• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No dobra teraz już sie pochwalę :-D w sobotę idziemy na imprezke rodzinną. 18-stka kuzynki R :tak: już się cieszę, tak dawno nigdzie nie wychodziliśmy i tak dawno nie miałam okazji zrobić się na szał :-p w piątek wizyta u fryzjera - pasemka obcięcie i fryzurka na sobotę gotowa. Małego oczywiście wywozimy do mojej mamy bo z nim tylko bym się wkurzała a nie odpoczeła.

I tu pojawia się problem, bo nie wszyscy pedagodzy takimi są. Na szczęście wymyślili kogoś takiego, jak pedagoga wspomagającego. Choć też nie są oni w pełni przygotowani do swej roli.

Właśnie Majandra powiedz mi jako pedagog z czego to wynika?? Czy to zaniedbanie studenta czy profesora??? A może do teorii potrzeba więcej praktyki konkretnie w grupie dzieci niepełnosprawnych. To mi się nie podoba w dyplomowanych pedagogach, ktorzy czasem nie potrafią się znaleźć w sytuacji a niby byli do tego przygotowywani.

Właśnie Majandra powiedz mi jako pedagog z czego to wynika?? Czy to zaniedbanie studenta czy profesora??? A może do teorii potrzeba więcej praktyki konkretnie w grupie dzieci niepełnosprawnych.
Ze wszystkiego co tu napisałaś. Plus beznadziejne projekty Ministerstwa Oświaty. Niestety :-(

A pedagogiem jeszcze nie jestem :-D Praca nie chce się sama napisać:sorry2::baffled::cool2:

reklama
No dobra teraz już sie pochwalę :-D w sobotę idziemy na imprezke rodzinną. 18-stka kuzynki R :tak: już się cieszę, tak dawno nigdzie nie wychodziliśmy i tak dawno nie miałam okazji zrobić się na szał :-p w piątek wizyta u fryzjera - pasemka obcięcie i fryzurka na sobotę gotowa. Małego oczywiście wywozimy do mojej mamy bo z nim tylko bym się wkurzała a nie odpoczeła.

Ty nie narzekaj, bo jeszcze kilka dni temu musialas sie doprowadzic do ludzi idac do pracy, a my-kury domowe co mamy powiedziec?:sorry2:

natomiast we czwartek moj pupilek-Kamilek ma bierzmowanie:blink:. ani sie obejrze, a ten moj kawaler sie ebdzie zenil:szok: tak ten czas szybko leci.
ma 15 lat, postawe doroslego faceta a jakos mam wiecznie slabosc do niego i jest moim malym Kamilkiem:-):-):zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry