Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Luandzia gratuluję oceny ;-) Ustaliłaś sobie z promotorem pytania? U nas było tak że promotor kazał przynieść pytania przed obroną na karteczce... Także obrona to był najbardziej możliwy luzacki "egzamin"

Ty masz zawsze obiad z dwóch dań?? Ja zawsze robię jedno albo zupa z mięskiem albo ziemniaki też z mięskiemnie miałabym nawet kiedy zrobić tych dwóch dań Fakt że Igor zjada dwa obiady u mojej mamy i u Nas ale to też zależy czy ma ochotę na drugi obiadek czasami tylko poskubie a czasami jada z Nami cały obiad.
A ja odwiozłam dzis do naprawy aparat:-(robił zdjęcia ale bez blysku no i jak spytałam sie ile będzie trwac naprawa to powiedzieli mi że od 2tygodni do miesiącaa ja bez aparatu to jak bez ręki
![]()
Ale generalnie mniej plakal,
Dzis kupilismy kalosze:-) ale i tak sie nudzimy w domu bo pada:-(

chce bilet przebukowac na piatek bo chlop juz nie umie wytrzmac bez nas

Cześć i czołem.
Daję znak, że żyje- jak?Bez komentarza.
Mam już fisia w głowie
Pozdrowionka.
ja coraz bardziej się denerwuje bo nie mam siły się uczyć i nic nie wchodzi mi do głowy i jak ja się obronię![]()

Witam i ja:-) i melduję że dziś już o niebo lepiej się czuję:-) także może będzie dobrze tylko jeszcze trochę cherlam.

No i już się nie mogę doczekać kolejnego usg ;-) (za dwa tygodnie)
:-)Ja tez dzis nie do zycia...Nel chora
Lekarka kazala mi sie zastanowic nad zlozeniem wniosku o sanatorium i chyba tak zrobie, tylko chciallabym pod koniec wrzesnia a po pierwsze nie wiem czy to czasem dlugo nie trwa a pewnie tak no i ta zas..... sprawa w sadzie 6.10
Dziweczyny wracam jutro do domu wiec odezwe sie w poniedzialek bede miala duzo czasu to tez bywac bede regularnie