• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

spokojny dzis mialysmy dzien. caly czas w domku bez pospiechu:-)

tesciu poodsniezal cale podworko i nie bylo gdzie tego sniegu wyzwiezc. niech juz nie pada:no::no:

szlysmy z Jultika dom sklepu sankami i myslalam, z emnie cholera wezmie:wściekła/y: spadla mi chyba ze 3razy, bo przeciez glupole nie odsniezaja chodnikow i nie ma jak przejsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:leniuchom sie nie chce lopata machnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pierwszy raz w zyciu robilam pocorn z mikrofali i...spalilam troszke:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aneta łączę się w bólu z Tobą co do nocy, młody też źle ostatnio sypia...........obudził się po 6 i wyspany, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr................ zagladałam mu do "paszczy" ale nic nie widać i nie czuć, że by jakies zębisko się szykowało. Na pewno w środku się kształtuje............

skads to znam:-D
choc dzis moja gwiazda bez wiekszych pobudek spala do 10.30:szok::szok:

My juz po przedszkolu.Niunka jak dopadla komputera tak caly czas na nim siedziala.Ogolnie ok ale jest narazie bardzo nie smiala i nie chciala isc do innych dzieci:confused:Nastepna wizyta w czwartek.

tak bedzie pewnie z Julitka:-(:-(

Dziewczyny ogladala ktoras rewers?

ja zaczelam, moze obejrzalam pol, wiecej nie zdayzlam

Dieta polega na piciu mikstury z wody,cytryny,syropu klonowego i szczypty piepszu kajenskiego.Oczyszcza organizm z toxyn i zbednych zlogow w ukladziee trawiennym.Ma sie po niej blyszczace wlosy i ladna cere.

a jak dlugo to trzeba pic?
ja nie pije nalogow kawy, wiec moge sie oczyszczac, tylko skad wziac pieprz kajenski i ten syrop??:sorry2:

Ide lapac drzemke z niunka bo wczoraj troche zabalowalismy z mezusiem do pozna;-)Dzisiaj spalam na korku od szampana:eek:znalazlam rano pod koldra:happy:

podobala mu sie niespodzianka???

Ja dopiero dzien dobry,bo od rana jakos nam zeszlo. S na 15 mial byc na zaladunku,al epojechal troche pozniej,bo sprzedalismy naroznik:-) Pan przyjechal az z Brodnicy. Juz robia sie nowe spania.

na czym bedziecie teraz spac?

robiłam dziś z Olą pyszne ciasteczka orzechowe i już połowe zjedli jak tak dalej pójdzie to niewiem czy do jutra wytrzymają:cool:

oj, tam po co na jutro. wazne, ze dzis byly smaczne:tak::tak:;-)

Impreza zaczyna się o 19:baffled: czyli znów mnie nie będzie od początku:cool:

czemu? nianka pozniej przychodzi?

reklama
ale tak na serio dziala,czy tak napisali?? z reszta u nas nie ma syropu klonowego. Zawsze chcialam sprobowac jak smakuje,bo wyobrazam sobie,ze cudownie
Czytalam na forum ze w polsce tez mozna kupic syrop klonowy w sklepie ze zdrowa zywnoscia kosztuje okolo 25 zl za 300ml a czy dziala to jeszcze nie wiem bo dopiero zaczelam dziisaj.

w przedszkolu maja komputery dla dzieci???
Na sali byla dwa i jeden niunka okupowala:-)
Monia Ty mnie nie kus dzisiaj ciasteczkami bo mi jezyk do dupy ucieka:-p

ja zaczelam, moze obejrzalam pol, wiecej nie zdayzlam
No i warty obejrzenia???

a jak dlugo to trzeba pic?
ja nie pije nalogow kawy, wiec moge sie oczyszczac, tylko skad wziac pieprz kajenski i ten syrop??:sorry2:
syrop ze sklepu ze zdrowa zywnoscia a pieprz cayene w kazdym markecie
pije sie to 7 do 10 dni

podobala mu sie niespodzianka???
oj tak:-D

Witam!!!!!

Anetko Agulka przykro mi z powodu maluchów :-( oby te ciężkie noce się skończyły.

Z ciekawości zajrzałam mojemu małemu w paszcze a tam :szok: o dziwo prawa górna piatka i lewa dolna już się przebiły może to jest też powodem jego zachowania tzn tych nerwów jakie czasem go ogarniały.

Ale mrozik na dworze wróciliśmy do domu autobusem niestety nieogrzewanym :wściekła/y: idzie się wściec!!!! Rano zrobilismy zakupy kupiliśmy pyzy z mięsem i barszczyk tak więc wiecie co było na obiad :-p:-D

Jestem dumna z mojego szkodura :-) wchodzimy do sklepu mówie "dzien dobry" a ten za mną "dzień dobry" :cool2: ja dowidzenia i on dowidzenia :-D ale byłam z niego dumna!!!!

Jestem dumna z mojego szkodura :-) wchodzimy do sklepu mówie "dzien dobry" a ten za mną "dzień dobry" :cool2: ja dowidzenia i on dowidzenia :-D ale byłam z niego dumna!!!!

Tuśka też opanowała to do perfekcji:-) tylko nie mogę jej nauczyć że jak ktoś mówi do mnie cześć to ona powinna powiedzieć dzień dobry a nie cześć:baffled:

Monia ciasteczka, mmmmmmmmmmmmmmmmmm podrzuć kilka.
mogę podrzucic ale przepis:-p:-p
Małż ma jutro urlop, jedziemy mu jakieś portki wyjściowe kupić, bo jedyne jakie ma to od garnituru ślubnego:szok: i ja musze jakieś cycki powiększające kupić;-)
Impreza zaczyna się o 19:baffled: czyli znów mnie nie będzie od początku:cool:
D jutro też ma urlop :tak:bo ja muszę jechac do arelgologa bo od jutro zaczynam szczepienia a że pogoda jaka jest taka jest więc D pojedzie ze mną bo ja jeśli chodzi o zimę to niedoświadczony kierowca:sorry::zawstydzona/y:
Witam!!!!!

a ja dzis myślałam w sklepie że wyjdę z siebie:wściekła/y:uciekał mi kładł sie na ziemię i płakał wrzeszczał i wszystko chciał ruszac oj wstyd mi było wstyd:sorry::crazy:

Tuśka też opanowała to do perfekcji:-) tylko nie mogę jej nauczyć że jak ktoś mówi do mnie cześć to ona powinna powiedzieć dzień dobry a nie cześć:baffled:
Mateusz jeszcze nie potrafi powiedziec dzień dobry:no:ale za to jak ktos mówi mi cześc to on tak jak Tuśka odpowiada cześc:-D

oj własnie przeszlam wojne z dziecmi o sprzątanie pokoju :wściekła/y:strasznie ciężko je zagonic do sprzątania:sorry:czy wasze dzieciaczki chętnie sprzątają po sobie zabawki?

D jutro też ma urlop :tak:bo ja muszę jechac do arelgologa bo od jutro zaczynam szczepienia a że pogoda jaka jest taka jest więc D pojedzie ze mną bo ja jeśli chodzi o zimę to niedoświadczony kierowca:sorry::zawstydzona/y:
ja myślałam że jestem doświadczonym kierowcą ale ta zima zweryfikowała mój pogląd na to:dry:
a ja dzis myślałam w sklepie że wyjdę z siebie:wściekła/y:uciekał mi kładł sie na ziemię i płakał wrzeszczał i wszystko chciał ruszac oj wstyd mi było wstyd:sorry::crazy:
oj współczuję:-( Tuśka w sklepie mi nie rusza w zadadzie niczego chyba że to sklep z ciuchami;-) ale co sie dziwić mała kobietka mi rośnie:-D raz nie chciała się ubrać ale jak podszedł ochroniarz i zapytał czy woli iśc z nim czy z mamusią szybciutko się ubierała i więcej scen nie robiła od tamtej pory:no:

Mateusz jeszcze nie potrafi powiedziec dzień dobry:no:ale za to jak ktos mówi mi cześc to on tak jak Tuśka odpowiada cześc:-D
widać takie już ich prawo wieku:-D
oj własnie przeszlam wojne z dziecmi o sprzątanie pokoju :wściekła/y:strasznie ciężko je zagonic do sprzątania:sorry:czy wasze dzieciaczki chętnie sprzątają po sobie zabawki?
Tuśka w zasadzie sprzata swoje manele ale nie po dobroci:no: zawsze muszę powiedzieć że jak tego nie zrobi to czegoś tam z nią robić nie będę albo że się na nią pogniewam:sorry2:

Adaś też ładnie mówi dzień dobry i do widzenia............. również cześć jak Tuśka:tak:
Tuśka w zasadzie sprzata swoje manele ale nie po dobroci:no: zawsze muszę powiedzieć że jak tego nie zrobi to czegoś tam z nią robić nie będę albo że się na nią pogniewam:sorry2:
u nas też cięzko idzie sprzątanie.......... jak razem z nimi sprzątam to chętnie, ale jak sami to porażka............ Maja mówi, że to nie ona porozrzucała a Adaś: jeśtem maly, nie umiem:sorry2::baffled::baffled::baffled::baffled:

Donkat niania będzie prędzej, ale zawsze usypiamy ich my...... i nikt oprócz mojej may ( ten raz jak bylismy na weselu) to małego nie kładł................ ale po Twoim zapytaniu zastanowiałam się i doszlismy do wniosku, że chyba ciotka ich uśpi............ w końcu kiedyś usną:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

fajnie że udało sie sprzedac narożnik:-):tak:to S od dzisiaj już pracuje skoro jechał na załadunek?

robiłam dziś z Olą pyszne ciasteczka orzechowe i już połowe zjedli jak tak dalej pójdzie to niewiem czy do jutra wytrzymają:cool:
dalas juz przepis na te pysznosci?? Zaladowal, przyjechal po walowke i pojechal do Warszawy. Powiedzial,ze jak ma spac na materacu to on wyprowadza sie do Tira tam chociaz lozko ma:-p Gadal z szefem i rozmowa wygladala mniej wiecej tak:
S - Twoj syn jezdzi od dawna, Marek tez,a ja jak mam na rodzine zarobic?
Szef - Tobie ojciec pomoze
Czaicie?? Co za tupet ma gosciu:wściekła/y:

pierwszy raz w zyciu robilam pocorn z mikrofali i...spalilam troszke:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a wiesz,ze tam jest instrukcja obslugi??:-p

jasne, pol godziny prosze, tlumacze,a pozniej przynosze smietnik i wkladam zabawki i mowie,ze teraz wszystko co jest na podlodze wynosze do dziadka Jozia do kotolowni i... dziala. Sprzata z rykiem

dziewczynki mam do Was pytanko jak zus nalicza wyplate kobiecie w ciązy która jest na L4 tzn. bierze średnia z 12 miesięcy czy wypłaca to co jest na papierze??

cały czas Was podczytuje ale jakos brak weny do pisania:baffled: humorki mam jak typowa kobieta w ciązy... raz płacze raz się ciesze normalnie można mnie zamknąć w wariatkowie;-)

reklama
dziewczynki mam do Was pytanko jak zus nalicza wyplate kobiecie w ciązy która jest na L4 tzn. bierze średnia z 12 miesięcy czy wypłaca to co jest na papierze??

cały czas Was podczytuje ale jakos brak weny do pisania:baffled: humorki mam jak typowa kobieta w ciązy... raz płacze raz się ciesze normalnie można mnie zamknąć w wariatkowie;-)
tak jak na papierze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry