• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Tak spieszylam sie z czytaniem,zebym miala chociaz komu dobranoc powiedziec. Mlody zasnal dzisiaj przed 17 i dluuugo pospal,a teraz rzadzi.
No a S ma taki postoj,bo oni woza przewaznie na sklepy towar,a wiadomo inwentury, poczatek roku to tak nie ma ruchu. Kase dostanie podstawe i to co wyjezdzi wiec wyplata bedzie cienka. Ale chociaz odpocznie sobie,bo na to nigdy nie ma czasu.
Spadam mlodego umyc i S cos niewyrazny sie robi.

Mój teściu zawsze kłóci się o to z moją teściową że nigdy nie zasypia podczas oglądania tv. Ostatnio zakupiła (nie wiem po jaką cholere) małemu trąbke :) :/ i tak podczas oglądania wieczorem tv teściu zasnoł z pilotem w ręku :) teściowa przyleciała do Nas aby pożyczyć jej tą trąbke chwila nie minęła usłyszeliśmy ogromne trąbnięcie a po chwili teściu o mało na zawał nie padł :) tak apropo zasypiana przed tv

Jeszcze Monia i Justyna się świecą;-) ja też za niedługo uciekam kąpać się i lulu:tak: M zasnął z pilotem w ręce:-D chyba chciał zrobić konkurencje Moni mężowi:-D

wiesz co trzeba zrobic i gdzie wkleic?;-):-D:-D:-D

:-D:-D:-Dwłaśnie się wygadałam D o tym zdjęciu co kiedyś wkleiłam powiedział że ze mną nie gada:cool2::-Da ja myślałam że on wie bo coś mi chodzi po głowie że na spotkaniu się wydało:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry