Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
POwodzeniaU nas spoko, lecę się / nas spakować , zaraz mama przyjedzie do dzieci a my do banku, bo z nimi to nie robota.................

Posadzony na nocniczku robi siusiu i nawet kupkę upchnie od święta, jak dopilnuję to chodzi cały dzień suchy, ale ni cholery nie kuma że trzeba wołać ZANIM się zrobi siusiu w majty a nie PO 

(ciekawe kto te drugie polowy zrobi
)

no i doczytałam że idziecie na wesele do znajomych. według mnie jeśli koleżanka nie odzywa się przez ileś lat, a potem nagle zaprasza cię na wesele, to albo nie mają gości i szukają, albo liczą na kasę w prezenciedziewczyny dobrze radzą żeby prezent kupić, a 400 zł na jeden dzień??
my idziemy na dwa dni i dajemy 300 bo u nas też nie za bardzo z kasą...
![]()
J przybyl juz na urlop - koniec nauki holenderskiego. Wyniki egzaminow we wtorek. We wrzesniu bedzie jechal do Holandii.
Donkat - super fajny kierunek, podoba mi się bardzoBrzmi jak studia inżynierskie?

Mamy wojnę z J................ właśnie wrócił z budowy, ale przed chwilą znów pojechał, zapomniał jakiś dokumentów
a jutro składamy wniosek o kredyt......
![]()

Cześć :-)
ja tylko na chwilkę bo wybitnie nie mam humoru nie wiem dlaczego ale coraz częściej zdarzają mi się takie dni czuje się jakbym miała MEGA napięcie przedmiesiączkowedenerwują mnie nawet najmniejsze bzdury i nie mogę nic na to poradzić
![]()

Muszę młodego wykąpać,a nie chce mi się. Jestem wydydłana na maxa,chyba za dużo roboty sobie w tym tygodniu wymyśliłamWłaśnie sałatka się gotuje,a jeszcze 2 porcje do zagotowania.
Jak do poniedziałku nic z nimi nie będzie to zrobię pikle![]()

ach co ja bym dała za codzienną drzemkę... Ale to ciążowe ewidentnie. Potrzebuję dużo więcej snu niż mam na niego czasu![]()

Kurna drzazga wczoraj weszła mi w dłoń,a nie wyjmę jej,bo drzazga jest w prawej,a lewą mam ulomną:-(

Kurcze próbuję drukować zdjęcia i albo zielone mi wychodzą albo turkusowe![]()

Dzień dobry.
Daje znak że jeszcze żyjemy![]()
Młody śpi, kogo można było wygoniło sie na plac zabaw, M pojechał sie rozliczyć, tesciówka robi gołąbki, a11-sto latek ćwiczy moja cierpliwość( jeszcze ja mam
) ( a swoja drogą- co za dziecko
{bachor})
Poza tym dzisiaj wolne i mam długi weekend![]()
Ja tez się witam, może wieczorem zajrzę u kuzynki.
Zyczę miłego długiego weekendu, gdybym jednak nie zajrzała............
.
Ja też mówię dzień doberek! Pakuję ubranka po Stasiu do wysyłki, shandlowałam na allegro, zarobiłam 250 ziko i już wydałam na sprawuneczki dla Sabinki. Tzn dla Stasiula też się coś wśród nich znajdzie
Poza tym to robię powazne podejście do treningu czystości, nie wiem czy mi ubranek wystarczyPosadzony na nocniczku robi siusiu i nawet kupkę upchnie od święta, jak dopilnuję to chodzi cały dzień suchy, ale ni cholery nie kuma że trzeba wołać ZANIM się zrobi siusiu w majty a nie PO
![]()

tak, inzynierskie.
wiecie czego sie boje, z etam beda same mlodziki, a ja jak z epoki dinozaurow![]()
do tej pory z nią kontakt utrzymuję;-) także nic sie nie przejmuj równa babka jesteś więc szybko się wśród młodzieży odnajdziesz;-) a ta koleżanka się nie zdecydowała?
, ale ma to też swoje dobre strony. Chodzi o to, ze odrywam się od tematu kupek, ząbków, trzeba sobie przypomnieć jak to było iść na wykłady po imprezowaniu do 6tej. Samych piątek życzę
ale jak znam ludzi, nie muszę Ci nawet życzyć, będziesz prymuską ;-)
do tej pory zawsze pieknie siedzial. ale nie to mnie wk....lo najbardziej. fryzjerka jak zawsze obciela mu gore nozyczkami, troche dluzej niz dol po czym wziela maszynke zeby golic tyl i boki i nagle uznala, ze go calego ogoli!
k..wa mac! tak to go moglam sama w domu opitolic bez stresowania dziecka, poza tym nie podoba mi sie jak teraz wyglada. a poza tym kto jej k..wa pozwolil! nie wspomne juz, ze wydalam kase na darmo! 

ostatnio wlasnie o tym myslalam-skad ktos obcy kto nie zna mojego dziecka ma wiedziec jak z nim postepowac? na mojego piotrusia metody pseudo super niani dzialaja jak plachta na byka. do tego wydaje mi sie, ze telewizja promuje wychowywanie robotow bez uczuc- dzieci maja chodzic jak w zegarku, nie zloscic sie, sprzatac po sobie, pilnie sie uczyc itd. a przeciez to tylko dzieci!Kurcze ale historiaale niestety tak to się coraz częściej dzieje bo panuje kult super niani i wszelkich poradników w których lepiej wiedzą jak postępować z dzieckiem i szczegółowe wytyczne dają
a matki potem wariują i się nakręcają
![]()
to ci cie nie dziwie, ze nie chcesz drugiego dzidziusia.Iza, pytalas, co takiego Julitka robila jak byla malutka? latwiej bedzie jak napisze czego nie robila: nie spala i nie byla spokojna
wiecie czego sie boje, z etam beda same mlodziki, a ja jak z epoki dinozaurow![]()
;-)
a moi w domku piwkują ale jeszcze troszeczkę i się do nich przyłącze
dzień minał jak szalony i jeszcze mam nie wszystko zrobione a mój szanowny mężulek tylko co chwilę sobie o czymś przypomina i latam do sklepu jeszcze
ostatni hit to ręczniki papier bo przecież bez nich świat się zawali jak nie będzie ich jutro w domu
i jeszcze rozkosznie się pyta czy mnie nóżki bolą
no zabić to mało
i nawet nie wiecie jak się cieszę że jeszcze tylko w poniedziałek do pracy a potem urlop:-) dobra uciekam zbierać sie do domku
Dobrej nocy życzę:-)