reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Harsh - prrrrr szalona , wracaj:tak::szok::-D
Gagulec - a moze tak makatke z HannaMonatna - co to zawieszasz na sciane a ze ma mnostwo kieszonek to mloda bedzie mogla wkladac tam swoje skarby...pisze bo akurat dzis wiadzialam w moim osiedlowym papierniczym na wystawie - fajne!

A ja uwolniona:-D. Mama zabrala mlodego az do soboty - bo ja przeciez o 7 jutro do Wawy...i nie ukrywam czuje sie swietnie bo mi dzis zalazl za skore nieznosnik i bunotownik jeden:wściekła/y::sorry2::happy2:

Ale tu tłumnie :szok::-p

Witam właśnie objadłam się świństwem (Mcdonalds) jadam bardzo rzadko takie rzeczy ale czasami mi coś odbiję i nawet lubię z tym że zawsze po mam wrażenie że w brzuchu mam śmietnik:sorry2:

Gagulec
Hrudzi ma rację z HannaMonatna dziewuszki teraz szaleją na tym punkcie piórniki ołówki gierki gumki spinki etc.... A jak tam sprawy rodzinne już lepiej??? Wybieracie się na jakiś urlop ???

Agulka
co tam u WAS ??? Na czym stanęło z paluszkiem Adasia??? I jak Hemofer bez problemu toleruje???

Hrudzia
jedziesz autem czy pociągiem???

Monia
ostatnio ogladałam z Igorkiem zdjęcia ze spotkania i młody mówi "mama Mateusa" "Mateus kolega" "mama Talki , Zuzi itd:-D:-D i tak w kół ko "kto to" "MAma .......

:tak::tak::tak::tak::tak:piszesz o Julitce?:-D:-D
tez zauwazylam ansilenie parcia na smoczek:angry:. a o zabraniu nie ma mowy. cierpliwie czekam, az sam skonczy swoj zywot, bo juz jet baaardzo pogryziony

JAk ja Cię rozumiem:wściekła/y:

niunka spi, ja kolejne okienko mam za soba. po obiadku lecimy do tesciow podrzucic mala, a my z P na robote;-)

hmmm a co będziecie robić ;-):-p:-D:-D

Anetasa
hop hop gdzie zniknęłaś?? Wypoczywasz???

Lecę pranie powiesić do później...............

Ostatnia edycja:

Monia
ostatnio ogladałam z Igorkiem zdjęcia ze spotkania i młody mówi "mama Mateusa" "Mateus kolega" "mama Talki , Zuzi itd:-D:-D i tak w kół ko "kto to" "MAma .......
:-D:-D:-Dten twój Igorek to jest super:tak:wogóle to jestem zachwycona jego mową bo z tego co piszesz to on już wszystko mówi i to zdaniami:tak:a mój Mateusz to nadal pojedyńcze słowa i ciągle jest ich mało:-(wczoraj jak obejżałam nagranie jak Ola była w wieku Mateuszka a nawet i młodsza to ja już z nią normalnie rozmawiałam a z Matim :no:rodzeństwo a jakie różne:sorry2:
a tak wogóle to przypomniałas mi o zdjęciach ze spotkania dobrze że zgrałam je kilka dni temu na płytke więc może za kilka dni uda mi się je wkleic:tak:Nuśka a do ciebie te zdjęcia doszły???

Agulka
co tam u WAS ??? Na czym stanęło z paluszkiem Adasia??? I jak Hemofer bez problemu toleruje???
Adaś nie daje znaków że cos nie tak z tym żelazem:no::no::no: więc chyba spoko toleruje:tak: A paluszek................:confused:nie pisałam o tym:confused::confused::confused: no nie ważne, .paluszek jest do ponownej operacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mały często ściąga skarpetę i oglada "aukę" pokazuje i mówi: ojej:confused:

Dentysta zaliczony, przerwa na dwa tyg bo babaka idzei na urlop.......... miałam w jednym opatrunek i pyta mnie się czy mnie boli: ja że nie absolutnie. więc robiła inny. Przyjechalismy do domu i zaczał ten z opatrunkiem mnie napierdzielać:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem na prochach bo bym nie wytrzymała........... jak do jutra nie przejdzie bede musiała do niej pojechać:wściekła/y:

Zajechalismy na budowę a tam dziadzia wybiałkował juz pkoje dzieci , tylko kolorek i podłogę zrobić i można meble wnosisć:tak::-):-):-)

Ja właśnie siedzę i kontakty, włączniki wybieram:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Sorry że Wam przynudzam ale teraz tym żyję

Niestety tego nie można obsłużyć pilotem i wymaga wysiłku psychicznego:shocked2: a to za dużo jak na jej mozliwosci:baffled:

Gagulec - a moze tak makatke z HannaMonatna - co to zawieszasz na sciane a ze ma mnostwo kieszonek to mloda bedzie mogla wkladac tam swoje skarby...pisze bo akurat dzis wiadzialam w moim osiedlowym papierniczym na wystawie - fajne!
Hrudzia, polać Ci. Idealne pomysł- bo jest ta Hanka Montanka ( bzik totalny na jej punkcie opanował Młoda ) i praktyczne no i nie ma jeszcze czegoś takiego.Jutro mam kurs na papiernicze sklepy:cool2:

Gagulec
Hrudzi ma rację z HannaMonatna dziewuszki teraz szaleją na tym punkcie piórniki ołówki gierki gumki spinki etc.... A jak tam sprawy rodzinne już lepiej??? Wybieracie się na jakiś urlop ???.
Dokładnie, Hruda podsunęła superowy pomysł, tylko teraz muszę coś takiego w naszej mieścinie znaleźć:sorry2:
Sprawy rodzinne- cisza przed burza, wisi wszystko w powietrzu i szybko lepiej nie będzie:baffled: teściowa nie słucha co sie do niej mówi i myśli, że wszystko samo się cudem rozwiąże. poza tym ja zostałam wychowana w innym klimacie i dochodzę do wniosku nie mogę się odnaleźć w klimatach gdzie 11 letnia smarkula mówi do matki " spadaj" a matka nic nie reaguje ;
także sprawy rodzinne na minusie:frown:
Urlop mamy z głowy- bo M cały czas w trasie. Co najwyżej , przy pomyślnych wiatrach może być weekendowy wypad i koniec.

Ostatnia edycja:
Gagulec - a na kiedy to? Ta Hanka:-p:-D Montanka? Bo moge ja kupic w tym swoim pepierniczym i wyslac do Ciebie....ale dopiero w poniedzialek. Koszt Montanki 80zika

Ide sobie strzelic maseczke witaminowa ( z calej puli testerow ktore zyczliwe firm dolaczyly do ofert!)...i juz sobie polalam:-p:-D

reklama
Gagulec - a na kiedy to? Ta Hanka:-p:-D Montanka? Bo moge ja kupic w tym swoim pepierniczym i wyslac do Ciebie....ale dopiero w poniedzialek. Koszt Montanki 80zika

Ide sobie strzelic maseczke witaminowa ( z calej puli testerow ktore zyczliwe firm dolaczyly do ofert!)...i juz sobie polalam:-p:-D
Oficjalnie na wtorek 11 sierpnia, nieoficjalnie na niedzielę:baffled: Juz mi tez przez myśl przeleciał taki pomysł, ale czasowo nie ma szans.Ale dziękuje
:-D:-D:-D twoje zdrowie.
A po testach testerami prosimy o ogłoszenie wyników:) {czy to są tylko kosmetyki osiągalne w salonie?}

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry