• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Strzelilabym sobie kawke ale jestem od dzisiaj na diecie detox i nie mozna uzywek brac.Masakra bez kawy:nerd:
Oj ja bym bez kawy nie dała rady:no: jestem uzależniona od tego napoju ale to też z uwagi na niskie ciśnienie:tak: nawet w ciązy mój gin kazał mi pić 1 dziennie bo miałam tak niskie ciśnienie:baffled: właśnie mi przywieźli pościel z magla i patrzy na mnie sterta a mi sie nie chce tego rozpakować:cool:

Ja dopiero dzien dobry,bo od rana jakos nam zeszlo. S na 15 mial byc na zaladunku,al epojechal troche pozniej,bo sprzedalismy naroznik:-) Pan przyjechal az z Brodnicy. Juz robia sie nowe spania. A jeszcze obiad kombinowany,bo wody nie bylo,bo rura gdzies poszla.

Ide lapac drzemke z niunka bo wczoraj troche zabalowalismy z mezusiem do pozna;-)Dzisiaj spalam na korku od szampana:eek:znalazlam rano pod koldra:happy:
eee to sie dzialo:cool2:

Dieta polega na piciu mikstury z wody,cytryny,syropu klonowego i szczypty piepszu kajenskiego.Oczyszcza organizm z toxyn i zbednych zlogow w ukladziee trawiennym.Ma sie po niej blyszczace wlosy i ladna cere.
ale tak na serio dziala,czy tak napisali?? z reszta u nas nie ma syropu klonowego. Zawsze chcialam sprobowac jak smakuje,bo wyobrazam sobie,ze cudownie

T

My juz po przedszkolu.Niunka jak dopadla komputera tak caly czas na nim siedziala.Ogolnie ok ale jest narazie bardzo nie smiala i nie chciala isc do innych dzieci:confused:Nastepna wizyta w czwartek.
w przedszkolu maja komputery dla dzieci???
Ja dopiero dzien dobry,bo od rana jakos nam zeszlo. S na 15 mial byc na zaladunku,al epojechal troche pozniej,bo sprzedalismy naroznik:-) Pan przyjechal az z Brodnicy. Juz robia sie nowe spania. A jeszcze obiad kombinowany,bo wody nie bylo,bo rura gdzies poszla.
fajnie że udało sie sprzedac narożnik:-):tak:to S od dzisiaj już pracuje skoro jechał na załadunek?

Aneta oby to tylko na zęby i nic się z tego kataru nie rozwineło:tak:

robiłam dziś z Olą pyszne ciasteczka orzechowe i już połowe zjedli jak tak dalej pójdzie to niewiem czy do jutra wytrzymają:cool:

reklama
Monia ciasteczka, mmmmmmmmmmmmmmmmmm podrzuć kilka.

Małż ma jutro urlop, jedziemy mu jakieś portki wyjściowe kupić, bo jedyne jakie ma to od garnituru ślubnego:szok: i ja musze jakieś cycki powiększające kupić;-)
Impreza zaczyna się o 19:baffled: czyli znów mnie nie będzie od początku:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry