reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc Dziewczyny
Pamietacie mnie jeszcze?:zawstydzona/y:
Niestety ostatnio to nawet nie zagaldam na BB bo czasu brak - latam to tu i tam...Z remontem salonu sa opoznienia i to nie z mojej winy - ja tylko czekam na wejscie ze swoimi fachowcami! Ale chyba w srode/czwartek juz będe działać.:-)Powinnam bo mam juz pierwsze klientki:-)
Poza tym Stas czasem bardzo dokazuje - a mi wyc sie chce bo mam wyrzuty...wynagradza to bo dla odmiany potrafi byc takze syneczkiem mamusi i tuli sie bardzo. Chyba tez przezywa te wariacje na swoj sposob.
Pozdarwiam :tak::-)
I zajrze pewnie za kilka dni:-p

reklama
witam!:-)

Donka a mieliście nie iść:sorry2:
.

bo i nie poszlismy. ja bylam tylko an slubie.
mieli tylko cywilny slub i powiem wam, z ejestem w szoku, bo myslalam, ze teraz malo kto bierze ywilny, a tam slub za slubem:szok::szok:

niunka sie rozbeczala o bajki i poszla spac:sorry2:
noc byla dziwna, bo ciagle cos nas budzilo i mala ma zaleglosci.
w dodatku wcozraj Julitka miala gosci, ktorzy poszli poznawo, wiec niunka miala opoznienie ze snem

brzydko dzis u nas. zimno, mgliscie i ponuro:-(

U nas niby słonko,ale zimno. Czekam za listonoszem i jadę do mamy. S rano był u mechanika i samochód spisał się super. Więc ryzyk-fizyk jadę,bo mama chce firany wyprać,a nic może za bardzo się przesilać. A co tam, od razu okna jej umyję. Mam nadzieję,że samochód nie stanie mi po drodze:baffled:

Witam i ja.
Zawiozłam Maję do przedszkola i od razu po drodze zajechałam z Adasiem do byłej sąsiadki, mieszka tam gdzie teraz mój brat................ i bratowa według niej jest też CIĘŻKĄ sąsiadką , mieszkają drzwi w drzwi, maja dzieci w podobnym wieku a widzą się raz na pół roku......... ach szkoda gadać o mojej bratowej...............

Rodzice dzwonili , już są w Polsce więc w domku będą wieczorem....... trochę sie stęskniłam i dzieci też.................

U nas pogoda teraz zrobiła sie nawet ładna, rano było mokro a dzieciaki wpadły w trawę, a że Adaś ma tylko trampki.................. więc założyłam stare po MAi-------- różowe, trochę dziwacznie to wyglądało, ale wolałam tak niż w mokrych miał jechać...............

Donkat u nas cywilny tez nie jest juz tak praktykowany, ale moja jedna szwagierka brała rok przed Kościlenym ale tu chodziło bardziej o jakis zapis nieruchomości. A teraz chrzestna Adasia ( druga szwagierka ta dziwna) 3 paździrnika tez bieże cywilny a po 2 godzinach Kościelny............... dlaczego, nie wiem, każdy mówi, by lepiej rozwód dostać , bo my wszyscy ich przyszłości dobrze nie widzimy...........

A tak na marginesie to Anka mówiła, aby J mi nic nie mówił o tej kasie, że chcą pożyczyć.................... na jej szczęście drugi brat weźmie dla nich pżyczke z banku

Witam się.
Dziewczyny muszę sie pochwalić- wczoraj mój M miał chyba dzień dobroci i pojechaliśmy na lotnisko na moja pierwszą jazdę autem , za kierownicą:szok: Jak na pierwszy raz M stwierdził, że było dobrze i że spodziewał się dużo gorszego. A tu ani nie zgasł samochód, ani nie było zgrzytów i szarpania- po prostu jestem zdolna dziewczynka:-D:-D:-D:-D

Witam się.
Dziewczyny muszę sie pochwalić- wczoraj mój M miał chyba dzień dobroci i pojechaliśmy na lotnisko na moja pierwszą jazdę autem , za kierownicą:szok: Jak na pierwszy raz M stwierdził, że było dobrze i że spodziewał się dużo gorszego. A tu ani nie zgasł samochód, ani nie było zgrzytów i szarpania- po prostu jestem zdolna dziewczynka:-D:-D:-D:-D
to se chłop nie poużywał;-) a tak na serio to najwidoczniej stworzona jesteś do tego:tak:
Na 11 do dentysty jadę, oj

Witam się.
super a egzaminy to teraz PIKUŚ;-):-D:-D:-D:-D
to se chłop nie poużywał;-) a tak na serio to najwidoczniej stworzona jesteś do tego:tak:
a ja własnie przed chwilą wróciłam od dentysty-sadysty:-D, mały usnął tuż przed samym domem, więc przeniosłam do łózka i spi dalej :tak:

Tata juz nie mógł się doczekac i przyjechał zobaczyc małego, po obiadku przyjadą z mamą , więc będziemy prze4zywac tę ich wycieczkę , fotki będą:-):-):-) Tata mówi, że fajnie było , ale NIGDY więcej:no::no::no::no::no: umęczył sie niemiłosiernie, bo to była objazdówka i codziennie , gdzie indziej nocleg i przemieszczanie sie autobusem.

Oki lecę kaszę ugotować, bo dziś serwuję gulasz

reklama
super a egzaminy to teraz PIKUŚ;-):-D:-D:-D:-D

Tata juz nie mógł się doczekac i przyjechał zobaczyc małego, po obiadku przyjadą z mamą , więc będziemy prze4zywac tę ich wycieczkę , fotki będą:-):-):-) Tata mówi, że fajnie było , ale NIGDY więcej:no::no::no::no::no: umęczył sie niemiłosiernie, bo to była objazdówka i codziennie , gdzie indziej nocleg i przemieszczanie sie autobusem.

Oki lecę kaszę ugotować, bo dziś serwuję gulasz
Najpierw muszę do tego egzaminu dojść:-D:-D:-D
A propos wycieczki rodziców- takie łazikowanie to coś dla mnie, cały czas coś innego-bosko:tak::tak: Ale wiadomo u ludzi po pięćdziesiątce może wzbudzać mniej entuzjazmu:sorry2:

Ja na szczęście mam spokój z przymusowym leczeniem ząbków-tzn-brak ubytków, ale za to kosmetyka dentystyczna wskazana:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry