• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja juz na żarcie nie mogę patrzeć:no: po Nowym Roku idę na diete:zawstydzona/y: bo zaczynam wyglądać jak szafa trzydrzwiowa z przystawką:szok::wściekła/y: a to wszystko efekt świąt. Tuśka zgodnie z przewidywaniami szaleje żebyście ją widziały skaczącą jak na polsacie grał SNAP:-D teraz postanowiła odpocząć i czyta Mafiemu bajkę:szok::-D

reklama
Ja juz na żarcie nie mogę patrzeć:no: po Nowym Roku idę na diete:zawstydzona/y: bo zaczynam wyglądać jak szafa trzydrzwiowa z przystawką:szok::wściekła/y: a to wszystko efekt świąt. Tuśka zgodnie z przewidywaniami szaleje żebyście ją widziały skaczącą jak na polsacie grał SNAP:-D teraz postanowiła odpocząć i czyta Mafiemu bajkę:szok::-D[/QUOTE]
Mateusz też teraz czyta bajki:-D

tak jak przypuszczałam tuśka szaleje jeszcze na parkiecie:-D ale to dobrze bo wyuczyłam ją sto lat więc zaśpiewamy tatusiowi odrazu po północy i lecimy spać bo ja padam na nos:sorry2: Także ja się żegnam życząc Wam wszystkim jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nadchodzącym za kilka minut Nowym Roku:-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Życze by był jeszcze lepszy niz poprzedni, by choroby, troski i złe dni Was omijały, miłości kwitła i szczęście nie opuszczało.

Adasiunia obudziły fajerwerki, ale juz dalej śpi. My też zbieramy sie do wyra................

Aneta 100lat dla męża:tak::tak::tak:

Mój chrześniak wczoraj miał 3 urodziny:-)

Miłej zabawy tym którzy teraz tańczą i się świetnie bawią

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!!!!
Dzieci wytrzymały właśnie poożyłam je spac, byliśmy na dworze i oglądaliśmy fajerwerki:tak:
Aneta wszystkiego najlepszego dla męża:happy2:

No i witam się rok starsza;-) dziś po wczorajszych szaleństwach wszyscy pospaliśmy do 11:szok: teraz odarnęłam chałupkę a M oświadczył że ma urodziny i będzie się lenił cały dzień:tak: a niech mu będzie niech korzysta raz w roku moge mu odpuścić;-):-D po obiadku chyba kulniemy się gdzieś na spacer choć pogoda zbytnio nie zachęca:no: a i jeszcze wczoraj mąż mojej kierowniczki zrobił numer jak przyjechali mnie zmienić i wrzucił zamiast do Marty torebki kluczyki od ich auta to do mojej:-D oczywiście żadna z nas tego nie widziała i spokojnie sobie pojechałam do domu:tak::-D skapnęli się dopiero rano jak chcieli jechać do domu:-D Miłego pierwszego dnia Nowego Roku:-)
A no i dziękuję za życzenia w imieniu M:-)

reklama
ale tu dzisiaj tłumy były:szok:
my wczoraj posiedzieliśmy do 3,30 bo ok 1 przyszli sąsiedzi od rodziców więc zawołaliśmy ich na szampana;-)a dziś byliśmy u mojej mamy zaś jest chora bidulka:-(no i przyszedł też później mój brat z bratową atmosfera była drętwa wogóle się do siebie nie odzywaliśmy:no::sorry2:męczy mnie ta cała sytuacja...........
a po obiadku byliśmy u teściów był też brat D z rodzinką i mieszkająca tam siostra i było bardzo miło:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry