donkat
Fanka BB :)
witam!!!
spokojny dzis mialysmy dzien. caly czas w domku bez pospiechu:-)
tesciu poodsniezal cale podworko i nie bylo gdzie tego sniegu wyzwiezc. niech juz nie pada

szlysmy z Jultika dom sklepu sankami i myslalam, z emnie cholera wezmie
spadla mi chyba ze 3razy, bo przeciez glupole nie odsniezaja chodnikow i nie ma jak przejsc

leniuchom sie nie chce lopata machnac

pierwszy raz w zyciu robilam pocorn z mikrofali i...spalilam troszke

skads to znam
choc dzis moja gwiazda bez wiekszych pobudek spala do 10.30

tak bedzie pewnie z Julitka:-
-(
ja zaczelam, moze obejrzalam pol, wiecej nie zdayzlam
a jak dlugo to trzeba pic?
ja nie pije nalogow kawy, wiec moge sie oczyszczac, tylko skad wziac pieprz kajenski i ten syrop??
podobala mu sie niespodzianka???
na czym bedziecie teraz spac?
oj, tam po co na jutro. wazne, ze dzis byly smaczne
;-)
czemu? nianka pozniej przychodzi?
spokojny dzis mialysmy dzien. caly czas w domku bez pospiechu:-)
tesciu poodsniezal cale podworko i nie bylo gdzie tego sniegu wyzwiezc. niech juz nie pada

szlysmy z Jultika dom sklepu sankami i myslalam, z emnie cholera wezmie
spadla mi chyba ze 3razy, bo przeciez glupole nie odsniezaja chodnikow i nie ma jak przejsc

leniuchom sie nie chce lopata machnac

pierwszy raz w zyciu robilam pocorn z mikrofali i...spalilam troszke

Aneta łączę się w bólu z Tobą co do nocy, młody też źle ostatnio sypia...........obudził się po 6 i wyspany, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr................ zagladałam mu do "paszczy" ale nic nie widać i nie czuć, że by jakies zębisko się szykowało. Na pewno w środku się kształtuje............
skads to znam

choc dzis moja gwiazda bez wiekszych pobudek spala do 10.30

My juz po przedszkolu.Niunka jak dopadla komputera tak caly czas na nim siedziala.Ogolnie ok ale jest narazie bardzo nie smiala i nie chciala isc do innych dzieciNastepna wizyta w czwartek.
tak bedzie pewnie z Julitka:-
Dziewczyny ogladala ktoras rewers?
ja zaczelam, moze obejrzalam pol, wiecej nie zdayzlam
Dieta polega na piciu mikstury z wody,cytryny,syropu klonowego i szczypty piepszu kajenskiegczyszcza organizm z toxyn i zbednych zlogow w ukladziee trawiennym.Ma sie po niej blyszczace wlosy i ladna cere.
a jak dlugo to trzeba pic?
ja nie pije nalogow kawy, wiec moge sie oczyszczac, tylko skad wziac pieprz kajenski i ten syrop??

Ide lapac drzemke z niunka bo wczoraj troche zabalowalismy z mezusiem do pozna;-)Dzisiaj spalam na korku od szampanaznalazlam rano pod koldra
![]()
podobala mu sie niespodzianka???
Ja dopiero dzien dobry,bo od rana jakos nam zeszlo. S na 15 mial byc na zaladunku,al epojechal troche pozniej,bo sprzedalismy naroznik:-) Pan przyjechal az z Brodnicy. Juz robia sie nowe spania.
na czym bedziecie teraz spac?
robiłam dziś z Olą pyszne ciasteczka orzechowe i już połowe zjedli jak tak dalej pójdzie to niewiem czy do jutra wytrzymają![]()
oj, tam po co na jutro. wazne, ze dzis byly smaczne

;-)Impreza zaczyna się o 19czyli znów mnie nie będzie od początku
![]()
czemu? nianka pozniej przychodzi?
Nastepna wizyta w czwartek.
znalazlam rano pod koldra
czyli znów mnie nie będzie od początku
ja dowidzenia i on dowidzenia