• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam, choc i tak nikt o mnie nie pytal:-(:-(:-(:-(
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja pytałam:-p

my mamy za duzo, chcesz? mnie wcale on nie ejst potzrebny:no::no:

trochę byś sie podzieliła, bo nawet się nie pobawilismy tym sniegiem w tym roku:no:

dzis ogladalam w wiadomosciach, ze niezle u Was popadalo:szok::szok:

ja wczoraj dostalam i zdechla bylam

u nas ksiadz chodzi we czwartek:tak:
u nas 18 będzie

skad ja to znam:sorry2:

cos dlugo leniu****e

ja wczoraj mialam calutki dzien bez kompa.
wciagnela mnie strasznie ksiazka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dwa dni pod rzad chodzilam o 1.30 spac:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u mojje mamy na wsi mowia: sień i to tylko w wiejskich chatkach; prawidlowo po ros. "rozgowor" jest rodzaju meskiego:sorry2:

ja wlasnie nie wlaczam an caly dzien. jak Julitka ma drzemke, to wlaczam i siedze dluzszy czas. tak ejst wieczorem tez. nie lubie miec wlaczonego przez caly dzien, bo po 1:prad, a po 2. ciagle mnie kusi, zeby podejssc:sorry2::sorry2:

a to nie szkodzi ciazy?:-(

kiedy bedzie wiadomo, co z praca?

Oj czepiasz się:-p;-) form gramatycznych ale masz prawo jako specjalista w tej dziedzinie:-) ja zwyczajnie nie mam z tym językiem nic wspólnego tylko przyjęte jakieś tam określenia które zazwyczaj pojawiają się na spotkaniach rodzinnych po kilku drinkach więc mam prawo prawidłowych form nie pamietać;-)
długo jej nie było to teraz się czepia:-p;-):-D:-D:-D

reklama
Justyna ciacho mniam mniam zjadła bym ale od tego też robię odwyk bo muszę się odchudzic:cool:

Monia, nie mozna tyle odwykow na raz, bo bedziesz zbyt nerwowa:-D:-D:-D

długo jej nie było to teraz się czepia:-p;-):-D:-D:-D

:blink::blink::blink::blink:

dzis bylysmy caly dzien w miescie.
poszlysmy z tesciowa na spacer zobaczyc zywa szopke u nich przy kosciele. niunka zachwycona zwierzatkami:-)

wracajac, przy skrzyzowaniu wjechalam na lodowke i nawet nie wiedizalam kiedy mnie zrzucilo na drugi pas:szok:. juz ta zima moglaby sie skonczyc:sorry2:
znow podobniez ma sypac:baffled:Agulka, moze sie doczekasz:tak:

wykancza mnie tesciu. juz calkowicie zdziwaczal jak babka i przezywa poogde. wiecznie wyoglada wszelkie prognozy i panikuje, bo am byc mroz(niewazne, ze nie u nas:-D:-D), snieg itp itd:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam wieczorowa pora .
Wkoncu pada snieg u nas i ma padac 3 dni:szok:Fajnie:-D
Dzieciaki wytarzaly sie w swiezym puchu az milo bylo patrzec.Teraz objadaja sie lodami a jak skoncza to mycie i spac.
A mnie strasznie plecy bola:-(

Oj kochana lodowisko na drodze to już zaczyna dla mnie być codzienność:wściekła/y: niestety a dla mnie najgorsze jest gadanie tych wszystkich wokół dobrze życzących jedź powoli, uważaj na mostkach, na dojazdach do krzyżówek itp:wściekła/y: tak jakbym nie wiedziała o tym:dry: a mój tato to już przegina bo punkt 22:30 dzowni zapytać czy dojechałam:sorry2: już mnie nerwy na to biorą chociaż wiem że się martwi ale ostatnio już chciałam mu powiedziec że właśnie owinęłam się wokół drzewa i próbuję sie wygrzebać:sorry2:

Wkoncu pada snieg u nas i ma padac 3 dni:szok:Fajnie:-D

przeciez cale wyspy stana w korkach przy takim sniegu:szok::szok::szok:

Oj kochana lodowisko na drodze to już zaczyna dla mnie być codzienność:wściekła/y: niestety a dla mnie najgorsze jest gadanie tych wszystkich wokół dobrze życzących jedź powoli, uważaj na mostkach, na dojazdach do krzyżówek itp:wściekła/y: tak jakbym nie wiedziała o tym:dry: a mój tato to już przegina bo punkt 22:30 dzowni zapytać czy dojechałam:sorry2: już mnie nerwy na to biorą chociaż wiem że się martwi ale ostatnio już chciałam mu powiedziec że właśnie owinęłam się wokół drzewa i próbuję sie wygrzebać:sorry2:

nie kracz kochana, nie kracz:sorry2:
rozumiem towje wkurzenie, bo ja mam tak teraz z tesciem, jak P zaczal jezdzic. ciagle tylko mnie pyta: rozmawialas z P? gdzie jest? co wiezie? dokad jedzie? kiedy wyjechal? :wściekła/y::wściekła/y:
mam nadzieje, ze mu kiedys to minie, ale sadzac po tym, ze gdy P pracowal dla Anglikow i duzo jedzil po Pl, to tez ciagle musiallam zdawac relacje:baffled:, to nie wiem, czy mu sie znudzi przepytanka

Jak to pisałam to też myślałam o tym żebym sobie czegoś nie wykrakała:dry:
A właściwie to przyszłam sie już pożegnać:-) bo muszę tu jeszcze kilka rzeczy ogarnać i uciekam do domciu:-) miłej nocki babeczki:-)

Ostatnia edycja:
Donkat no zebys wiedziala ze tak bedzie troche sniegiu i dla Angoli to Armagedon.Dzisiaj Fabian ma basen ze szkoly i odwolali bo sa sliskie chodniki i dzieciaki nie dojda.Wlasnie sie z mezem zastanawiamy czy wogole szkola bedzie jutro otwarta:confused: W zeszla zime byla zamknieta 2 dni bo snieg spadl taki do kostek.

Donkat no zebys wiedziala ze tak bedzie troche sniegiu i dla Angoli to Armagedon.Dzisiaj Fabian ma basen ze szkoly i odwolali bo sa sliskie chodniki i dzieciaki nie dojda.Wlasnie sie z mezem zastanawiamy czy wogole szkola bedzie jutro otwarta:confused: W zeszla zime byla zamknieta 2 dni bo snieg spadl taki do kostek.

:-D:-D:-D:-Dto mnie rozbawilo do lez:-D:-D:-D:-D
to nie maja zimowek?:-p

Gabids, a Wy tam tak na stale?:sorry2:

Jak to pisałam to też myślałam o tym żebym sobie czegoś nie wykrakała:dry:
A właściwie to przyszłam sie już pożegnać:-) bo muszę tu jeszcze kilka rzeczy ogarnać i uciekam do domciu:-) miłej nocki babeczki:-)
To zamelduj sie po przyjezdzie do domu:-p a jak nie to zadzwonimy o 22.30:-D

:-D:-D:-D:-Dto mnie rozbawilo do lez:-D:-D:-D:-D
to nie maja zimowek?:-p
smiech na sali wiem a swoja droga to nikt tutaj przed swoja posesja nie odsnieza chodnika bo....nie musi.I ja tez nie odsniezam.

Gabids, a Wy tam tak na stale?:sorry2:
Absolutely no:no: Moj maz chce wracac do...Polski ja tez ale jeszcze za troche.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry