30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Aneta ,Agulka oglądajcie jutro BrzudUlę bo ciekawy odcinek będzie![]()

Monia ja proszę relację z Brzyduli zdać mi na PWWitam się i ja:-) u nas ładnej pogody ciag dalszybyłyśmy z młodą w mieście po worki do odkurzacza i wstąpiłyśmy przy okazji na lumpka i obkupiłam małą i jeszcze córcie koleżanki no i dla Szymak wzięłam super sweterek
cała siata ubrań a wydałam 33zł:-)
Z pewnością obejrzę tylko nie zdradzaj szczegółów;-)

wczoraj nie miałam kiedy obejrzeć a dzieki Tobie jestem na bieżąco
;-)
Wczoraj robiłam porządek tylko na Adasia półce , mały ma ponad 30szt buzek z długim rękawem

nie mam pojęcia skąd. to znaczy wiem, ale że aż tyle nazbierałam

Jestem wkur......... na pogodę latam jak głupia z praniem w tę i spowrotem........... bylismy z małym na spacerku bo bankomatu bo kaloryfery miały przyjśc a kurier od razu znalazł sie pod bankiem, więc sie pytam czy ma cos dla mnie, no i miał
, więc leciałam z jęzorem do domu.......... Mam nadzieję, że dziś drugi przyjdzie bo gdzie indziej kupowałam 
A dodam ,że pranie mi zmoczyło jak wracaliśmy, bo lało jak z prysznica

Justyna u Ciebie chyba przesilenia jesienne daje we znaki

i nawet ostatnio mowiła że chyba to zlikwiduje bo nie bardzo jej się to kalkukuje w tej chwili bo trzeba prowadzić działalność gospodarczą chociaż ona płaci tylko składkę zdrowotną bo jest na emeryturze ale dodatkowo księgowa itd wiadomo trochę się uzbiera ty pewnie płaciłabyś wszystkie składki więc jeszcze więcej by to wyszło