• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kupilam tez takie fajne rajstopy liliowe we wzorki,ale S sie nie podobaja,bo on lubi takie klasyczne, jakby je nosil:baffled: no i powiedzial,ze jutro jak chce to pojedziemy i kupi mi inne,a ja na to leee, buty to by mi sie przydaly,a on : no zobaczymy:-)

Justyna korzystaj z dobroci S póki mu nie przejdzie;-) zwłaszcza że na kiecce zaoszczędziłąś :tak: ja usiekam już spać bo coś oczka mi się kleją a jutro do pracy:wściekła/y:Miłej nocy kochane:-)

no to i ja witam wieczorowo:-)
my sylwestra też spędzamy w domu z dziecmi:tak:zamierzamy położyc dzieci w południe spac żeby dotrzymały do północy bo Pikollo dla dzieci zakupiony :tak:;-)
Aneta Nuśka co wy planujecie w maju?nie żebym była wścibska ale ciekawośc mnie zżera:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:
Justyna jak S kupi rajstopy to powiedz mu że żadne buty ci do nic nie będą pasowac i musisz miec nowe:-p:-D;-)
Donkat ja też od stycznia będę odczulana ale żadnyc świstków nie potrzebuje:no::baffled:

Witam o poranku z pracy niestety:crazy: na dworze paskudnie siąpi i deszcz i szaroburo zaraz idę sobie zrobić kawkę bo inaczej zasnę chyba:sorry2: No i odrazu co bym później nie zapomniała;-) KOCHANE WSZYSTKIM WAM W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. ABY WSZYSTKO CZEGO ZAPRAGNIECIE WAM SIĘ SPEŁNIAŁO A DZIECIACZKI KŁOPOTÓW NIE SPRAWIAŁY I ZDROWE BYŁY:tak: NO I ŻEBY MĘŻOWIE KŁOPOTÓW NIE SPRAWIALI;-):-)

Aneta Nuśka co wy planujecie w maju?nie żebym była wścibska ale ciekawośc mnie zżera:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:
To chyba żadna tajemnica i mam nadzieję że Nuśka nie będzie miała mi za złe ;-) poprostu w maju Nuśka ma rodzinną impreze w pobliżu mnie więc już na wakacjach umówiłyśmy sie że się w tym czasie spotkamy:tak: skoro będą już tak blisko nas:-)

to Ciebie tak dopadlo???:-(:-(

No właśnie nie mnie tylko mojego Igorka gdyby mnie to bym az tak sie nie przejęła, ale bylismy wczoraj do kontroli i juz jest lepiej ale kazała jeszcze dwa dni dawać antybiotyk .
Donkat a jak mama bo miała złamana rękę ?

Agulka jak to cudnie brzmi wypijemy szmpana w naszym salonie superrrr

reklama
Dziewczynki kochane wpadlam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku

Mielismy sylwestrowa noc spedzic w domku ale kolezanka zadzwonila i jak dowiedziala sie ze nigdzie nie idziemy to zaprosila do siebie.Beda 3 pary i dzieci:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry