hruda
Fanka BB :)
twoje zdrowie.
A po testach testerami prosimy o ogłoszenie wyników{czy to są tylko kosmetyki osiągalne w salonie?}

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
twoje zdrowie.
A po testach testerami prosimy o ogłoszenie wyników{czy to są tylko kosmetyki osiągalne w salonie?}

A ja uwolniona. Mama zabrala mlodego az do soboty - bo ja przeciez o 7 jutro do Wawy...i nie ukrywam czuje sie swietnie bo mi dzis zalazl za skore nieznosnik i bunotownik jeden
![]()
czasem też bym chciała żeby ją tak ktoś wziął na chociaż jedną noc
co bym się psychicznie po takich akcjach zreperowała
Anetasa hop hop gdzie zniknęłaś?? Wypoczywasz???
Lecę pranie powiesić do później...............
moje już powieszone bo też późnym popołudniem robiłam;-)ten twój Igorek to jest super
wogóle to jestem zachwycona jego mową bo z tego co piszesz to on już wszystko mówi i to zdaniami
a mój Mateusz to nadal pojedyńcze słowa i ciągle jest ich mało:-(wczoraj jak obejżałam nagranie jak Ola była w wieku Mateuszka a nawet i młodsza to ja już z nią normalnie rozmawiałam a z Matim
rodzeństwo a jakie różne
a tak wogóle to przypomniałas mi o zdjęciach ze spotkania dobrze że zgrałam je kilka dni temu na płytke więc może za kilka dni uda mi się je wkleicNuśka a do ciebie te zdjęcia doszły???
a że praw autorskich nie zastrzegłaś to jeszcze przesłała dalej:-);-)Zajechalismy na budowę a tam dziadzia wybiałkował juz pkoje dzieci , tylko kolorek i podłogę zrobić i można meble wnosisć:-):-):-)
Ja właśnie siedzę i kontakty, włączniki wybieram
Sorry że Wam przynudzam ale teraz tym żyję
o wy za moimi plecami moimi zdjęciami się wymieniacie oj nie ładnie;-)
Dostała dostałaa że praw autorskich nie zastrzegłaś to jeszcze przesłała dalej:-);-)

bo on jest taki ze 5 min w miejscu nie usiedzi a i tak jeszcze by tego nie pamietał no i szkoda by bylo gdybym w polowie musiala z nim wyjsc i psuc Oli zabawę
. P chcial ja zmotywowac i wlaczyl bajke tylko pod warunikem, z esiadzie na nocnik. jak to komicznie wygladalo, gdy siedziala na krzesle na nocniku, jak an parwdziwym tronie

A ja uwolniona. Mama zabrala mlodego az do soboty - bo ja przeciez o 7 jutro do Wawy...i nie ukrywam czuje sie swietnie bo mi dzis zalazl za skore nieznosnik i bunotownik jeden
![]()
. co bedziesz w W-wie robic?hmmm a co będziecie robić ;-)![]()
Dentysta zaliczony, przerwa na dwa tyg bo babaka idzei na urlop.......... miałam w jednym opatrunek i pyta mnie się czy mnie boli: ja że nie absolutnie. więc robiła inny. Przyjechalismy do domu i zaczał ten z opatrunkiem mnie napierdzielaćjestem na prochach bo bym nie wytrzymała........... jak do jutra nie przejdzie bede musiała do niej pojechać
![]()
poza tym ja zostałam wychowana w innym klimacie i dochodzę do wniosku nie mogę się odnaleźć w klimatach gdzie 11 letnia smarkula mówi do matki " spadaj" a matka nic nie reaguje ;
t.
. teraz to juz chleb powszedni, ale nadal nie akceptuje takiego zachowania:-):-):-)witam wieczorowo:-)
niunka znow dzis z kupka odstawila histerie i niestety nie zrobila:-(. zaraz pewnie jej sie zrobi zatwardzenie i dopiero bedzie jazda. P chcial ja zmotywowac i wlaczyl bajke tylko pod warunikem, z esiadzie na nocnik. jak to komicznie wygladalo, gdy siedziala na krzesle na nocniku, jak an parwdziwym tronie
biedna Julitka :-(
ojej, te lalki sa coraz to brzydsze
to zależy jakie bo niektóre nadal są piękne
hhhmmm, cos mi umknelo. co bedziesz w W-wie robic?
mi cos świta że jakiś kurs albo coś w tym rodzaju
konczylismy koszenie
to teraz tak to się nazywa
nie zlosc sie, moze jak robila tamtego, to ten sie naruszyl, albo promieniuje i dlatego boli
rozumiem Cie doskonale. na pocatku bytnosci w rodzinie Tomczykow tez bylam w szoku, jak siostra P odnosi sie do babci, czy jej corka do niej i dziadkow. teraz to juz chleb powszedni, ale nadal nie akceptuje takiego zachowania
o wy za moimi plecami moimi zdjęciami się wymieniacie oj nie ładnie
a i była bym zapomniała czy była już któraś ze swoim maleństwem w cyrku? u nas jutro ma byc własnie cyrk i zastanawiam sie czy zabrac ze sobą Mateusza (bo zOlą napewno pójdę) czy weksmitowac go do tesciowejbo on jest taki ze 5 min w miejscu nie usiedzi a i tak jeszcze by tego nie pamietał no i szkoda by bylo gdybym w polowie musiala z nim wyjsc i psuc Oli zabawę
![]()
a cyrku ja osobiście sobie nie wyobrażam z młodą jeszcze
choć u nas też jutro jest i to na osiedlu byłyśmy tylko obejrzeć zwierzątka. Młoda nie wysiedzi na bank przez cały spektakl pozatym tam zawsze jest straszna duchota
także ja bym sobie odpuściła bo i odpuszczam;-) druga rzecz to to że ja za cyrkiem wogóle nie przepadam szkoda mi tych męczonych zwierząt i raczej w młodej ten punkt widzenia zaszczepię ale pójść napewno kiedyś z nią pójdę żeby sama sie przekonała jak to wygląda
kurcze albo się skasowało albo zapomniałam napisacA co;-) nie było dopisku wszelkie prawa zastrzeżone;-)![]()

nie już wiem napisałam ale tak małym druczkiem że Nuśka napewno tego nie doczytała

hhhmmm, cos mi umknelo. co bedziesz w W-wie robic?

ha! I w koncu Tobie cos umknelo

Ja tez nie znosze tego ustrojstwa...ale coz - trzeba bedzie sie poswiecicdruga rzecz to to że ja za cyrkiem wogóle nie przepadam szkoda mi tych męczonych zwierząt i raczej w młodej ten punkt widzenia zaszczepię ale pójść napewno kiedyś z nią pójdę żeby sama sie przekonała jak to wygląda![]()

kurcze albo się skasowało albo zapomniałam napisacnie już wiem napisałam ale tak małym druczkiem że Nuśka napewno tego nie doczytała
![]()
Nuśka by z pewnością doczytała
;-) a co do praw autorskich to ostatnio przyszedł do nas na recepcję gościu twierdząc że albo mu ufundujemy pobyt 2 tygodniowy albo odda nas do sąd bo w naszych folderach na zdjecieu jest jego kobieta
idzie akurat przez parking
a ja się tylko śmiałam bo na stronie internetowej jest zdąjcie na którym jest mój samochód i może ja też mam się domagać praw

A Ty znów nas straszysz tymi myszamiDonat raczej nie promienieje ból, ponieważ to ząb po drugiej stronie............
Julitka musiała fajowo wyglądać, trzeba było jej fotę strzelić..
Słysze jak mysz w kuchni za szafką coś gryziechyba zaraz pierdyknę ją pogrzebaczem
![]()