• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna ma gości tupet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Asiu ja nie odpowiem bo niewiem:no:
zaraz wikituje tak mnie ząb boli..........:shocked2::shocked2::shocked2:wyczuwam jezykiem dziurę i to pewnie przyczyna bólu muszę dzwonic do dentysty się umówic tylko ja na sama myśl dentysta mam gęsią skórkę:zawstydzona/y::baffled::sorry2:

reklama
Justa no wkurwi****bym się i to bardzo :no::no: facet okropny!!!!

Monia raz Kuba mi zrobił taki cyrk wyszłam z nim ze sklepu powiedziałam na ucho, że jak sie raz jeszcze to powtórzy to po powrocie do domu czeka go MEGA LANIE!!!! Poskutkowało :tak: wróciłam i zrobiłam spokojnie zakupy. Teraz przed wejsciem przypominam, że ma być grzeczny.

Oj dziewczyny, ale mam test wytrzymałości!!!! :baffled: Leży koło mnie we woreczku świeży pączek!!!!! JENY JAK ON PACHNIE!!!!!!! Postaram się zostawić go sobie na jutro do kawki :-p

Justa no wkurwi****bym się i to bardzo :no::no: facet okropny!!!!

Monia raz Kuba mi zrobił taki cyrk wyszłam z nim ze sklepu powiedziałam na ucho, że jak sie raz jeszcze to powtórzy to po powrocie do domu czeka go MEGA LANIE!!!! Poskutkowało :tak: wróciłam i zrobiłam spokojnie zakupy. Teraz przed wejsciem przypominam, że ma być grzeczny.
Na Mateusza nic nie zadziała jak się uprze to musi byc po jego myśli ja zawsze na ręce i niech płacze nie reaguje na ten płacz:no:ja mu moge mówic , tłumaczyc nawet klaps u niego nie skutkuje :sorry2:

tak jak na papierze:tak:
jak to na papierze?? zmieniło sie cos? ostatnio chorobowe liczone bylo z ostatnich 12 miesiecy

Oj dziewczyny, ale mam test wytrzymałości!!!! :baffled: Leży koło mnie we woreczku świeży pączek!!!!! JENY JAK ON PACHNIE!!!!!!! Postaram się zostawić go sobie na jutro do kawki :-p
jutro to juz swierzy nie bedzie i nie bedzie tak smakowal:sorry2:
Na Mateusza nic nie zadziała jak się uprze to musi byc po jego myśli ja zawsze na ręce i niech płacze nie reaguje na ten płacz:no:ja mu moge mówic , tłumaczyc nawet klaps u niego nie skutkuje :sorry2:
ja w takich przypadkach tez nie dyskutuje, za chabety i wynocha

Witam się. Padam na ryjek. :-( Ale musiałam tu zajrzeć.:-p
Tuśka w zasadzie sprzata swoje manele ale nie po dobroci:no: zawsze muszę powiedzieć że jak tego nie zrobi to czegoś tam z nią robić nie będę albo że się na nią pogniewam:sorry2:
U nas wystarczy, że się powie: Maciusiu, posprzątaj... " i już Maciuś sprząta :tak::-) Ale też doszliśmy do tego szantażem ;-):-p Kiedyś jak opowiadałam babci, jak Maciuś ładnie sprząta na zawołanie i mówię babci: Wiesz, wystarczy, że powiem: Maciusiu, posprzątaj zabawki", a Maciuś to podsłuchał i zaczął sprzątać :-D:tak:

Majandra ja Ty go tego nauczyłas:szok::confused:chodzi mi o sprzątanie bo ile ja się musze nabłagac ,naprosic dziś to już mi nerwy nie wytrzymały i po którejś prośbie i udawaniu przez Olę głuchą dostała w dupę i poszła za karę do kąta zabrałam jej jeszcze jej ukochanego miśa i powiedziałam że jak bedzie posprzątane to oddam i po jakiejś chwili pytam ja ,,będziesz sprzątac?" a ona mi na to że nie:wściekła/y:
D nastawił jakiś czas temu w garnku wodę na herbate przed chwilą poczułam jakiś smród już myślałam że komputer mi się zaś sie pali ale obwąchałam go i nic okazało się że to garnek sie spalił zapomnieliśmy że woda sie gotuje:cool::nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry