30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Ja się żegnam...................... na HBO leci Californication
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
Kuba odkąt przywitał się ze sankami codziennie chce gdzieś na nich wyruszać. Niby mieszkamy na górze, ale za bardzo nie ma gdzie zjeżdzać bo jak już się znajdzie górka to tak krupulatnie zawalona dookoła śniegiem, że najpierw musiałby pług wjechać, aby do niej dojść i tak nie pozostaje Nam nic innego jak pakować się wyruszać do babci na górke
za kilkanąście lat będziesz robić to samo z Tuśka
:-)Agulka ale to film dla doroslychJa się żegnam...................... na HBO leci Californication
Duzo scen etorycznych w nim jest
Widzialam zwiastun.
byłam zarejestrować się w PUP a tam SZOK!!!! Od 9 rano kiedy przybyłam zarejestrowałam się i to nie do końca dopiero o godzinie 12!!!! Tyle ludzi!!!Agulka ale to film dla doroslychDuzo scen etorycznych w nim jest
Widzialam zwiastun.

To zamelduj sie po przyjezdzie do domua jak nie to zadzwonimy o 22.30
![]()
i nie dowieżał że na drogach czysto i przyleciałam w 15 minut
także już zaliczyłam spacerek z mafim i po drodze zakupiłam sobie piwko bo mi się grzanego z soczkiem malinowym zachciało i właśnie popijam:-)Anetko co do taty to rozumiem go po prostu martwi się o Ciebie jako o swoje dzieckoza kilkanąście lat będziesz robić to samo z Tuśka

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło będziesz mieć wreszcie czas dla nasOd poniedziałku po raz kolejny jestem bezrobotnabyłam zarejestrować się w PUP a tam SZOK!!!! Od 9 rano kiedy przybyłam zarejestrowałam się i to nie do końca dopiero o godzinie 12!!!! Tyle ludzi!!!
a tak na poważnie to życzę żeby z tą nową pracą wypaliło
Aneta, wszystkie kobietki sie zmyly, tylko we 2 zostalysmy![]()
M zasnął z pilotem w ręce
chyba chciał zrobić konkurencje Moni mężowi