monia_l
Wrześniowe mamy'07
jaką zdradź???Monia ja tez jak sie przysiade na neta to czas leci a ja w lesie ze wszystkim.Teraz juz mam pewna technike opracowana![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jaką zdradź???Monia ja tez jak sie przysiade na neta to czas leci a ja w lesie ze wszystkim.Teraz juz mam pewna technike opracowana![]()
Aneta robie odwyk od kompa i od BB z takich powodów że wydaje mi się że za mało czasu poświęcam dziecioma wczoraj i chałupka bardziej ogarnięta była i obiad dwudaniowy i miałam dużo czasu dla dzieci no i w sumie ponad 3 godziny spędziliśmy na dworze
a dziś wpadłam tylko na chwilke bo muszę mamie coś sprawdzic w necie ale obiecuję że wieczorami będę zaglądała
no i ciekawa jestem jak dlugo wytrzymam
![]()

czyzbys mnie opisywała
.......... ja też ostatnio staram się coraz mniej podchodzić do "złodzieja czasu"
, bo nadal 1 mm białego puchuWitam i ja .
Anetasa ja poprosze o przetlumaczenie karminalii,sienie,rozgawora.Co to za zarelko?

to były przykłady różnych słówek a nie tylko żarełka;-) karminadle to poprostu kotlety mielone, sienie to przedpokój po naszemu a rozgawora to rozmowa

super i dziś wybieramy się na kolejne szaleśntwa bo śnieg u nas ciągle pada:-)Monia duzo zdrowka dla mamy.A Wy jak po zimowych szalenstwach?
u nas tak było i nadal jest jak wyłańczam dzieciom bajki
A hato były przykłady różnych słówek a nie tylko żarełka;-) karminadle to poprostu kotlety mielone, sienie to przedpokój po naszemu a rozgawora to rozmowa
![]()
no sienie to znam to znaczy u nas sie mowi sien.
młoda zazwyczaj we wszystkich czynnościach mi towarzyszy więc jak ja siadam do kompka to ona ma czas na swoją zabawę
jak już ogarniemy to co trzeba mamy czas dla siebie spacerek itp popołudniu gdy wraca tatuś to już zazwyczaj jest wspólny czas dla taty i córy a ja mam wolne
czasem włanczam sie do ich zabawy ale zazwyczaj w tym czasie albo siadam do kompka albo robię jak to mówi mój tato coś koło siebie;-) czas kąpieli to już tylko mamusia jak jest w domu oczywiście a wieczór różnie albo kompek abo film w telewizji;-) także jakoś to wszystko godzę ale nie wyobrażam sobie żebym wogóle kompka nie włączyła trzeba tylko uważać żeby nie dać się zabardzo wciągnąć bo wtedy faktycznie robota w domu stoi a ja przed kompem siedzę
może zmienie ten mój plan odwyku na trochę inny taki że w ciągu dnia też będę zaglądac ale nie obiecuję....