• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja tak na sekundke, wszystko niby zrobione, tylko zjesc obiad, pomalowac pazury i rylo i dopiero walki zalozylam. Zdejme o 16 jakby co to zdaze cos zrobic z nieudanymi lokami. S pojechal jeszcze po Balantajsa (nie wiem jak to sie pisze:-p) no i buty kupione:-D

Do zobaczenia za rok. Bawcie sie wszystkie dobrze!!

No sałatka gotowa i schowana do lodówki;-)
Agulka goń młodego do spania bo potem 24 nie doczeka;-):-)
Poszedł spać o 13:30 ale ze mną w łóżku usnął dopiero tzn ja w jego leżałam:shocked2: i tez przysnęłam, spał czort godzinke i na bank do północy nie wutrzyma...... Maja może i by wytrzymała ale nie będeziemy na maxa ich trzymać w końcu też nam się wolne należy:confused::confused::confused:.
Mamy fajerwerki, póscimy dzieciom gdzieś o 21 a potem jeszcze troszeńkę z nami i palulu:tak:.............. o 18 znajomy co niedaleko nas mieszka swoim dzieciom robi pokaz, więc popatrzymy:cool2::cool2::cool2::cool2:

Aneta wiernie dotrzymujemy sobie towarzystwa:tak::tak::tak:

Rodzice nie przyjdą , bo im sie nie chce... my mielismy iśc do znajomych co w poniedziałek ich odwiedzilismy, ale jakoś................ też nam sie nie chce.......... tzn......... mnie takie cos nie urządza, bo ani lampki szampana, ani drinka czy kielona nie wychyle, bo musiałabym prowadzić auto , bo dosc daleko by iść pieszo............. .. J przeciez też o suchym pysku nie będzie:no:.
Kupiłam sobie żubrówkę żurawionową i będę PIĆ:-D:-D:-D:-D
Ja tak na sekundke, wszystko niby zrobione, tylko zjesc obiad, pomalowac pazury i rylo i dopiero walki zalozylam. Zdejme o 16 jakby co to zdaze cos zrobic z nieudanymi lokami. S pojechal jeszcze po Balantajsa (nie wiem jak to sie pisze:-p) no i buty kupione:-D

Do zobaczenia za rok. Bawcie sie wszystkie dobrze!!
a co to??????????????
Jakie buciory kupiłąś?

Ostatnia edycja:
No Agulka dzięki za towarzystwo w pracy:-) tak właśnie popatrzyłam na swój licznik i odkryłam że jak dobrze pójdzie to pewnie dzięki Tobie;-) oprócz świętowania Nowego Roku będe jeszcze świętować 3000 posta:szok: kiedy ja to nastukałam:szok: a moja młoda pewnie dziś posiedzi z nami długo bo zrobiła sobie prawie 3 godzinną drzemkę:szok:

No Agulka dzięki za towarzystwo w pracy:-) tak właśnie popatrzyłam na swój licznik i odkryłam że jak dobrze pójdzie to pewnie dzięki Tobie;-) oprócz świętowania Nowego Roku będe jeszcze świętować 3000 posta:szok: kiedy ja to nastukałam:szok: a moja młoda pewnie dziś posiedzi z nami długo bo zrobiła sobie prawie 3 godzinną drzemkę:szok:
:szok::szok::szok::szok::szok: ja tez myślałam, że młody tyle pośpi, nie dośc , że wstał przed 6 to poszedł 2 godziny póxniej jak zwykle ............ a tu dupa................... a nadodatek przeważnie drzemie 2 godziny............. no ale dziś jest wyjątkowa noc:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Mielismy jechac na szmapan do Salonu, hihihiihihih ale zrezygnowalismy. własnie teraz małż pali tam................ jak przyjedzie to na powitanie się wk......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:., miałam dostać @ w sobotę a przed chwila przyszła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: nici z " na żywca":blink::blink::blink::blink:

Jak szaleń to szaleć.

... moje skarby włączyły sobie takie piosenki .......................
ZAPRASZAM do tańca [ame="http://www.youtube.com/watch?v=TcNA3H1PVpE"]YouTube- Bolter-Daj mi tę noc[/ame]

reklama
O uwielbiam piosenkę:-) dawno jej nie słyszałam ale z tańczeniem się jeszcze wstrzymam bo jakoś tak samej na recepcji to trochę głupio:-D a M właśnie do mnie dzwonił że poszedł z małą do dziadków i babcia siedzi wściekła bo dziadek się już zdążył zsylwestrować:sorry2: oświadczyła że nigdzie z nim nie idzie i przyjdzie do nas a my możemy iść na tą impreze:sorry2: tylko że teraz to już zapóźno bo wszystko odwołałam i nie chcę teraz z siebie głupka robić:no::wściekła/y: a pozatym M mówił że młoda strasznie się boi wystrzałów z petard:szok: i po drodze do dziadków kilka razy płakała:-( więc w sumie to w takiej sytuacji nawet nie chcę jej zostawiać:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry