reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wiecie co martwi mnie ostatnio moja pociecha kładę go do spania daje mu jego ukochanego pieska ma w łóżeczku przy nóżkach jeszcze dwa misie, włączam kołysanki i wychodzę po chwili ciszy słyszę "moje ....wystko jest moje moje" :baffled::confused: :sorry2:skąd taki pomysł ja tak nie mówię po czym wchodzę do pokoju a on już śpi i trzyma wszystkie misie a na nosie ma jeszcze pluszowego piska :rofl2: widok słodki te małe rączki obejmujące cały ten "futrzany świat" no i było by miło gdyby nie to ...."wystko jest moje":sorry2:

jak ten stworek z Władcy Pierścieni:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D Dokladnie tak samo sobie to skojarzylam : my precious! Goluma

A tak powaznie - to chyba taki okres naszych maluchow - posiadania!:szok::sorry2:

A ja wysiadam, ide nalac sobie winka bo juz padam- wizytowke zaprojektowalam i wlasne logo:-) Sciagnelam programik z netu i mam!

A Maciuś ma w łóżeczku tylko materac :-D No i pieska-poduszkę do zasypiania, ale jak zaśnie to mu zabieram :-p:sorry2:

Igor kołdry też w ogóle nie używa on nie znosi byc przykryty ale o misie się upomina ostatnio nawet poprosił o misia z półki że też chce z nim spać

A jeszcze wczoraj w nocy około 3 obudziło mnie wołanie z Miśka pokoju ..." tatuś.... tatuś .....choć do mnie .......pogadać " :rofl2: spoko ale o 3 nad ranem czy w nocy jak kto woli (a właśnie nigdy nie wiem czy 3 to jest nad ranem czy jeszcze w nocy???) zabraliśmy go do łóżka i spał z nami do rana

Igor kołdry też w ogóle nie używa on nie znosi byc przykryty ale o misie się upomina ostatnio nawet poprosił o misia z półki że też chce z nim spać

A jeszcze wczoraj w nocy około 3 obudziło mnie wołanie z Miśka pokoju ..." tatuś.... tatuś .....choć do mnie .......pogadać " :rofl2: spoko ale o 3 nad ranem czy w nocy jak kto woli (a właśnie nigdy nie wiem czy 3 to jest nad ranem czy jeszcze w nocy???) zabraliśmy go do łóżka i spał z nami do rana
u nas jest taki problem, jesli młody spi do rana u siebie to obudzi sie przed 6 i juz nie usnie, a jak około 5 wezme go do nas 9 jak sie przebudzi sm) to potem spimy do 7......... chyba będę go prznosić by dłużej pospać:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
To moze lepiej je zaakceptować ;-):-D:-D
gadacie o tych robalach i mnie wszystko zaczęło swędzieć:szok::confused::confused::confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry