donkat
Fanka BB :)
jutro musze jechac odebrac ciasta na niedziele.
wieczorem odstawiamy mala do tesciowej i jedziemy an urodziny znajomego. w koncu sie troche odchamimy;-)
tu bylo;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wieczorem odstawiamy mala do tesciowej i jedziemy an urodziny znajomego. w koncu sie troche odchamimy;-)

Luandzia, zbilas mnie z tropu, ale dziekuje za rade:-)
babcie pojechaly. objadlam sie zapiekanek.
niunka jescze szaleje
moja Jasia pojechala dzis na wycieczke do Wegier:-)
na pewno będzie Ci łatwiej z pracą niż po samej filologiiale geniusz ze mnie, odczytałam to jako 2 odrębne imprezy![]()

nie zniechęcaj się tylko tak jak napisałam to jest raczej takie dodatkowe zajęcie ale zawsze mozna sobie dorobić no chyba że chciałabyś pracować w biurze tłumaczeń
tylko szkoda że chcesz zrezygnować z tych studiów bo chyba z tego co pisałaś to tylko trzy lata no i nic za to nie płacisz ja też czasami mam ochotę rzucić tą moją szkołą ale głównie ze względu na kasę wypasione auto mogłabym za to kupićna pewno będzie Ci łatwiej z pracą niż po samej filologii

.
zgadza sie wszystko.
nielatwo bylo mi zdecydowac co wybrac.
za studia nie place, ale trwaja 3.5 roku, wiec za tlumacza moglabym sie wziac dopeiro po nich, bo na raz z domem, studiami, kursem i moze jakas praca o nie wydole.
jak juz pisalam, nie moge pozniej sobie z jich zrezygniowac ot tak, bo trzeba zwracac pieniadze.
ten zjazd juz poswiecilam i nie poszlam. nie weim, co bedzie dalej![]()
grunt to optymizm no i pomocny mąż a z tego co pisałaś to na swojego możesz liczyćnie poddawaj się tak łatwo kobito ja też mam małe dziecko za miesiąc kolejne jeszcze mniejsze studia z czego od marca będę musuała prawie co tydzien być w Wa-wie (ok 350 km w jedną stronę) i do tego jeszcze myślę o takim kursie za który musiałabym zapłacić ok 3 tyś i właściwie to głównie mnie powstrzymuje nie mówiąc o pracy do której mam zamiar iść gdzieś od września już nawet nad tym pracujegrunt to optymizm no i pomocny mąż a z tego co pisałaś to na swojego możesz liczyć

: jutro mamy urodziny kolegi a na niedziele zmaowilam placki na moje imeininy;-). 
no pojechałam, co miałam zrobić? No mogłam nie jechać tym bardziej,że miała auto nie schowane do garażu,bo rano teściu zawiózł ją na krew i powiedziała,że jak musi to pojedzie. No to ją zawiozłam,bo wiem jakie to dla niej stresujące.A Mateusz zspał 16.40-19.45 więc zobaczymy. Chociaż był z godzinkę u babci, poszalal, teraz wypił mleko i już ma didi i pu i się lelka. Ja już prawie ok, jeśli młodemu kaszel nie osłabnie to w poniedziałek do lekarza(znowu pewnie antybiotyk dostanie skoro syrop nie pomógłJusta, jak zdrowei S? i Wasze tez, oczywsice;-)
widze, ze zacisnelas zeby i pojechalas z tesciowkaco z drzemka Mateusza?
),a S mowi,że 7 poty na niego wychodzą i lepiej się zrobiło jak sam kupił sobie Ibuprom zatoki,ale jak to z nim jest naprawdę to zobaczę dzisiaj jak wróci.no jednak mój mózg jeszcze pracuje,haha
Justyna, podczas mycia mnie olsnilo, dlaczego podwoilas imprezy: jutro mamy urodziny kolegi a na niedziele zmaowilam placki na moje imeininy;-).
ja daje tran

wogóle jak go wczoraj zobaczyłam (a ostatnio widziałam go na urodzinach Natki) to myślałam że mi serce pęknie taki bidulek bledziutki i ma cienie pod oczami :-( widać że choróbska zrobiły swoje
No a jak wróciliśmy do domu to wpadł w odwiedziny chrzesny Natalki i tak minął wieczór
Jak nic się nie dzieje to Bioaron,a jak coś się kluje to do tego Sansovit.
A jak chciałam ponownie poruszyć temat inhalatorów/nawilżaczy powietrza.
ona ma jakiś czujnik w sobie i zawsze wyczuje że to lekarstwo i trzeba sie bawić w podchody i cudować żeby wzięła łyżeczkę do pyszczka
dlatego po rozmowie z panią doktor doszłyśmy do wniosku że mogę spróbować dać jej jakiś suplement witaminowy w postaci żelków które uwielbia;-) kupiłam z vibovita i daje jej 1 co drugi dzień
bo tak nam kazała lekarka ponieważ te wszystkie żelki są po 4 roku życia stąd pomniejszona dawka
a co do nawilżacza to ja już kiedyś sie wypowiadałam my mamy taki 6-FUNKCJI Nawilżacz Oczyszczacz TRIADA BADANIA+TV (755721792) - Aukcje internetowe Allegro i jestem z niego bardzo zadowolona
wszystkie opisane funkcje naprawdę się sprawdzają
no jednak mój mózg jeszcze pracuje,haha
Zabieram się za to prasowanie nieszczęsne. O kurna!mięso miałam wyjąć na jutro. S jutro rano jedzie na psychotesty,bo skończyła się ważność,a później na jakieś zakupy,no i młodemu buty trzeba kupić na jesień,bo jednak w adidasach jest za zimno
wogóle byłąm bardzo zaskoczona bo jesienne i zimowe kolekcje dziewczęce wreszcie są zróżnicowane kolorystycznie:-) ale chciałam dla młodej typowe trzewiczki do kostki i nic ciekawego nie było
więc zdecydowałam się na kozaczki tylko nieocieplane