Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NuŚka, ja już ten film dawno oglądałam, ale nie chciałam Was tu straszyć. Na początku nie wierzyłam, ale rozmawiałam z siostrą męża (właśnie skończyła medycynę) i ona uważa, że to możliwe.![]()
ale i tak bleeeeeeeeeeee
skąd taki pomysł ja tak nie mówię po czym wchodzę do pokoju a on już śpi i trzyma wszystkie misie a na nosie ma jeszcze pluszowego piska
widok słodki te małe rączki obejmujące cały ten "futrzany świat" no i było by miło gdyby nie to ...."wystko jest moje"
jak ten stworek z Władcy PierścieniWiecie co martwi mnie ostatnio moja pociecha kładę go do spania daje mu jego ukochanego pieska ma w łóżeczku przy nóżkach jeszcze dwa misie, włączam kołysanki i wychodzę po chwili ciszy słyszę "moje ....wystko jest moje moje"![]()
skąd taki pomysł ja tak nie mówię po czym wchodzę do pokoju a on już śpi i trzyma wszystkie misie a na nosie ma jeszcze pluszowego piska
widok słodki te małe rączki obejmujące cały ten "futrzany świat" no i było by miło gdyby nie to ...."wystko jest moje"
![]()

Mój buduje stosy w łózeczku i co chwila robi przemeblowanie włóżeczku, na szczęście jeszcze nie wpadł na to,że po tej piramidzie z poduszek i kołderki można wyjśćja nawet nie mam zamiaru tego ogladać

, bo wiem że takie coś istnieje........... wole nie obrzydzać sobie życia.................właśnie też tak pomyślałam z tym że ostatnio takie modne jest to całe oczyszczanie organizmu u Nas jest coś takiego - kuracja trwa około miesiąca i ponoć widać te robale jak czyszczą to później pokazują co było w Nas, znajoma była teraz zapisała się moja szwagierka z tym że to droga "impreza" jest i się zastanawiam jaki to ma sens skoro i tak w pożywieniu , powietrzu jest tego pełno i zarażamy się spowrotem.......Ogólnie to stronka reklamuje dany specyfik,ale pewnie z tymi robalami to prawda, bleee
no dokładnie,a może warto poprostu zapytać lekarza o ten temat? Zwierzęta domowe odrobacza się co jakiś czas, to może i dla ludzi jest coś rozsądnego?właśnie też tak pomyślałam z tym że ostatnio takie modne jest to całe oczyszczanie organizmu u Nas jest coś takiego - kuracja trwa około miesiąca i ponoć widać te robale jak czyszczą to później pokazują co było w Nas, znajoma była teraz zapisała się moja szwagierka z tym że to droga "impreza" jest i się zastanawiam jaki to ma sens skoro i tak w pożywieniu , powietrzu jest tego pełno i zarażamy się spowrotem.......
jak ten stworek z Władcy PierścieniMój buduje stosy w łózeczku i co chwila robi przemeblowanie włóżeczku, na szczęście jeszcze nie wpadł na to,że po tej piramidzie z poduszek i kołderki można wyjść