30Agulka
Wrześniowe mamy'07
tylko żeby nie śmierdziałoO no to widzę że możemy sobie zafundować wirtualnego sylwestraw kupie raźniej;-)

a tak na powaznie to kilka nas będzie i to z rodzinami:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko żeby nie śmierdziałoO no to widzę że możemy sobie zafundować wirtualnego sylwestraw kupie raźniej;-)

a tak na powaznie to kilka nas będzie i to z rodzinami:-)U mnie napewno kompek będzie włączony bo M ciągle coś ściągatylko żeby nie śmierdziałoa tak na powaznie to kilka nas będzie i to z rodzinami:-)
więc ja się mogę meldować jutro gdzieś ok 21 już z domku
no i powiedzial,ze jutro jak chce to pojedziemy i kupi mi inne,a ja na to leee, buty to by mi sie przydaly,a on : no zobaczymy:-)a co z autem ? Kupione? Upatrzone?Kupilam tez takie fajne rajstopy liliowe we wzorki,ale S sie nie podobaja,bo on lubi takie klasyczne, jakby je nosilno i powiedzial,ze jutro jak chce to pojedziemy i kupi mi inne,a ja na to leee, buty to by mi sie przydaly,a on : no zobaczymy:-)
zamierzamy położyc dzieci w południe spac żeby dotrzymały do północy bo Pikollo dla dzieci zakupiony
;-)

;-)

na dworze paskudnie siąpi i deszcz i szaroburo zaraz idę sobie zrobić kawkę bo inaczej zasnę chyba
No i odrazu co bym później nie zapomniała;-) KOCHANE WSZYSTKIM WAM W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. ABY WSZYSTKO CZEGO ZAPRAGNIECIE WAM SIĘ SPEŁNIAŁO A DZIECIACZKI KŁOPOTÓW NIE SPRAWIAŁY I ZDROWE BYŁY
NO I ŻEBY MĘŻOWIE KŁOPOTÓW NIE SPRAWIALI;-):-)To chyba żadna tajemnica i mam nadzieję że Nuśka nie będzie miała mi za złe ;-) poprostu w maju Nuśka ma rodzinną impreze w pobliżu mnie więc już na wakacjach umówiłyśmy sie że się w tym czasie spotkamyAneta Nuśka co wy planujecie w maju?nie żebym była wścibska ale ciekawośc mnie zżera![]()
skoro będą już tak blisko nas:-)to Ciebie tak dopadlo???:--(