• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

ja juz po kosciele. zmarzly mi znow nogi:wściekła/y:

Po 19 zladowalismy do domu po wojazach i kurna przypomnialo mi sie,ze sobota jest i moja kolejka mycia klatki schodowej:dry:

u tesciowej to sasiadka w ogole nie sprzta klatki, tylko tesciowa-pedantka wiecznie ze szczotka biega:-D

chyba zaraz się ubierzemy i skoczymy z młodą na sanki:-) miłej niedzieli kochane!

niunka juz byla z tata na sankach. zaliczyla wywrotke na buzie i z placzem wracali:-p:-D:baffled:

rosolek mam od mamy a trzeba jeszcze drugie zrobic i zupke dla P na droge;-)

reklama
witam i ja:-)
my dziś mieliśmy msze za D babcie i już zaliczyliśmy kawkę u teściów:tak:teraz brzuszki odpoczywają po obiadku a póżniej (za ok30min) idziemy poszalec na śnieg:-):-):-)

No i witam się ponownie:-) dzień pełen śnieżnych atrakcji w południe byliśmy na sankach mała tak się wyszalała z Mafim że po powrocie zjadła rosół i oświadczyła że idzie spać:-D obudziłam ją po 2 godzinkach zjadła drugie danie i znów poszliśmy na sanki już po ciemku:-) to i mama i tatuś sobie pozjeżdżali;-):tak: potem poszliśmy do dziadkó była moja siostra dzieciaki się pobawiły pojadły u babci i trzeba było się zawijać bo na termometrze -9:szok: ciekawe ile będzie w nocy:dry: teraz młoda jeszcze maluje ale zaniedługo idziemy się kąpać:tak:

witam!!!
niunka juz byla z tata na sankach. zaliczyla wywrotke na buzie i z placzem wracali:-p:-D:baffled:
A mój śnieżny potworek zaliczył glebe na twarz i oświadczył że właśnie poto ma krem na buzi;-) i chciała jeszcze:-D ale ona już w zeszłym roku uwielbiała bliskie kontakty z białym puchem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry