donkat
Fanka BB :)
No to ja ci tak po cichu wgniote czosnek : )
dawaj, nie jestem przeciwna;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to ja ci tak po cichu wgniote czosnek : )
a Ty gdzie byłąś jak Cie nie byłoWy wiecie co dobre dla choregojeszcze dorzuce miodek i maselko i chlupchlupchlup-wypite!!!!!!!!!!!
Dziekuje:-)

dawaj, nie jestem przeciwna;-)
Ostatnio jak R był przeziębiony dałam mu mleczko z czosnkową wkładką to boczył się na mnie pół dnia. Nie smakowało mu.no co Ty?? cienias jestes??Justa, probuje sklecic sama ten kalendarz, ale chyba jestem za niecierpliwaza duzo ode mnie tam wymagaja
![]()
no to juz wiemJusta, probuje sklecic sama ten kalendarz, ale chyba jestem za niecierpliwaza duzo ode mnie tam wymagaja
![]()

................. dobrze, że dziś wydzwaniałam od mam koleznanek i impreza dla dziewczynek wypali
Zawiodłam sie znów na teściowej i szwagierkach............. znów nie przyjada na Mai urodziny![]()

nie ładnie!!!!no co Ty?? cienias jestes??

no to juz wiem
Zawiodłam sie znów na teściowej i szwagierkach............. znów nie przyjada na Mai urodziny................. dobrze, że dziś wydzwaniałam od mam koleznanek i impreza dla dziewczynek wypali
![]()

20 listopadakiedy one byly u Was ostatnio?![]()