• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Wiem wiem miało mnie tu nie byc w ciągu dnia ale..........posprzątane ,spacerek zaliczony, kawka u koleżanki tez;-), obiadek zjedzony dzieciom włączyłam na chwilkę bajkę bo o po południu ma przyjechac koleżanka z dziecmi więc lepiej by było zęby już nie nabałaganili:sorry2:no i jak już ta koleżanka przyjedzie to mamy iśc z dzieciaczkami poszalec na śnieg:-)
Gabids mnie też to śmieszy co te angole wyprawiają:-Dpewnie pozamykaja szkoły przedszkola i inne instytucje bo zima :-D
Agulka ja se pożyczyłam twoją sukienkę:-Dale jest bardzo za mała więc jutro ci ją oddam:-D:-D:-Da Adaś bardzo dzielny chłopczyk bo moje dzieciaczki to darły by się chyba tak że nad morzem było by je słychac;-)

reklama
witam!!!

narobilam sie juz dzis, wystarczy;-):tak:

niunka marudna, ale spac nie chce. najgorzej, jak bedzie nie do zniesienia i padnie o 15:wściekła/y::wściekła/y:

znow sypie snieg:wściekła/y::wściekła/y:Agulka, zabieraj go sobie:baffled:

Gabids ja nie mogę wyjść z podziwu czytając co piszesz:no: wogóle jak słyszę w tv że lotniska u Was zamykają bo spadło 3cm śniegu to śmiech mnie ogarnia:szok::-D pamiętam chyba 3 lata temu u nas była taka zima że odgarniany śnieg na parkingu w pensjonacie utworzył ponad 2 m wały że ogrodzenia nie było widać:no: w takiej sytuacji angole chyba by ogłosili klęskę żywiołową;-)

a ja sie nie dziwie. fakt, ze Anglicy maja zupelnie inna mentalnosc i wiele rzeczy mnie zadziwia, ale przeciez skoro sa nieprzyzwyczajeni do sniegu, to normalna rekacja. zimowych opon nie maja, po sliskim jezdzic nie umieja, wiec wszystko stoi:sorry2:

U nas znowu porodowka:-(Angelka ma zatwardzenie...
EDIT.Juz zrobila i wcale nie bylo zatwardzenia,ja juz nie wiem co mam robic.

pewnie sie bala zrobic kupki i mimo ze byla normalna, to plakala

. która sobie ją pozyczyła???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

a moze jeszcze nie przyszla????;-):-D:-D:-D:-D

Co do pobrania krwi, to nie mam juz sił................. znów nie mogła znaleźć żyły............... nie dziwię jej sie, bo ja też nie widziałam.................... nie czułam.................... w końcu po 5 min grzebania igłą w rączce udało się CIUT wycisnąć, piguła mówiła, że powinna taka ilosc starczyć................ a Adaśko dzielny chłopczyk, odwrócił główkę , zacisnął ząbki , raz powiedział AŁA ...... i nawet łezki nie uronił.................... w końcu : duzi chopcik jestem.
Jestem dumna z mego synusia.

kurcze, boli mnie jak czytam, a Adas tak dzielnie to zniosl:szok::-):tak:

Nawet z lozka nie chce mi sie wstac. Zwlekamy sie kolo 10,a ja nieprzytomna jestem,a spac chodze wczesniej niz jak sama jestem.

to zle, z emozesz polenichowac???

Agulka naprawde Adas to dzielny chlopczyk.Stary by tych tortur nie wytrzymal:no:A sukienke to ja pozyczylam to nic ze wygladam w niej jak baleron ,
przetrzymam do 11 stycznia do urodzin mezusia ok?:-D
Donkat no wlasnie ona sie boi robic kupe jakakolwiek.:confused:

Bylysmy z niunka w parku bo sloneczko wyszlo wiec ze szkoly nie zadzwonia ale zapomnialam aparatu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Moze popstrykamy jak odbiore Fabianka.

znow sypie snieg:wściekła/y::wściekła/y:Agulka, zabieraj go sobie:baffled:

dawaj go bo u nas nadal nie mozna nawet sanek wystawić:wściekła/y:

a ja sie nie dziwie. fakt, ze Anglicy maja zupelnie inna mentalnosc i wiele rzeczy mnie zadziwia, ale przeciez skoro sa nieprzyzwyczajeni do sniegu, to normalna rekacja. zimowych opon nie maja, po sliskim jezdzic nie umieja, wiec wszystko stoi:sorry2:

pewnie sie bala zrobic kupki i mimo ze byla normalna, to plakala

a moze jeszcze nie przyszla????;-):-D:-D:-D:-D

kupowałam w sklepie:tak:

kurcze, boli mnie jak czytam, a Adas tak dzielnie to zniosl:szok::-):tak:
dzielny dzielny:tak::tak::tak::tak:

to zle, z emozesz polenichowac???

Agulka naprawde Adas to dzielny chlopczyk.Stary by tych tortur nie wytrzymal:no:A sukienke to ja pozyczylam to nic ze wygladam w niej jak baleron ,
przetrzymam do 11 stycznia do urodzin mezusia ok?:-D
Donkat no wlasnie ona sie boi robic kupe jakakolwiek.:confused:

Bylysmy z niunka w parku bo sloneczko wyszlo wiec ze szkoly nie zadzwonia ale zapomnialam aparatu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Moze popstrykamy jak odbiore Fabianka.
gabits , obyś do 18 stycznia oddała;-):tak::tak::tak:

NIE MAM POJECIA GDZIE ONA JEST:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jestem spowrotem:-) zupka się kończy gotować a ja zaraz biorę sie za sprzątanie i muszę poprasować:baffled: popołudniu ma przyjść moja mam żeby jej farbe zarzuciła także popołudnie zleci:tak:
Agulka Ty już lepiej nie pij jak nie pamiętasz ża nam pożyczyłaś i teraz idzie po kolei do każdej Twoja kiecka;-):-D a dla Adasia szacun ja bym tego nie wytrzymała a on teki dzielny:szok::tak::-)

Objad zjedzony.
Musze rozebrac choinke bo wkurza mnie codzienne sprzatanie ozdob.Jak nie Angelka to kot rozniesie po chalupie.
Na 3.15 po Fabiana a potem na basen.

Zapomnialam ze dostalam smsa od kolezanki ze urodzila dzisiaj Majeczke wazy 4.07:-)
Ogladamy wlasnie z niunka Cbbc ucza dzieci jak robic Sushi.I jak jesc to potem paleczkami.

A mnie coś łeb boli:dry: chyba sprawka ciśnienia więc nastawiłam wodę na kawkę i zaraz biorę się za prasowanie choć wcale mi się nie chce:no: ale jak znowu wychoduje sobie kucze to potem będzie jeszcze gorzej się zebrać do tego:tak:
Gabidis miłego pływania:-) choć swoją drogą to ciekawe że nie zamknęli basenu z powodu śniegu;-):-D ja też bym już chętnie pozbyła się choinki bo jak tak dalej pójdzie to mi słomkowe ozdoby Tuśka do spółki z Mafim wszystkie rozniesie:wściekła/y: ale czekam na księdza mam nadzieję że w przyszłym tygodniu nas odwiedzi:baffled:

reklama
Anetasa to Fabek bedzie plywal:-)Ja czasami w sobote chodze.
Wypij sbie kawke z cytrynka:tak:na bol glowy bardzo skuteczna.
To i ja sobie kawke zaparze moze zdaze jeszcze wypic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry