justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
kobieto ciesz się,że to nie zimaprzez te 2 dni tyle tego napisaliście że szok ponad 15 stronale udało mi się jak narazie nadrobic główny
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kobieto ciesz się,że to nie zimaprzez te 2 dni tyle tego napisaliście że szok ponad 15 stronale udało mi się jak narazie nadrobic główny
![]()

.
i przeciez nie am podstaw na zadna rehabilitacje, czy lasery
. a ze czesto nawet rano po nocy mnie boli, to inna historia. nie ma chyba dnia, zebym go nie czula. no, chyba ze zupelnie nic nie robie, ale tak sie raczej nie zdarza
. jutro musze wczesnie wstac.no wiesz okaże się po 1 wypłacie;-), na razie jest zadowolony,bo 2-3 razy w tygodniu jest w domu, czasami nawet na nocJustyna, jak S w nowej pracy? chwali sobie?
jemu też odrazu się tak nie zrobiło tylko krwiak zszedł muząb jest cały tylko dziąsła podeszły trochę krwią

idzie do tej grupy dwulatków W dzisiaj zapłacił już nie ma odwrotuLuandzia uff dobrze że to nie od kleszczaa no i które przedszkole wkońcu wybraliście?

do depilacji? ja próbowałam parę razy ale nigdy mi nie wyszlo W chciał mnie z tym wyrzucić z domunKurna cały dzień walczyłam dzisiaj z pastą cukrową i albo za rzadka albo tak twarda,że nie szlo jej rozrobić później w palcach![]()
A to prywatne przedszkole? Ile płacicie za miesiąc? Z czystej ciekawości, jak nie chcesz to nie piszto chyba nie aż tak źle jak na prywatne(?),bo u nas normalne z wyżywieniem kosztuje do 300 (już wliczając wszystkie składkowe itd)dokładnie nie wiem ok 500 zł + jedzenie oczywiście