Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

walcze więc dzielnie jak mogę a teraz popijam grzane piwko z sokiem malinowym od teściowej i już czuję że mnie siódme poty zlewają na noc sikne sobie jeszcze mleko z miodem i czosnkiem;-) muszę jakoś się tym razem wybronić bo kolejny antybiotyk odpada
...dzis podobno bylo lepiej. Pani mowila ze co jak co ale z jedzeniem to Stasko nie ma problemu - sniadanie z zupki i kanapek, potem II snaidanie, potem obiadek z dwoch dan...nie wspomne ze tez skubnal ze mna o 14 ciut obiadku
Ale generalnie mniej plakal, nawet siusiu do nocnika zarobil!:-) nie chce mi sie w to za bardzo wierzyc bo to bylby jego pierwszy raz ale w sumie po co opiekunka mialaby klamac...Jak przyszlam to zaczal plakac cichutko (moze troche dla popisu) ale potem z usmiechem pozegnal Panie. Wiec jest nadzieja...
Dzis kupilismy kalosze:-) ale i tak sie nudzimy w domu bo pada:-(
Staś to dzielny chłopak i da sobie radę
a ja dziś do południa byłam z młodą w deszczu na chwilę do apteki ubrałam jej kalosze i wręczyłam parasol i była przeszczęśliwa:-)Cześć i czołem.
Daję znak, że żyje- jak?Bez komentarza.
Mam już fisia w głowie
Pozdrowionka.
to się nazywa relaks pooglądać sobie porody tylko dlaczego te kobiety tak krzyczą
ja mam chyba mniejszy próg bólu