Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

facet okropny!!!!
wróciłam i zrobiłam spokojnie zakupy. Teraz przed wejsciem przypominam, że ma być grzeczny.Na Mateusza nic nie zadziała jak się uprze to musi byc po jego myśli ja zawsze na ręce i niech płacze nie reaguje na ten płaczJusta no wkurwi****bym się i to bardzofacet okropny!!!!
Monia raz Kuba mi zrobił taki cyrk wyszłam z nim ze sklepu powiedziałam na ucho, że jak sie raz jeszcze to powtórzy to po powrocie do domu czeka go MEGA LANIE!!!! Poskutkowałowróciłam i zrobiłam spokojnie zakupy. Teraz przed wejsciem przypominam, że ma być grzeczny.
ja mu moge mówic , tłumaczyc nawet klaps u niego nie skutkuje 
Na Mateusza nic nie zadziała jak się uprze to musi byc po jego myśli ja zawsze na ręce i niech płacze nie reaguje na ten płaczja mu moge mówic , tłumaczyc nawet klaps u niego nie skutkuje
![]()
teraz musiałabym go walnąć chyba młotem, aby coś przestał robićjak to na papierze?? zmieniło sie cos? ostatnio chorobowe liczone bylo z ostatnich 12 miesiecytak jak na papierze![]()
jutro to juz swierzy nie bedzie i nie bedzie tak smakowalOj dziewczyny, ale mam test wytrzymałości!!!!Leży koło mnie we woreczku świeży pączek!!!!! JENY JAK ON PACHNIE!!!!!!! Postaram się zostawić go sobie na jutro do kawki
![]()

ja w takich przypadkach tez nie dyskutuje, za chabety i wynochaNa Mateusza nic nie zadziała jak się uprze to musi byc po jego myśli ja zawsze na ręce i niech płacze nie reaguje na ten płaczja mu moge mówic , tłumaczyc nawet klaps u niego nie skutkuje
![]()

U nas wystarczy, że się powie: Maciusiu, posprzątaj... " i już Maciuś sprzątaTuśka w zasadzie sprzata swoje manele ale nie po dobrocizawsze muszę powiedzieć że jak tego nie zrobi to czegoś tam z nią robić nie będę albo że się na nią pogniewam
![]()
:-) Ale też doszliśmy do tego szantażem ;-)
Kiedyś jak opowiadałam babci, jak Maciuś ładnie sprząta na zawołanie i mówię babci: Wiesz, wystarczy, że powiem: Maciusiu, posprzątaj zabawki", a Maciuś to podsłuchał i zaczął sprzątać 

chodzi mi o sprzątanie bo ile ja się musze nabłagac ,naprosic dziś to już mi nerwy nie wytrzymały i po którejś prośbie i udawaniu przez Olę głuchą dostała w dupę i poszła za karę do kąta zabrałam jej jeszcze jej ukochanego miśa i powiedziałam że jak bedzie posprzątane to oddam i po jakiejś chwili pytam ja ,,będziesz sprzątac?" a ona mi na to że nie

Monia garnek to nic, mojej mamy szwagier spalil juz chyba 3 czajniki z gwizdkiem![]()
może gwizdek nie działał