H
Harsharani
Gość
scrabble?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty piczko lepiej napisz co u Was!scrabble?

. Mama zabrala mlodego az do soboty - bo ja przeciez o 7 jutro do Wawy...i nie ukrywam czuje sie swietnie bo mi dzis zalazl za skore nieznosnik i bunotownik jeden

i tak w kół ko "kto to" "MAma .......piszesz o Julitce?
tez zauwazylam ansilenie parcia na smoczek. a o zabraniu nie ma mowy. cierpliwie czekam, az sam skonczy swoj zywot, bo juz jet baaardzo pogryziony
JAk ja Cię rozumiem
niunka spi, ja kolejne okienko mam za soba. po obiadku lecimy do tesciow podrzucic mala, a my z P na robote;-)

Monia ostatnio ogladałam z Igorkiem zdjęcia ze spotkania i młody mówi "mama Mateusa" "Mateus kolega" "mama Talki , Zuzi itdi tak w kół ko "kto to" "MAma .......

ten twój Igorek to jest super
wogóle to jestem zachwycona jego mową bo z tego co piszesz to on już wszystko mówi i to zdaniami
a mój Mateusz to nadal pojedyńcze słowa i ciągle jest ich mało:-(wczoraj jak obejżałam nagranie jak Ola była w wieku Mateuszka a nawet i młodsza to ja już z nią normalnie rozmawiałam a z Matim
rodzeństwo a jakie różne
Nuśka a do ciebie te zdjęcia doszły???Adaś nie daje znaków że cos nie tak z tym żelazem
Agulka co tam u WAS ??? Na czym stanęło z paluszkiem Adasia??? I jak Hemofer bez problemu toleruje???

więc chyba spoko toleruje
A paluszek................
nie pisałam o tym

no nie ważne, .paluszek jest do ponownej operacji

mały często ściąga skarpetę i oglada "aukę" pokazuje i mówi: ojej

jestem na prochach bo bym nie wytrzymała........... jak do jutra nie przejdzie bede musiała do niej pojechać
:-):-):-)

Niestety tego nie można obsłużyć pilotem i wymaga wysiłku psychicznegoscrabble?
a to za dużo jak na jej mozliwosci
Hrudzia, polać Ci. Idealne pomysł- bo jest ta Hanka Montanka ( bzik totalny na jej punkcie opanował Młoda ) i praktyczne no i nie ma jeszcze czegoś takiego.Jutro mam kurs na papiernicze sklepyGagulec - a moze tak makatke z HannaMonatna - co to zawieszasz na sciane a ze ma mnostwo kieszonek to mloda bedzie mogla wkladac tam swoje skarby...pisze bo akurat dzis wiadzialam w moim osiedlowym papierniczym na wystawie - fajne!

Dokładnie, Hruda podsunęła superowy pomysł, tylko teraz muszę coś takiego w naszej mieścinie znaleźć
Gagulec Hrudzi ma rację z HannaMonatna dziewuszki teraz szaleją na tym punkcie piórniki ołówki gierki gumki spinki etc.... A jak tam sprawy rodzinne już lepiej??? Wybieracie się na jakiś urlop ???.

teściowa nie słucha co sie do niej mówi i myśli, że wszystko samo się cudem rozwiąże. poza tym ja zostałam wychowana w innym klimacie i dochodzę do wniosku nie mogę się odnaleźć w klimatach gdzie 11 letnia smarkula mówi do matki " spadaj" a matka nic nie reaguje ;

Montanka? Bo moge ja kupic w tym swoim pepierniczym i wyslac do Ciebie....ale dopiero w poniedzialek. Koszt Montanki 80zika

Oficjalnie na wtorek 11 sierpnia, nieoficjalnie na niedzielęGagulec - a na kiedy to? Ta HankaMontanka? Bo moge ja kupic w tym swoim pepierniczym i wyslac do Ciebie....ale dopiero w poniedzialek. Koszt Montanki 80zika
Ide sobie strzelic maseczke witaminowa ( z calej puli testerow ktore zyczliwe firm dolaczyly do ofert!)...i juz sobie polalam![]()
Juz mi tez przez myśl przeleciał taki pomysł, ale czasowo nie ma szans.Ale dziękuje

twoje zdrowie.