• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kulig super:tak:my mieliśmy dzis propozycję żeby 13lutego iśc na zabawę karnawałową ale odmówiliśmy jakoś nas nie ciągnie w tym roku:no::baffled:
oj nie zartuj! my ledwo zaliczylismy hucznego sylwestra a juz zapisalismy sie na bal 23.01. tydzien pozniej idziemy na impreze zakladowa u M w pracy a ja jeszcze mysle gdzie by tu poszalec :-D jakos zyje wizja, ze przez nastepne 2 lata znow nigdzie nie pojdziemy i chce troche nadrobic.
sniegu u nas srednio duzo. gdyby nie to, ze jest zmarzniety dalo by sie lepic balwana ale na sanki dzis bylo jeszcze za malo. zobaczymy co bedzie jutro.

reklama
S spi to przyszlam,a tu echo. Przepraszam, Monia sie swieci.
Bosze niech juz ten moj chlop do pracy idzie,bo mlody rozregulowany, ja nawet do laptopa nie moge usiasc i obiady musze konkreto wymyslac i bleee i do tego @
W sobote kolende mamy. Jutro mamy w planach wizyte u tapicera. Chcemy zrobic wersalke i mlodemu fotel i mamy nadzieje,ze wezmie od nas ten jebitny naroznik,bo to ten sam gosciu go robil.

Justyna świece się swiecę ale już idę spac bo D od jutra teżś do pracy już idzie a sam oczywiście do góry spac nie pójdzie:no:A S od kiedy do pracy jedzie?,moje dzieci i ja przyzwyczailiśmy się ze D w domu jest i jutro będzie dla nas ciężki dzień:sorry2:Dobranoc............

Witam pierwsza z kawencja.
Mialysmy isc do przedszkola dzisiaj i kiedy jadlysmy sniadanko z Angelka i rozmawialysmy jak bedzie fajnie w przedszkou zadzwonila pani i powiedziala ze przedszkole zamkniete z powodu awarii ogrzewania.:wściekła/y:Idziemy dopiero w czwartek.:dry:

Witam i ja z kawusią:-) mam jakiegoś lenia:baffled: muszę iść postawić ziemniaki na kluski bo chcę zrobić z mięskiem z rosołu a nawet do tego brak mi motywacji:baffled: do tego siedzę zła bo już 4 a ja jeszcze wypłaty nie mam:wściekła/y: wiem że z firmy na bank wyszła 31 bo koleżanka która ma konto w tym samym banku co firma już ma kase a ja dupa:wściekła/y: dziwi mi ze bank potrafi robić tak długą przerwę w księgowaniu przelewów:confused::wściekła/y: powinno być moim zdaniem to jakoś automatycznie rozwiązane jak w banku mojego M nawet w niedzielę kaska wchodzi:tak: chciałam iść na zakupy a tu nie ma z czym:wściekła/y:

No to i ja witam jeszcze bez kawki, zaraz młody idzie sie kulać, więcv w spokoju wypiję.

Nie wiem co wstapiło w mojego łobuza, ale od kilku dni budzi się około 5 i wariuje.................. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba powoli będziemy sie przestawiać na dzień bez drzemki........................... :confused:

Coraz częściej myślę o pracy.........:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Agulka Tuśce też coś się znów poprzestawiało znowu wstaje po 8 a o normalnej porze za nic nie mogę ją zagonić na drzemkę:wściekła/y: a potem albo po 18 chodzi i już marudzi albo zasypia gdzieś w locie ok16 a potem wariuje do 23:wściekła/y: już sama głupieje co znią mam robić:baffled:
No wreszcie weszł ta wypłata:-) ale na zakupy teraz nie polecę bo buraki nastawiłam:baffled: zaraz zabieram się za kluski:tak:

Ostatnia edycja:
Ja mam nadzieję, że zmieni sie to jak dzieci będą więcej czasu na powietrzu przebywały.................. wybiegają się , wymęczą i dotlenią ............
Też obawiam się tego, że jakbym Adasia nie położyła w dzień to potem sam by odleciał w godzinach wieczornych a później masakra, bo Maj musi iśc wcześniej spać bo po 6 wstaje...........
Widocznie potrzebuje snu mój mały w ciągu dnia, bo jak mówię idziemy spać, to kładzie sie do łózka i śpi.......................... ja go nie zmuszam........

Udało mi się jakoś Tuśkę zagonić do spania po 13 ale była już wrrr:wściekła/y: nie do wytrzymania. Na szczęście napatoczyła się moja mama i została z nią w domu a ja spokojnie poszłam na zakupy:tak: nic nie kupiłam konkretnego a 100zł zostawiłam:szok::baffled: no i właśnie przed chwilą odkryłam że papier toaletowy się skończył ale jako że młoda nie była dziś na dworze to ją zaraz ubiore i przejdziemy się chociaż do sklepu niech łyknie świeżego powietrza:tak: a no i zapomniałam że mama mnie wyręczyła z buraczkami jak wróciłam z zakupów już były starte;-):-) to nic że chciałam pół zrobić z cebulką a pół z chrzanem a ona wszystkie starła na takie cebulką jakoś to przeżyję ważne że ktoś inny odwalił brudną robotę:sorry2::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry