Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) no i buty kupione
Poszedł spać o 13:30 ale ze mną w łóżku usnął dopiero tzn ja w jego leżałamNo sałatka gotowa i schowana do lodówki;-)
Agulka goń młodego do spania bo potem 24 nie doczeka;-):-)
i tez przysnęłam, spał czort godzinke i na bank do północy nie wutrzyma...... Maja może i by wytrzymała ale nie będeziemy na maxa ich trzymać w końcu też nam się wolne należy

.
.............. o 18 znajomy co niedaleko nas mieszka swoim dzieciom robi pokaz, więc popatrzymy

.

a co to??????????????Ja tak na sekundke, wszystko niby zrobione, tylko zjesc obiad, pomalowac pazury i rylo i dopiero walki zalozylam. Zdejme o 16 jakby co to zdaze cos zrobic z nieudanymi lokami. S pojechal jeszcze po Balantajsa (nie wiem jak to sie pisze) no i buty kupione
Do zobaczenia za rok. Bawcie sie wszystkie dobrze!!
kiedy ja to nastukałam
a moja młoda pewnie dziś posiedzi z nami długo bo zrobiła sobie prawie 3 godzinną drzemkę
No Agulka dzięki za towarzystwo w pracy:-) tak właśnie popatrzyłam na swój licznik i odkryłam że jak dobrze pójdzie to pewnie dzięki Tobie;-) oprócz świętowania Nowego Roku będe jeszcze świętować 3000 postakiedy ja to nastukałam
a moja młoda pewnie dziś posiedzi z nami długo bo zrobiła sobie prawie 3 godzinną drzemkę
![]()

ja tez myślałam, że młody tyle pośpi, nie dośc , że wstał przed 6 to poszedł 2 godziny póxniej jak zwykle ............ a tu dupa................... a nadodatek przeważnie drzemie 2 godziny............. no ale dziś jest wyjątkowa noc

a M właśnie do mnie dzwonił że poszedł z małą do dziadków i babcia siedzi wściekła bo dziadek się już zdążył zsylwestrować
oświadczyła że nigdzie z nim nie idzie i przyjdzie do nas a my możemy iść na tą impreze
tylko że teraz to już zapóźno bo wszystko odwołałam i nie chcę teraz z siebie głupka robić
a pozatym M mówił że młoda strasznie się boi wystrzałów z petard
i po drodze do dziadków kilka razy płakała:-( więc w sumie to w takiej sytuacji nawet nie chcę jej zostawiać