• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama

Aneta robie odwyk od kompa i od BB z takich powodów że wydaje mi się że za mało czasu poświęcam dzieciom :zawstydzona/y::sorry2:a wczoraj i chałupka bardziej ogarnięta była i obiad dwudaniowy i miałam dużo czasu dla dzieci no i w sumie ponad 3 godziny spędziliśmy na dworze:cool2:a dziś wpadłam tylko na chwilke bo muszę mamie coś sprawdzic w necie ale obiecuję że wieczorami będę zaglądała:tak:no i ciekawa jestem jak dlugo wytrzymam:dry:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czyzbys mnie opisywała:sorry2:.......... ja też ostatnio staram się coraz mniej podchodzić do "złodzieja czasu":tak:

Monia zdrówka dla mamy.
Aneta , Nu ska i Gagulec i inne pracujące---------------- by Wam dziś szybko czas w robocie minął:-):-):-)
Gabits życzę więcej snmiegu......... u nas tez by sie przydało:sorry2:, bo nadal 1 mm białego puchu

To jest technika dobrana indywidualnie ;-)
Po prostu wstaje o 6 i zaczynam robic sniadanie i obiad za jednym zamachem.Staram sie zeby wszystko bylo ogarniete do 12.I w czasie gotowania mam czas na kompka.

Dziewczyny co Wy z tym odwykiem jak tak wszystkie zaczną się odwykować to kto tu będzie pisał:-( ja jak jestem w domu to zaglądam z doskoku np zajmuje się czymś w kuchnie nastawie co trzeba i z czystym sumieniem mogę zajrzeć na BB w między czasie podkurzam i np zacznę myć podłogi a za nim wyschną znów mam czas na kompka:tak: młoda zazwyczaj we wszystkich czynnościach mi towarzyszy więc jak ja siadam do kompka to ona ma czas na swoją zabawę:tak: jak już ogarniemy to co trzeba mamy czas dla siebie spacerek itp popołudniu gdy wraca tatuś to już zazwyczaj jest wspólny czas dla taty i córy a ja mam wolne:-p czasem włanczam sie do ich zabawy ale zazwyczaj w tym czasie albo siadam do kompka albo robię jak to mówi mój tato coś koło siebie;-) czas kąpieli to już tylko mamusia jak jest w domu oczywiście a wieczór różnie albo kompek abo film w telewizji;-) także jakoś to wszystko godzę ale nie wyobrażam sobie żebym wogóle kompka nie włączyła trzeba tylko uważać żeby nie dać się zabardzo wciągnąć bo wtedy faktycznie robota w domu stoi a ja przed kompem siedzę:zawstydzona/y:

reklama
no właśnie Aneta najgorsze jest to jak wciągnie a robota stoi a ja jak np dziś miałam włończyc kompka tylko na chwilkę a siedzę juz tu godzinę a dzieci jeszcze w piżamach biegają:zawstydzona/y:może zmienie ten mój plan odwyku na trochę inny taki że w ciągu dnia też będę zaglądac ale nie obiecuję....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry