reklama

Wrześniówkowe mamy

wiatm dzis pierwsza,

to u nas nie jest jeszcze tak źle, bo z angielskim wychodzi 180zł:tak: no ale w Szczecinku na pewno juz będzie więcej a tam już Adaś będzie chodzi:tak:

Znów schody z tym kredytem............ nie możemy wziąc z rodzicami ten Rodzina na swoim, ponieważ rodzice mają mieszkanie własnościowe, a nie powinni nic posiadać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:............

Donakt wczoraj wieczoru nie spędziłam ani z Wami ani z J................ wciągnęły mnie meble kuchnne na zamówienie:baffled::baffled::baffled::baffled: J się wściekał:wściekła/y::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Witam i ja
Cos się dzieje nie tak ze mną:baffled: wczoraj znowu miałam totalny spadek formy psychicznej, poza tym nie mogę pojąć pewnych zachowań ludzkich i to mnie męczy.:-(
Potrzeba mi totalnej odskoczni od teściowej, szwagierki , kuzynki małego i w ogóle od całej rodziny ze strony M:szok: ( od swojej cały czas odpoczywam:-p)
Agulka, wybrałaś jakiś model?
U nas prywatne przedszkole to koszt około 400zł. Ma działać dopiero od września i jeszcze nic na jego temat nie wiadomo.Za publiczne płaci się chyba coś około 250zł plus jakieś dodatkowe zajęcia i nie wiem jak jest z wyżywieniem- po nowym roku zacznę się interesować.

Ostatnia edycja:
witam!!!

noc do du**. najpierw sie przebudzialm, bo zaczelo lac, a potem niunka sie obudzila i znow usypilala ponad 2godz:szok:
teraz juz ziewa:sorry2:

dzis w planach kolejne okno i prasowanie firanek-oj, nienawidze tego:no:

polalo w nocy, a teraz juz mocno przypieka

jutro ide do PUP, odbiore pierwszy zasilek:cool2:

Potrzeba mi totalnej odskoczni od teściowej, szwagierki , kuzynki małego i w ogóle od całej rodziny ze strony M:szok: ( od swojej cały czas odpoczywam:-p)

tylko jak to zrobic?:-(

Dzis z kolei spadek nastroju bo...kasy potrzebuje - 7 tys...skad ja wziac???:baffled:

na gwalt potzrebujesz? dotacja nie wystarczy, czy jeszcze nie wplynela?

witam!!!

noc do du**. najpierw sie przebudzialm, bo zaczelo lac, a potem niunka sie obudzila i znow usypilala ponad 2godz:szok:
teraz juz ziewa:sorry2:

tylko jak to zrobic?:-(
Właśnie, Donkat, jak to zrobić?Pytanie za 100 punktów:baffled:
propos spania- moje dziecko wczoraj raz ziewnęło o 10 i babcia już go usypiała i padł na 3 godziny. Pomijam fakt, że o 19 był juz wymęczony i mega marudny, ale teściowej nie przetłumaczysz:baffled:- ona miała spokój.A później jest pieprzeni, że jak dziecko jest z babciato nawet nie zamruczu a jak tylko mam wraca z pracy to jest płacz, marudzenie itp. :angry::angry::angry::angry:
Kobieto, to jutro szelejesz- MAtki Boskiej Pienieżnej:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry