• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

a co to??????????????
Jakie buciory kupiłąś?
a to to Ballantine's – Wikipedia, wolna encyklopedia , buty pozniej,a co to zubrowka zurawinowa??
otworzyliśmy dzieciom ich szampana gdybyście widziały ich miny:-Dwogóle im to nie smakowało:no:
Mateuszowi tez nie smakuje.

Wyjechalismy po 17, spac poszlismy o 4.04, wstalismy po 11, na 15 S chrzestny zaprosil nas na obiad,bo maja swoj lokal niedaleko Mosiny,no i pojechalismy pozniej do domu. Teraz siedzimy u moich i dobijamy sie,haha

reklama
Witam się z pracy:-) u nas wreszcie piękna zima:-) od rana już dwa razy odśnieżałam dojście do pensjonatu ale za drugim razem wycwaniłam się i już posypałam wszystko solą;-) miłego dnia dziewczyny:-)

Ale frekwencja w nowym roku:-DWstawac spiochy a moze tego Wam trzeba:-p

Po zabawie wrocilismy o 2.30 i jeszcze przez godzine dzieciaczki rajcowaly po domu:szok::szok::szok:Oczywiscie przez cala impreze tez.Ogolnie bylo super bo wszyscy goscie byli z dziecmi ktore potem grzecznie poszly lulu(oprocz moich gagatkow)
I chyba pierwszy raz po imprezie sylwestrowej nie mialam kaca:-D

witam!!!
\

dzis mam wielkiego lenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nawet na dwor z dzieckeim nie poszlam, tylko wyszykowalamn niunke i biegala sama:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pieke placek, bo wieczorm idziemy do znajomych:-)

otworzyliśmy dzieciom ich szampana gdybyście widziały ich miny:-Dwogóle im to nie smakowało:no:

Julitce tez nie, ale popijala, bo jej bylo zazdrosc, z einni pija, a ona nie:-D:-D

Dzieci wytrzymały właśnie poożyłam je spac, byliśmy na dworze i oglądaliśmy fajerwerki:tak:

Julitka tez o tej godzinie padla:-D:-D:-p

dzis wstala o 9.30 i na razie nie chce slyszec o spaniu, a ja chce ja zmolestowac, zeby nie marudzila u znajomych

Witam w Nowym Roku ze śnieżnego Żagania:-)
Mamy przepiękna zimę i zjazdy z górki już dzisiaj zaliczone.
Teraz Młody odsypia chyba sylwestra- szalał do 01:30 :cool2:a ja chcę troszkę posprzątać bałagan i muszę odciągnąć się od myślenia bo Nowy Rok zaczęłam wielgachnym dołem :-(
Pozdrawiam i wszystkim BBonkom życzę szczęśliwego Nowego Roku.

Widzę że dziś tu znów tłumnie:szok::-D ja dziś miałam kolejny młyn w pracy także przynajmniej dzień szybko minął:-) a teraz już wpadłam się tylko pożegnać i zbieram się powolutku do domciu:-) miłego wieczoru Bb-onki kochane!

Witam się w niedzielne południe:-) obiadek już gotowy za oknem pięknie słoneczko świeci i chyba zaraz się ubierzemy i skoczymy z młodą na sanki:-) miłej niedzieli kochane!

Witam i ja.
Obiadek tez juz prawie gotowy, dzieci dotleniły sie trochę a teraz młody próbuje usnąc.
U nas sniegu jak na lekarstwo ( ok. 1 mm) ale słoneczko chociaż świeci.

Miłej niedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry