Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
weny na gotowanie brak więc na drugie zrobie placki ziemniaczane i starczy;-)
wogóle jak słyszę w tv że lotniska u Was zamykają bo spadło 3cm śniegu to śmiech mnie ogarnia
pamiętam chyba 3 lata temu u nas była taka zima że odgarniany śnieg na parkingu w pensjonacie utworzył ponad 2 m wały że ogrodzenia nie było widać
w takiej sytuacji angole chyba by ogłosili klęskę żywiołową;-)Agulka ale to film dla doroslychDuzo scen etorycznych w nim jest
Widzialam zwiastun.
a jak ,nooo, to wiadomo dlaczego Agulka oglada![]()
przynajmniej może się czegos nowego nauczę

mój tata też musi miec usypiacza w rękuMój teściu zawsze kłóci się o to z moją teściową że nigdy nie zasypia podczas oglądania tv. Ostatnio zakupiła (nie wiem po jaką cholere) małemu trąbke:/ i tak podczas oglądania wieczorem tv teściu zasnoł z pilotem w ręku
teściowa przyleciała do Nas aby pożyczyć jej tą trąbke chwila nie minęła usłyszeliśmy ogromne trąbnięcie a po chwili teściu o mało na zawał nie padł
tak apropo zasypiana przed tv

.

amba kurna wcięła

wszędzie przeszukałam ...................... która sobie ją pozyczyła???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
S cuduje z nowym autem. Juz sam nie wie co chce kupic
Niech juz idzie do roboty!!!! Jakos dziwnie mam rozwalony dzien przez niego. Nawet z lozka nie chce mi sie wstac. Zwlekamy sie kolo 10,a ja nieprzytomna jestem,a spac chodze wczesniej niz jak sama jestem.