• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dobry. Wita zatruta na maksa Gagulec.:cool2: Jest mi super niedobrze, boli mnie żołądek i nic do ust nie mogę wsiąść:zawstydzona/y: Podle sie czuję bo jeszcze jekieś trzęsawki mam i mi cały czas zimno. Zastanawiam sie od czego takie samopoczucie ale pozostawie to rozmyślaniom pod kocykiem.
POza tym M w trasę pojechał, wczoraj miał urodziny wiec cisza trwająca od nowego Roku została przerwana- czy coś zostanie mu w głowie z tego co powiedziałam? Czas pokaze:blink:
Aneta , Nu ska i Gagulec i inne pracujące---------------- by Wam dziś szybko czas w robocie minął:-):-):-)
u
Ja wyłamuje sie z tego grona ale mam nadzieję, że tylko chwilowo;-)
Małe cudo śpiocha wiec i może uda mi się drzemkę jakaś uciąć
Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:
Witam:)
Justyna ciasto i kawkę podrzuć do mnie chętnie się poczęstuje . A ten "postój" S to jakiś urlopik czy chwilowy rak zleceń ? A zapłacą mu za to wolne???

Gagulec
jak zdrówko ???? wiesz już kto się kryję u Ciebie w brzuszku???

Aneta jak w pracy???

Donkat pytałaś o nogę mojej mamy już w sumie lepiej bo chodzi normalnie ale niestety butów na obcasie nie może nosić bo strasznie ją boli nawet kawałka nie przejdzie a minął już rok a i ciagle ma te śruby i druty w nodze . Także super że Twojej mami tak ładnie się zrosło tylko się cieszyć .

Agulka włącz już ten monitor:-):-):-)

Majandra
jak klimaty w pracy ??? Macie już nową kierowniczkę???

Monia jak idzie odwyk?????

Nuska juz ide polerowac kieliszki na sobote;-):-D
koniecznie;-)
Czy kiedys pisalam ze Angelka nie lubi ogladac TV? Teraz to sie zmienilo.Wlasni siedzi i oglada Garfielda z pelna koncentracja.
Pozatym wkoncu popadalo w nocy i jeszcze ma padac wiec jest szansa ze pozjezdzamy z gorki.

i jak na górce???

Ostatnia edycja:
Własnie się objadłam bo przypomniałam sobie że przecież przywiozłam sobie obiadek:zawstydzona/y: cały dzień szybko minął raz że dzięki towrzystwu dzielnego kompana Agulki;-) dzięki jeszcze raz:-) potem grzebiąc na allegro no i w papierkach bo nazbierało się troche faktur zaliczkowych do wystawienia i opłata uzdrowiskowa prosiła się już o uzupełnienie:tak: także generalnie czas szybko minął teraz pooglądam serialiki i do domciu:-)

Witam:)

Agulka włącz już ten monitor:-):-):-)
sorki ale nie widziałam, że jesteś i dlatego monitora nie włączyłam:-p:-):-):-):-)
Własnie się objadłam bo przypomniałam sobie że przecież przywiozłam sobie obiadek:zawstydzona/y: cały dzień szybko minął raz że dzięki towrzystwu dzielnego kompana Agulki;-) dzięki jeszcze raz:-) potem grzebiąc na allegro no i w papierkach bo nazbierało się troche faktur zaliczkowych do wystawienia i opłata uzdrowiskowa prosiła się już o uzupełnienie:tak: także generalnie czas szybko minął teraz pooglądam serialiki i do domciu:-)
ojjjjjjjjjjjjjjj nie ma za co :cool2::cool2::cool2::cool2:

Donkat gdzie jesteś. ?????????????????? Czyżby Ty też odwyk???? Ale nie uprzedziłaś nas o tym :no::sorry2:

witam, choc i tak nikt o mnie nie pytal:-(:-(:-(:-(

Fajnie macie, bo u nas nie ma śniegu:no::no::no::no::no:

my mamy za duzo, chcesz? mnie wcale on nie ejst potzrebny:no::no:

Ja tez zazdroszcze tego snieznego szalenstwa:confused: u nas popadalo troszeczke ale na zjazdy z gorki to nie wystarczy.Mozna jedynie tylek zedrzec.

dzis ogladalam w wiadomosciach, ze niezle u Was popadalo:szok::szok:

i do tego @

W sobote kolende mamy. .

ja wczoraj dostalam i zdechla bylam

u nas ksiadz chodzi we czwartek:tak:

Coraz częściej myślę o pracy.........:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

skad ja to znam:sorry2:

Niech S juz jedzie,bo nie mam kiedy oddechu zlapac

cos dlugo leniu****e

witam wieczorkiem:-)obiecałam sobie że nie włączę dziś cały dzieś kompa i udało się:cool2:mniam:cool:

ja wczoraj mialam calutki dzien bez kompa.
wciagnela mnie strasznie ksiazka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dwa dni pod rzad chodzilam o 1.30 spac:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D to były przykłady różnych słówek a nie tylko żarełka;-) karminadle to poprostu kotlety mielone, sienie to przedpokój po naszemu a rozgawora to rozmowa:-D:-D:-D

u mojje mamy na wsi mowia: sień i to tylko w wiejskich chatkach; prawidlowo po ros. "rozgowor" jest rodzaju meskiego:sorry2:

U mnie komp tez cały dzień włączony i staram się jak najrzadziej juz do niego podchodzić:sorry2:.............. nie wyobrażam sobie teraz życia bez niego:no::no::no::-D:-D:-D:-D

ja wlasnie nie wlaczam an caly dzien. jak Julitka ma drzemke, to wlaczam i siedze dluzszy czas. tak ejst wieczorem tez. nie lubie miec wlaczonego przez caly dzien, bo po 1:prad, a po 2. ciagle mnie kusi, zeby podejssc:sorry2::sorry2:

Dobry. Wita zatruta na maksa Gagulec.:cool2:
,

a to nie szkodzi ciazy?:-(

kiedy bedzie wiadomo, co z praca?

u mojje mamy na wsi mowia: sień i to tylko w wiejskich chatkach; prawidlowo po ros. "rozgowor" jest rodzaju meskiego:sorry2:

Oj czepiasz się:-p;-) form gramatycznych ale masz prawo jako specjalista w tej dziedzinie:-) ja zwyczajnie nie mam z tym językiem nic wspólnego tylko przyjęte jakieś tam określenia które zazwyczaj pojawiają się na spotkaniach rodzinnych po kilku drinkach więc mam prawo prawidłowych form nie pamietać;-)

reklama
Tak jak obiecałam witam wieczorem:tak::-)dzieci już śpią :tak:
Nuśka jak na 2 dzień odwyku to mogę powiedziec że dobrze mi idzie:-)
Donkat a ja właśnie dziś cały dzień się zastanawiałam gdzie Ty nam znikłas:dry:
Justyna ciacho mniam mniam zjadła bym ale od tego też robię odwyk bo muszę się odchudzic:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry