Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki e-koleznaki że pomogłyście mi podjąć decyzję w sprawie przedszkola

w sobotę idziemy na imprezke rodzinną. 18-stka kuzynki R
już się cieszę, tak dawno nigdzie nie wychodziliśmy i tak dawno nie miałam okazji zrobić się na szał
w piątek wizyta u fryzjera - pasemka obcięcie i fryzurka na sobotę gotowa. Małego oczywiście wywozimy do mojej mamy bo z nim tylko bym się wkurzała a nie odpoczeła.I tu pojawia się problem, bo nie wszyscy pedagodzy takimi są. Na szczęście wymyślili kogoś takiego, jak pedagoga wspomagającego. Choć też nie są oni w pełni przygotowani do swej roli.dobry pedagog powinien tak organizować zabawy, zajecia aby tym bardziej zbliżyć do siebie takie dzieci.
Dzieki e-koleznaki że pomogłyście mi podjąć decyzję w sprawie przedszkola
Aneta sznapsik z pieprzem jeszcze na noc i lulaj, a jutro zdrowa wstań

bylismy u dyrektorki, rozmawialismy i wzielismy wnioski a jutro J ma jej zawieść. Nie miała tez nic przeciwko, że na razie nie będziemy mieli meldunku w innym województwiea to w koncu jeszcze nie zapisalas dzieci???![]()

ja byłam na 100% za taka grupa dla Mai a na 98% dla AdasiaA Ty jak do tego podochodziłas????![]()

I tu pojawia się problem, bo nie wszyscy pedagodzy takimi są. Na szczęście wymyślili kogoś takiego, jak pedagoga wspomagającego. Choć też nie są oni w pełni przygotowani do swej roli.
Ze wszystkiego co tu napisałaś. Plus beznadziejne projekty Ministerstwa Oświaty. Niestety :-(Właśnie Majandra powiedz mi jako pedagog z czego to wynika?? Czy to zaniedbanie studenta czy profesora??? A może do teorii potrzeba więcej praktyki konkretnie w grupie dzieci niepełnosprawnych.
Praca nie chce się sama napisać

No dobra teraz już sie pochwalęw sobotę idziemy na imprezke rodzinną. 18-stka kuzynki R
już się cieszę, tak dawno nigdzie nie wychodziliśmy i tak dawno nie miałam okazji zrobić się na szał
w piątek wizyta u fryzjera - pasemka obcięcie i fryzurka na sobotę gotowa. Małego oczywiście wywozimy do mojej mamy bo z nim tylko bym się wkurzała a nie odpoczeła.

. ani sie obejrze, a ten moj kawaler sie ebdzie zenil
tak ten czas szybko leci.