30Agulka
Wrześniowe mamy'07
YUMMI Oriana & Holly - Zapachowe w BUTELCE (685896621) - Aukcje internetowe Allegro
oo, przypomnialo mi sie: wczoraj w Biedronce widzialam pachnace nakladki an sedes i nocnikinawet niedrogie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
YUMMI Oriana & Holly - Zapachowe w BUTELCE (685896621) - Aukcje internetowe Allegro
oo, przypomnialo mi sie: wczoraj w Biedronce widzialam pachnace nakladki an sedes i nocnikinawet niedrogie
No nie iwdziałyście odcinka "Charli i Lola" jak Loli wypadł 1 ząbek i Lotcie też??ja też nie ale to jest na czasie teraz w przedszkolach. Czyżby w jakiejś bajce, albo programie lub książecce to byłoNie mam pojęcia
![]()

ja też nie ale to jest na czasie teraz w przedszkolach. Czyżby w jakiejś bajce, albo programie lub książecce to byłoNie mam pojęcia
![]()
może kolczyki? w końcu to damaDziewczyny, tak troszeczkę abstrahując od tematu- co można dać na urodziny rozpuszczonej 11-stolatce!!!Mam wrażenie, ze liczy na mega prezent, ale pytanie sie jej co by chciała kończy się na tym, że ona nie wie.
![]()
11 lat to która klasa?Teraz 5 klasa od września.może kolczyki? w końcu to dama11 lat to która klasa?

to może weź pindyryndę na zakupy i coś wpadniej jej w oko? Super buty, czy jakieś szalowe dżiny? Nowa torba? Oczywiście zależy to od tego ile planujecie wydaćTeraz 5 klasa od września.
Kolczyków ma 3 pary.![]()
Spodnie, kupiliśmy jej na dzień dziecka., torbę dostała teraz od chrzestnej, która wróciła z Włoch.to może weź pindyryndę na zakupy i coś wpadniej jej w oko? Super buty, czy jakieś szalowe dżiny? Nowa torba? Oczywiście zależy to od tego ile planujecie wydać
o bosze, to ja już nie wiemSpodnie, kupiliśmy jej na dzień dziecka., torbę dostała teraz od chrzestnej, która wróciła z Włoch.
o bosze, to ja już nie wiem

ma, komórę ma, oszczędności ma, grami komputerowymi się nie interesuje- Cyfrę+ mają , wiec siedzi dniami przed TV co za tym idzie książek nie czyta. Plecak nowy do szkoły ma, bluzkę z Hana Montana ma
wiec co????????????

mam kupić i co mam powiedzieć?????????