reklama

Wrześniówkowe mamy

Zapomniałam że na bilansie gadałam z lekarką o zlikwidowaniu małej drzemki bo myślałam o tym że może dzięki temu szybciej by chodziła spać;-)ale ona odradziła twierdząc że dziecko do 3 roku życia a czasem i dłużej potzrbuje takiego przerywnika w ciągu dnia a jeśli ją tego pozbawię i zacznę przetrzymywac to fakt przywyknie i szybciej wieczorem będzie szła spać ale z przepełnienia emocjami dnia może się pojawić problem z samym zasypianiem albo własnie liczne pobudki w nocy:-( i zrezygnowałam tym bardziej że zauważyłąm ostatnio że czasem w dzień śpi 2 godziny a czasem potrafi i 4:szok: a to nic nie zmienia i tak czy siak około 22 woła że chce spać:tak:

kurcze, no widzisz, moje podejrzenia sie potwierdzily:tak:
hhhmmmm, co tu teraz zrobic:eek::eek::eek:
pasuje mi baaardzo gdy idzie wczesnie spac, a wdzien daje spokojnie rade bez odpoczynku podczas jej drzemki:sorry:. jednak tez by mi zalezalo, zeby nocki byly w miare spokojne:sorry:. tak zle i tak niedobrze:no:. ciekawe,czy jest taka sznsa, ze sie przyzwyczai i zacnzie dobrze spac?

reklama
zapomnialam sie pochwalic, ze umowilam sie na jutro do fryzjerki:-): podcinanie, bo zle sie czuje w tych wlosach jak nie wiem i pasemka

Hruda, jak Stas dzisiaj? nie goraczkowal i dalas rade wszystko sobie pozalatwiac?

Carioca, co u Ciebie? dawno Cie nie bylo:-(

Gagulec, a Ty jescze kaca leczysz?:sorry:

pasuje mi baaardzo gdy idzie wczesnie spac, a wdzien daje spokojnie rade bez odpoczynku podczas jej drzemki:sorry:. jednak tez by mi zalezalo, zeby nocki byly w miare spokojne:sorry:. tak zle i tak niedobrze:no:. ciekawe,czy jest taka sznsa, ze sie przyzwyczai i zacnzie dobrze spac?

Bo nam zawsze ciężko dogodzić:-p i tak źle i tak nie dobrze;-) teraz to mi sie wydaje że już musztarda po obiedzie bo co teraz zaczniesz ją na siłę kłaść w dzień:sorry: pewnie z czasem się to jakoś unormuje:tak:

Witam i ja o poranku:-) Agulka i Nuśka dzięki za pamięć ale cholerny dialog nie zadziałał i nadal nie działa jutro będą mi wymieniać całą instalacje:wściekła/y: nawet nie wiecie jak żałuję że mnie wirtualna imprezka ominęła:-(

QUOTE=NuŚka;4204748]
Aneta witam kochana i jak w pracy co ze świętami i nowym rokiem??? Jakie rozwiązanie? Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz bo ja chętnie bym powtórzyła spotkanie;-) mozesz zabrać swojego tatę :-D:-D:-D:-D

Co świąt i nowego roku to temat narazie spełż na niczym bo Aga musi wrócić z urlopu:wściekła/y: także czuję że wrazie czego wojna dopiero przede mną:wściekła/y: a tatuś Was pozdrawia;-) a co do odległości to nie ma takiej która by nam przeszkodziła w spotkaniu:no: tylko teraz Wasza kolej może zimą jakieś ferie w górach;-):-)

No mamy na wiosnę prezesem pobliskich ogródków działkowych został znajomy kierowcy M i tak się zgadali że dostaliśmy działkę:tak: długo się zastanawialiśmy ale biorąc pod uwagę fakt że mieszkamy w bloku uznaliśmy że przydałoby się miejsce w którym można by sobie w wekend zrobić grilka czy pójśc i poprostu latem rozłożyć małej basen i posiedziec na świeżym powietrzu;-) tylko że ta działka dośc spora ale wogóle nie zagospodarowana trzeba było nawieźć sporo ziemi i tak po trochę powoli M załatwiał gdzie się dało ziemie i nawoził teraz zaczął już powoli siać trawkę no i wreszcie zrobił ogrodzenie żeby nam już tam nikt nie łaził:tak: ale konkretnie weźmiemy się za nią na wiosnę tylko że dobrze myśłałaś że my tacy nie działkowi:zawstydzona/y: bo uprawiać to ja nie mam zamiaru kilka krzaczków owocowych a reszta trawka kwiatuszki itp :zawstydzona/y:

Ale Zuzię dopadło :-( dużo zdrówka dla małej a dla Ciebie sił żeby to przetwrwać i uważaj żebyś się nie zaraziła.

Nas mnie możesz liczyć;-) a jak salon taki duży to na podłodze nas pomieścisz;-)

trzymam za słowo

Mnie naszczęście przynajmniej do tej pory takie sensacje omijają:tak: ale wiem że niestety nadżerka lubi nawracać przynajmniej tak mi kiedyś mój gin powiedział.[/QUOTE]

Anginę to nawet z powietrza można zlapać. Tak mi powiedziała nasza lekarka jak Mateusz był chory zimą. A teściowa...No cóż, zawsze mają swoje zdanie, przeważnie odmienne od naszego lub nastawione na dosranie nam. Przeżyjesz z nią ten dzień i pojedzie w piździot;-) Jesteś mądrą mamą i wiesz,że W zgadaza się z Tobą co do sposobu wychowywania więc jest ok.

Kurna, laski co na obiad robicie,bo ja nawet koncepcji nie mam na dzisiaj
ziemniaki i skrzydełka i udka z niedzielnego grilla:tak:
też uważam że wina lezy w tej drzemce a raczej w jej braku:tak:, ciężko będzioe się jej organizmowi przestwić

Luandzia nie słuchaj teściowej, bo one też nie słyszą co mówią do nich synowe:tak:

Justyna
u nas też dziś została działeczka już wyczyszczona z wszystkich warzyw, buraczków też w pizdu. W czwartek planujemy kisic kapustę z w piątek buraczki z papryką do słoików.
O porze do słoików pierwsze słyszę , a ja robię sałatkę i zupę porową,,,,,,,,,,,,,,,,,, o wiem co zrobię w czwartek na obiad:tak:

Donkta kcukasy za leasing

Monia fajowo masz, że możesz córcie podrzucić, u nas to raczej nie realne,

Donkat Adaś do tej pory budzi sie w nocy na ......... wodę

Dziś przyszedł przekaz pocztowy --------- dla Adasia, teściowa przysłała kasę na prezent:sorry:

Dzis odebrałam wyniki kriw Adasia. Żelazo jest SUPER. Ma 107 a skala jest między 50-155:tak::-):-):-):-):-):-):-) wcześniej miał 14:szok::szok::szok:
jUtro bilasn i szczepionka na Pneumokoki

No, ja na moment. Bardzo aktywne ostatnie 2 tygodnie, a nie bedzie lepiej.
PONIEWAŻ:
Od dzis jestem studentka ! :)
W czwartek chrzest Olafa
W sobote przyjezdza do mnie znajomy Angol i jade do Poznania...
W niedziele jade do Biskupina
i tak do srody...

Nie mam ostatnio czasu na nic, od jutra zaczynam zalatwianie w szkole, bo okazalo sie, ze stypendium to do 30 jednak.
STrasznie sie ciesze i pozdrawiam:)

Donkat Adaś do tej pory budzi sie w nocy na ......... wodę

Dzis odebrałam wyniki kriw Adasia. Żelazo jest SUPER. Ma 107 a skala jest między 50-155:tak::-):-):-):-):-):-):-) wcześniej miał 14:szok::szok::szok:
jUtro bilasn i szczepionka na Pneumokoki

Julitka juz sie dlugo nie budzila i nie wolala mleka, czasem tylko w goraca noc chciala wode. ale teraz chyba jak sie przebudzi i nie moza zasnac to jeczy o mleko.

jeszcze wroce do tego spania. moze gdyby mala wstawala wczesniej, to i by zdazyla pospac w dzien i pojsc normalnie spac wiecozrem. a ona jendak woli pozno pojsc spac i dlugo spac rano:sorry:

super wyniki!!!!!!!!!!! a kysz anemio, a kysz!:-)

No, ja na moment. Bardzo aktywne ostatnie 2 tygodnie, a nie bedzie lepiej.
PONIEWAŻ:
Od dzis jestem studentka ! :)
W czwartek chrzest Olafa
W sobote przyjezdza do mnie znajomy Angol i jade do Poznania...
W niedziele jade do Biskupina
i tak do srody...

Nie mam ostatnio czasu na nic, od jutra zaczynam zalatwianie w szkole, bo okazalo sie, ze stypendium to do 30 jednak.
STrasznie sie ciesze i pozdrawiam:)

swietnie, ze sie udalo:-):-):-)

jak ochloniesz, to zdaj relacje jak sie udaly wyjazdy:-)

reklama
Gagulec, a kogo chcesz podgladac?:rofl2:

Majandra, :tak::tak:, inaczej by bylo nudno:-D. choc w koncu mozna by bylo stworzyc instrukcje obslugi dziecka tak bardzo potzrebna niektorym rodzicom;-):-D
nie powiem, bo martwi mnie to niemycie zabkow. wiem, ze to bardzo wazne, sama dbam o zeby jak moge. sa momenty, ze Julitka daje mi umyc zabki, a czasem chce tylko "siama" i mi juz nie pozwala. nie skutkuje tlumaczenie, prosba, przytaczanie chlopca z bajki, z ejego bolaly i ja tez beda:-(. coz wiec poradze? nic. pozostaje mi tylko probowac i czkac az jje minie przekornosc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry