szaaalooona;-):-D
Justyna - mi sie ne otwieraa ten link:-(
Agulka - przykro mi.:-(..ale moze jak kryzyzs minie albo i szybciej zmienia sie wymogi banku:sorry2:a wtedy:-)

A Ikea obczajona, zapisane co musze kupic a co nie warto choc na zakupy pojade z J bo sama z wozkiem i meblami o nie dam rady:baffled::no:
Ale za to znalalzlam piekne rolety rzymskie w necie:happy2:...wiekszosc rzezcy kupuje z neta:sorry2::happy2: a nie wiem jak to kiedys sie firme otwieralo bez tego cudenka zwanym internet!!

Ostatnia edycja:
A ja wpadłam się pożegnac bo powoli zbieram sie do domciu:-) tak jak sie spodziewałam ruch dziś popołudniu niesamowity:szok: ale za to dzień szybciutko mi zleciał:tak:
Nuśka oczywiście że obcasy;-) już powoli sie przyzwyczajam na nowo:tak: ale do śnaidań ubieram płaskie buciki bo nie podołałabym tak latać na tych szpilach:zawstydzona/y:

Majandra i jak sprzedaż ??ja już nie mam żadnych ciuszków po Igorku dałam wszystkie kuzynce
Nie najgorzej. Już mam kilka paczek na jutro naszykowanych do wysłania. :-) Ja oferowałam siostrze ciotecznej ubranka podkreślając, że nie mam ich gdzie trzymać, obiecała, że je weźmie mimo że wtedy nie była jeszcze w ciąży i tak czekałam i czekałam aż w końcu się wkurzyłam i zaczęłam sprzedawać, za to ona się obudziła i ostatnio i się o nie upomniała :sorry2::baffled::confused: Zostało kilka sztuk noworodkowych, niech bierze :-p

witam i zaraz spadam :sorry2:
majandra- a czemu nie zostawiasz sobie ubranek na znow ;-)
agulka- znajomi brali niedawno kredyt pod hipoteke i tez mieli ogromne problemy. w zadnym banku im nie chcieli dac bez poreczycieli mimo, ze zarobki mieli ok ale oboje pracowali na produkcji a u nas teraz strasznie zwalniaja z zakladow. pieniadze zalatwiali przez jakas agencje kredytowa i kredyt dostali ale ile prowizji zaplaca!!! w sumie dostali 150 000 a splaca po 30 latach 430 000. na dzien dzisiejszy ma sie rozumiec. do tego dochodza zmienne stopy procentowe, inflacja, wyzsza marza banku itp.

Cześć, cześć, cześć!!! :-D

witam i zaraz spadam :sorry2:
majandra- a czemu nie zostawiasz sobie ubranek na znow ;-)
agulka- znajomi brali niedawno kredyt pod hipoteke i tez mieli ogromne problemy. w zadnym banku im nie chcieli dac bez poreczycieli mimo, ze zarobki mieli ok ale oboje pracowali na produkcji a u nas teraz strasznie zwalniaja z zakladow. pieniadze zalatwiali przez jakas agencje kredytowa i kredyt dostali ale ile prowizji zaplaca!!! w sumie dostali 150 000 a splaca po 30 latach 430 000. na dzien dzisiejszy ma sie rozumiec. do tego dochodza zmienne stopy procentowe, inflacja, wyzsza marza banku itp.
my chcemy kredyt z ta dotacją rządową "Rodzina na swoim" i zamiast ułatwić to robią problemy, żadnych poręczycieli w tym programie nie biorą pod uwagę:-(
Chcemy zaledwie 100tyś na wykończenie, pod hipotekę oczywiście a wartośc naszej nieruchomości przekracza 160tyś ( czyt. wkład własny) więc nie powinno byc problemów a jednak są:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry